Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar şimdi beta hcg 288.33 ya bu 28 bin yapmıyor değilmi sadece 288 yani :S

Ayy ikiz galiba :) benim adete 3gün kala 54.5 çıkmıştı... ben çok istemiştim ikiz hatta 2yumurtamda çatlamıştı ama degerime göre tekil :)

canım beta hcg 17 mı çıktı? bende kımyasal gebelık geçirdim ıkı kez dün beta hcg baktırdım 14.50 çıktı adetıme 3 4 gun vardı. haberleşelım olur mu ALLAHIN izniyle artcak kotu dusunmemeye calışalım. lekelenmen falan var mı?

arkadaşlar uyuyamadım ya erkenden kalktım öyle korkuyorum kı kanamam başlıycak dıye sürekli kontrol edıyorum.
perşembe degerım bır artsa oohhh dıyecegım

Evet 17 çıktı eylül.Yaklaşık aynı sayılır değerlerimiz.Ben yarın yeniden yaptırıcam.Lekelenmem falan da yok.Ben de daha geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Adetim geçtikten 2 gün sonra 48 ti benim geçen ayki değerim.Benim bir de oğlum var onu da adete 2 gün kala öğrenmiştim.30 lu bişeylerdi.O yüzden biraz düşüjk geldi değerim bana.

Bir de ben bu sabah yine idrar testi yaptım.Sanki hiç değişiklik yoktu hatta daha silik bile gözüktü gözüme.Neyse beklemekten başka yapacak bişey yok.

canım kanaman yoksa güzel yarın yaptırınca bana yaz bende yaptıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…