canım öncelikle hayırlı olsun.darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.ikiz olmasın senin288.33 kızlar adetime daha 5, 6 gün var sizce çok değilmi
canım öncelikle hayırlı olsun.darısı bana ve isteyen tüm arkadaşlara olsun inşallah.ikiz olmasın senin
değeri yüksek olanlar genelde ikiz oluyomuş canım.seninki de çok yüksek bata henüz varken üstelikIkizizmi öyle belli oluyormuki
değeri yüksek olanlar genelde ikiz oluyomuş canım.seninki de çok yüksek bata henüz varken üstelik
ben olsam sevinirdimSeviniyimmiii korkayımmı bilemedim
kızlar şimdi beta hcg 288.33 ya bu 28 bin yapmıyor değilmi sadece 288 yani :S
kızlar şimdi beta hcg 288.33 ya bu 28 bin yapmıyor değilmi sadece 288 yani :S
öyle anlaşılıyormu kiii :) herkes öyle diyorAyy ikiz galiba :) benim adete 3gün kala 54.5 çıkmıştı... ben çok istemiştim ikiz hatta 2yumurtamda çatlamıştı ama degerime göre tekil :)
canım beta hcg 17 mı çıktı? bende kımyasal gebelık geçirdim ıkı kez dün beta hcg baktırdım 14.50 çıktı adetıme 3 4 gun vardı. haberleşelım olur mu ALLAHIN izniyle artcak kotu dusunmemeye calışalım. lekelenmen falan var mı?Kizlar muhtemel yumurtladigim tarihten itibaren 11.gunum bugun.27 martta yumurtladigimi hissettim ve iliski oldu.sizce 11 gun icin deger dusuk mu.gecen sefer kimyasal gebelik gecirdigimde adetimi 2 gun gecince yaptirmistim 48 cikmisti.biraz dusuk gibi geldi 17 bana .adetime yaklasik 3 gun var gibi.
evet ıkız olabılır canım degerın çok güzel maşallah benım beta hcg adete 3 4 gun kala 14.50 çıktıöyle anlaşılıyormu kiii :) herkes öyle diyor
günaydın korkma inşallah yükselecek hcg değerlerinarkadaşlar uyuyamadım ya erkenden kalktımöyle korkuyorum kı kanamam başlıycak dıye sürekli kontrol edıyorum.
perşembe degerım bır artsa oohhh dıyecegım
günaydın korkma inşallah yükselecek hcg değerlerin
Evet 17 çıktı eylül.Yaklaşık aynı sayılır değerlerimiz.Ben yarın yeniden yaptırıcam.Lekelenmem falan da yok.Ben de daha geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Adetim geçtikten 2 gün sonra 48 ti benim geçen ayki değerim.Benim bir de oğlum var onu da adete 2 gün kala öğrenmiştim.30 lu bişeylerdi.O yüzden biraz düşüjk geldi değerim bana.canım beta hcg 17 mı çıktı? bende kımyasal gebelık geçirdim ıkı kez dün beta hcg baktırdım 14.50 çıktı adetıme 3 4 gun vardı. haberleşelım olur mu ALLAHIN izniyle artcak kotu dusunmemeye calışalım. lekelenmen falan var mı?
Bir de ben bu sabah yine idrar testi yaptım.Sanki hiç değişiklik yoktu hatta daha silik bile gözüktü gözüme.Neyse beklemekten başka yapacak bişey yok.canım beta hcg 17 mı çıktı? bende kımyasal gebelık geçirdim ıkı kez dün beta hcg baktırdım 14.50 çıktı adetıme 3 4 gun vardı. haberleşelım olur mu ALLAHIN izniyle artcak kotu dusunmemeye calışalım. lekelenmen falan var mı?
canım kanaman yoksa güzel yarın yaptırınca bana yaz bende yaptıracagımEvet 17 çıktı eylül.Yaklaşık aynı sayılır değerlerimiz.Ben yarın yeniden yaptırıcam.Lekelenmem falan da yok.Ben de daha geçen ay kimyasal gebelik geçirdim.Adetim geçtikten 2 gün sonra 48 ti benim geçen ayki değerim.Benim bir de oğlum var onu da adete 2 gün kala öğrenmiştim.30 lu bişeylerdi.O yüzden biraz düşüjk geldi değerim bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?