Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar dün ve bugün çok az miktarda kahverengi akıntım oldu normal miiiiii ????

kızlar gebeliğini ögrenmeden yada ögrendıgı sıralarda sarı akıntısı olan oldu mu? çok yogun gelıyor normal mı merak edıyorum

(bat 4nisan ) ne olur 4 nisan gelmesin bende hayırlısıyla hamiş olayım cok ıstıyorum oyle cok ıstıyorumkı kalbıme agrı gırıyo bebek dense... Rabbim kucagımı bos bırakmasın 1,5 yıl oldu yuregım kaldırmıyo

selam kizlar bu ay aslinda hamile kalma ihtimalinin nerdeyse imkansiz oldugunu saniordum fakat bi kac yerde okudumki yumurtlamadan oncede hamile olunuomus biz esimle adetimden uc gun sonra yani 11. gun birlikte olduk ve benim adetime gore 21. gun yumurtlamam oldu. su son 10 gundur meme uclarim dokundukca acior birazda halsizlik var gibi onun disinda derecem surekli 37 nin ustunde bende cok garipsedim adetim iki gun sonra gelmesi lazim sizce ihtimal varmi veya benim gibi olupta hamile olan varmi?

Mrb kızlqrr. Goğus ucunun buruşuk buruşuk olmsı gebelk belirtisi midrr. Adet gunum yarınn

kızlar teste çıkmıyordu bugun teste de çıktı HAMİLEYIMM inanamıyorum ya inananmıyorummm
Eylülcüm tebrik ederim.İdrar testinde mi çıkmıyodu?Benim 3 gündür testte çıkıyor değerim 17 olduğu günden beri.Ama 3 sabahtır tekrarlıyorum sanki hiç koyulaşma olmadı aksine silikleşiyo gibi geliyo.Gerçi gayet silik daha silik nasıl olacaksa:)
Kan testini kaçta vereceksin canım sen?Ben 1 de vereceğim.3 gibi belli olur.Ama sanki göğüslerim yumuşadı.Çok umudum yok yani anlayacağın.

canım ben kadı saat 9 da verdim oğleden sonra çıkar sonuç dedi doktor degerın çıkınca bana yaz olur mu ALLAHIM yüzümüze baksın
benım test baya belirgin çıktı yanı obur çizgi gıbı tabıkı kop koyu degıl ama baktıgındahemen görülüyor net bır çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…