- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Teşekkür ederiz.İnşallah herkes sağlıkla alır bebeklerini kucaklarına
Cevabın için çok sağol canımBaya erken canım ben adete 4 gün kala yaptm çıkmadı ama ertesi gün normal testte çok silik çıktı
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Herkese çok teşekkürler kızlar darısı isteyen herkesin başına inşallah
canım doktoruna soyle k.rengide olsa önemseKızlar dün ve bugün çok az miktarda kahverengi akıntım oldu normal miiiiii ????
kızlar gebeliğini ögrenmeden yada ögrendıgı sıralarda sarı akıntısı olan oldu mu? çok yogun gelıyor normal mı merak edıyorum
canım cevapladıgın için çok teşekkür ederimBenim oldu canım :)
Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir adetin geçtimi(bat 4nisan ) ne olur 4 nisan gelmesin bende hayırlısıyla hamiş olayım cok ıstıyorum oyle cok ıstıyorumkı kalbıme agrı gırıyo bebek dense... Rabbim kucagımı bos bırakmasın 1,5 yıl oldu yuregım kaldırmıyo
Yanlis yazmisim 4gun var yazicaktim aklim karismisbat 12 nisanAllah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir adetin geçtimi
günaydın adet gününüz geçtimi ya da kaç gün varkızlar teste çıkmıyordu bugun teste de çıktı HAMİLEYIMM inanamıyorum ya inananmıyorummm
Eylülcüm tebrik ederim.İdrar testinde mi çıkmıyodu?Benim 3 gündür testte çıkıyor değerim 17 olduğu günden beri.Ama 3 sabahtır tekrarlıyorum sanki hiç koyulaşma olmadı aksine silikleşiyo gibi geliyo.Gerçi gayet silik daha silik nasıl olacaksa:)kızlar teste çıkmıyordu bugun teste de çıktı HAMİLEYIMM inanamıyorum ya inananmıyorummm
1 yada 3 gun var 30 32 gunde bır oluyordumgünaydın adet gününüz geçtimi ya da kaç gün var
canım ben kadı saat 9 da verdim oğleden sonra çıkar sonuç dedi doktor degerın çıkınca bana yaz olur mu ALLAHIM yüzümüze baksınEylülcüm tebrik ederim.İdrar testinde mi çıkmıyodu?Benim 3 gündür testte çıkıyor değerim 17 olduğu günden beri.Ama 3 sabahtır tekrarlıyorum sanki hiç koyulaşma olmadı aksine silikleşiyo gibi geliyo.Gerçi gayet silik daha silik nasıl olacaksa:)
Kan testini kaçta vereceksin canım sen?Ben 1 de vereceğim.3 gibi belli olur.Ama sanki göğüslerim yumuşadı.Çok umudum yok yani anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?