Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Seninki olmuş o zaman:))Benimki çok belirgin değil.Bugünde ovulasyondan sonra 13.günüm.Zaten hafif hafif kasık ağrılarım falan da var.Zaman da geçmiyor şimdi.Nasıl 1 olacaksa.Çalışıyım bari azıcık:)Çalışabilirsem:)

CANIM bende de var kasık agrısı aha dıyorun adet başlıyo ama bakıyorum yok gelen giden.

özelden atabıılırsem telden testımı atayımda bır bak

CANIM bende de var kasık agrısı aha dıyorun adet başlıyo ama bakıyorum yok gelen giden.

özelden atabıılırsem telden testımı atayımda bır bak
Ben de bu ay adet olacakmis hissi yok.gecen ay surekli ha hastalandim ha hastalanicam diyodum.surekli bisey akiyomus gibi hissediyodum.kasik agrimda coktu.bu ay sadece igne batmasi gibi kasik agrim.gonder canim bakayim.

Tesekkur ederim.ben uzulmuyorum artik alistim.iki kimyasal birde kurtajim oldu.allahtan allah canini sağ etsin bi oglum var cok sukur.o olmasa yikilmis olabilirdim.
canım benimde 12 yaşında bir oğlum var 2. çocuğu 2013 te düşünmeye başladığımızdan beri 4 kürtajım herşeyin hayırlısını Allah bilir çok üzülüyorum ama elden gelen birşey yok oğluma Allah uzun ömür versin .
Allahım önce hiç çocuğu olmayanlara sonrada bizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin

Neredeyse aynı durumdaymışız.Sana bişey dedi mi doktor?Bi sebep belirtti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…