- 10 Şubat 2012
- 471
- 865
- 323
Seninki olmuş o zaman:))Benimki çok belirgin değil.Bugünde ovulasyondan sonra 13.günüm.Zaten hafif hafif kasık ağrılarım falan da var.Zaman da geçmiyor şimdi.Nasıl 1 olacaksa.Çalışıyım bari azıcık:)Çalışabilirsem:)canım ben kadı saat 9 da verdim oğleden sonra çıkar sonuç dedi doktor degerın çıkınca bana yaz olur mu ALLAHIM yüzümüze baksın
benım test baya belirgin çıktı yanı obur çizgi gıbı tabıkı kop koyu degıl ama baktıgındahemen görülüyor net bır çizgi
CANIM bende de var kasık agrısı aha dıyorun adet başlıyo ama bakıyorum yok gelen giden.Seninki olmuş o zaman:))Benimki çok belirgin değil.Bugünde ovulasyondan sonra 13.günüm.Zaten hafif hafif kasık ağrılarım falan da var.Zaman da geçmiyor şimdi.Nasıl 1 olacaksa.Çalışıyım bari azıcık:)Çalışabilirsem:)
Ben de bu ay adet olacakmis hissi yok.gecen ay surekli ha hastalandim ha hastalanicam diyodum.surekli bisey akiyomus gibi hissediyodum.kasik agrimda coktu.bu ay sadece igne batmasi gibi kasik agrim.gonder canim bakayim.CANIM bende de var kasık agrısı aha dıyorun adet başlıyo ama bakıyorum yok gelen giden.
özelden atabıılırsem telden testımı atayımda bır bak
canım cevapladıgın için çok teşekkür ederimkaç gün sürdü halen devam ediyor mu
07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10
kızlar nasıl çıkmış ? az sonra dr gitcem 14.50 degere çok düşük demişti 2 katına katlamışş
Çok güzel bebeğim hayırlı olsun :) saglikli bir gebelik
Hayırlı olsun canım maşallaheylul7158epost: 40398900 .!.:kızlar teste çıkmıyordu bugun teste de çıktı HAMİLEYIMM inanamıyorum ya inananmıyorummm
hayırlı olsun değerlerin çok güzel artmış benimde bu günü saymazsak 4 gün kaldı07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10
kızlar nasıl çıkmış ? az sonra dr gitcem 14.50 degere çok düşük demişti 2 katına katlamışş
Gayet güzel canım artışı, sağlıkla gelsin minik kuzucuk07.04.2015 =14.50
09.04.2015=42.10
Benim degerim dusmus canim.15 olmus.doktorum cagirdi gel bikac test istiycem dedihayırlı olsun değerlerin çok güzel artmış benimde bu günü saymazsak 4 gün kaldı
Kimyasalmıymış canımBenim degerim dusmus canim.15 olmus.doktorum cagirdi gel bikac test istiycem dedi
Benim degerim dusmus canim.15 olmus.doktorum cagirdi gel bikac test istiycem dedi
geçmiş olsun üzüldümBenim degerim dusmus canim.15 olmus.doktorum cagirdi gel bikac test istiycem dedi
Kanamam yok henuz.17 ydi sali gunu.bugun 15 olmus.gecen ayda kimyasal gecirdim.onda 48 dim ilk kan testinde.o gun kanamam baslamisti.aa cnm üzüldüm bak en son kaçtı kanaman mi var?
Tesekkur ederim.ben uzulmuyorum artik alistim.iki kimyasal birde kurtajim oldu.allahtan allah canini sağ etsin bi oglum var cok sukur.o olmasa yikilmis olabilirdim.geçmiş olsun üzüldüm
Evet. MaalesefKimyasalmıymış canım
Evet maalesefKimyasalmıymış canım
Canın sağolsun canım, inşallah önümüzdeki ay sağlıkla gelir bebişEvet. Maalesef
Evet maalesef
canım benimde 12 yaşında bir oğlum var 2. çocuğu 2013 te düşünmeye başladığımızdan beri 4 kürtajım herşeyin hayırlısını Allah bilir çok üzülüyorum ama elden gelen birşey yok oğluma Allah uzun ömür versin .Tesekkur ederim.ben uzulmuyorum artik alistim.iki kimyasal birde kurtajim oldu.allahtan allah canini sağ etsin bi oglum var cok sukur.o olmasa yikilmis olabilirdim.
Neredeyse aynı durumdaymışız.Sana bişey dedi mi doktor?Bi sebep belirtti mi?canım benimde 12 yaşında bir oğlum var 2. çocuğu 2013 te düşünmeye başladığımızdan beri 4 kürtajım herşeyin hayırlısını Allah bilir çok üzülüyorum ama elden gelen birşey yok oğluma Allah uzun ömür versin .
Allahım önce hiç çocuğu olmayanlara sonrada bizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?