Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kanamam yok henuz.17 ydi sali gunu.bugun 15 olmus.gecen ayda kimyasal gecirdim.onda 48 dim ilk kan testinde.o gun kanamam baslamisti.

Canim doktorla konuş bakalım umarım hakkında neyse hayırlısı o olsun kuzum inşallah sağlıklı bir gebeliktir burada bir arkadasinda 2 tık düşmüş senın gibi sonradan ani yükselme oldu şimdi gebis :)

:)ah bu bayanlarin umut dunyasi.kani bile gorsek ustune mi gordum acaba diyoruz:)yyok canim Ben umutlu degilim maalesef.gebelik belirtilerim de gittu gogsum falan yumusadi.neyse onumuzdeki maclara bakicaz:)ssaol yine de...

Bat ne zaman canım aynı durumdayız heyecanla bekliyorum :)
benim olmadi bu ay galiba canim bugun bat günüm ama regl olmadim dün test yaptim negatif vakti zamanim var demekki .sen hamilesin galiba çok sevindim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin inşallah

benim olmadi bu ay galiba canim bugun bat günüm ama regl olmadim dün test yaptim negatif vakti zamanim var demekki .sen hamilesin galiba çok sevindim hayirli olsun rabbim tamamina erdirsin inşallah
Benim de bugün ben de tam anlamıyla henüz olamadım ama gelcek ay nasipse biz hamis haberi veririz

Canim ovulasyon testini nasil kullandin ? bugun bat günüm dün test yaptim negatiff adetimi bekliyorum . ovulasyon testi kullanmak istiyorum bu ay bakalim

Canim ben 10 da sabah idrarimi yapiordm saat 15 e kadar tutuyordum ve sıvı hiç almadan yapıyordum yani çok az şu icebilirsin.
15 te test yaptım hep .
Regl den hemen sonra başladım yapmaya ve 17. gün pozitif gördüm :)
inşallah sende hamis kalırsın

Hmm anladim canimm inşallah ilişki gün aşirimiydi yoksa her gün müydü

Hmm anladim canimm inşallah ilişki gün aşirimiydi yoksa her gün müydü

Ovülasyona kadar kafamiza göre hemen hemen her gün diyebilirim sonra koyulasmaya başladı 1 gün ara verdik ertesi gün pozitif çıktı o gece eşime sert Türk Kahvesi icirdim ilişki oldu sonra ertesi gün de oldu sonra sılıklestı test.
ondan 10 gün sonra idrarda silik çizgi gördüm dedim ki bebisim benle :)

Evet canım ben dayanamadım bata 5 gün kala kan testi yaptırdım. Hamileyim çok şükür. Rabbim inşallah tez zamanda sizlere de nasip eder.

ayyy negüzel canimm rabbim bebeğine kavuşturmuş sonunda

Kızlar eğer bende kanda baktırmasaydım kesin adet olucam derdim, öyle bir ağrım sancım var ki aynı adet ağrısı... Hatta 2 gün çok az miktarda kahverengi lekelenmem oldu çok korktum doktorumu aradım bunlar normal rahat ol dedi. Rahim büyüdüğü için ilk aylarda kasık ağrısı olurmuş kahverengi akıntıda eski kan yerleşme kanı dedi. Eğer çok gelirse hemen gel dedi çok şükür bugün gelmedi ama ağrım devam ediyor.

Canim idrar testi yapmişmiydin ?

Kızlar selam sizlere birşey danışmak istiyorum. Normalde adet olmama bir hafta kala yada yumurtlama dönemimde başlar meme ağrılarım.
Bu ay adete üç gün kala başladı.. Normalde geçmiş bile olması lazım ağrıların, bende şaşırdım.
Hamişliğinde böyle bişey yaşayan var mı..
Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…