Hayır canım. Hiçbir hap tedavi sürecim yoK. Folikasit içiyorum bir tek. Bu arada bugün tam adet çözülmesi olur dıyordum. Ayın 10 ü oldu hala yok kirmizilar Çok hafif renkli gelio o kadar o da silince yanicanım sen klomen kullanıyor muydun?
Canım gebelik testi yaptın mı tekrar ?Hayır canım. Hiçbir hap tedavi sürecim yoK. Folikasit içiyorum bir tek. Bu arada bugün tam adet çözülmesi olur dıyordum. Ayın 10 ü oldu hala yok kirmizilar Çok hafif renkli gelio o kadar o da silince yani
Başladım yine geri sayımlara
6 gün kaldı
İnşallah canımHadi bakalım inşallah gelmez adet gelir bebisler
hiç bir sebeb yok tahlillerim felan temiz bir sorun yok şans dedi kalitesiz yumurta ile kalitesiz sperm karşılaşmış coraspin kullandırıyorNeredeyse aynı durumdaymışız.Sana bişey dedi mi doktor?Bi sebep belirtti mi?
Hayır canım. Hiçbir hap tedavi sürecim yoK. Folikasit içiyorum bir tek. Bu arada bugün tam adet çözülmesi olur dıyordum. Ayın 10 ü oldu hala yok kirmizilar Çok hafif renkli gelio o kadar o da silince yani
Anladim canim.bakiyim benim ne olacak.esime keciboynuzu yedirmeye baslayom bari ben de incir yiyim:)hiç bir sebeb yok tahlillerim felan temiz bir sorun yok şans dedi kalitesiz yumurta ile kalitesiz sperm karşılaşmış coraspin kullandırıyor
Ayyy değilim ya. Kırmızıya dönüyor .. aman valla iyiki değilim . Çünkü bu akıntılarla hamislik yaşamak istemezdim. Korkardım . Çokk. Dua et lütfen . Mayıs ta haber veriyim.yaasİnş. hamişsindirrrrrrrrrrr inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Yapmadım . Bugün de bekliym. Daha tam net olmadı da . Az önce kırmızıya dönmüş iyiceCanım gebelik testi yaptın mı tekrar ?
Tühh kırmızıya dönmeseydi iyiydi, başka gelmezse yarına kadar tekrarlarsın canım testi.Yapmadım . Bugün de bekliym. Daha tam net olmadı da . Az önce kırmızıya dönmüş iyice
8 gün var adetime,çatlayacağım :)
:) sabır kızlar çok erken sakin test yapıp negatif görüp üzülmeyin.
ben 4 gün kala çok çok silik çizgi gördüm ve regl gününe kadar hep yaptım koyulaştığını takip etmistm
Valla elimde değil ya 3 aydır hüsrana uğradığım için ümitlenmek istemiyorum.Allah hayırlısını versin..
Amin canım ben 12.ayımda kaldım sizin daha 3 ay olmuş bi kadar kasma kendini rabbim hayirlisini versin
Valla gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş.Bu çağımızın sıkıntısı sanırım.Yediğimiz gıdaların eskisi gibi gerçek olmaması falan da etkendir bence.Çünkü eskiden ne yumurtlama günü bilirlerdi ne de başka birşey hemen oluverirdi bebekler..Tüp bebek,aşılama yöntemlerine gün geçtikçe talep artıyor.
Aynen katılıyorum oğluma evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım doktorada sadece cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim şimdi 3 sene de neler yaşadımO ever ayrı bir sorun GDO lu gıdalar yüzünden sanirjm insanların vücudu değişiyor.
bazende zamanı var zamanını bekliyor işte hersey nasip kismet demeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?