Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım sen klomen kullanıyor muydun?
Hayır canım. Hiçbir hap tedavi sürecim yoK. Folikasit içiyorum bir tek. Bu arada bugün tam adet çözülmesi olur dıyordum. Ayın 10 ü oldu hala yok kirmizilar Çok hafif renkli gelio o kadar o da silince yani

Hayır canım. Hiçbir hap tedavi sürecim yoK. Folikasit içiyorum bir tek. Bu arada bugün tam adet çözülmesi olur dıyordum. Ayın 10 ü oldu hala yok kirmizilar Çok hafif renkli gelio o kadar o da silince yani
Canım gebelik testi yaptın mı tekrar ?

İnş. hamişsindirrrrrrrrrrr inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

İnş. hamişsindirrrrrrrrrrr inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
Ayyy değilim ya. Kırmızıya dönüyor .. aman valla iyiki değilim . Çünkü bu akıntılarla hamislik yaşamak istemezdim. Korkardım . Çokk. Dua et lütfen . Mayıs ta haber veriyim.yaas

:) sabır kızlar çok erken sakin test yapıp negatif görüp üzülmeyin.
ben 4 gün kala çok çok silik çizgi gördüm ve regl gününe kadar hep yaptım koyulaştığını takip etmistm

Valla elimde değil ya 3 aydır hüsrana uğradığım için ümitlenmek istemiyorum.Allah hayırlısını versin..

Amin canım ben 12.ayımda kaldım sizin daha 3 ay olmuş bi kadar kasma kendini rabbim hayirlisini versin

Valla gerçekten sabırlı olmak gerekiyormuş.Bu çağımızın sıkıntısı sanırım.Yediğimiz gıdaların eskisi gibi gerçek olmaması falan da etkendir bence.Çünkü eskiden ne yumurtlama günü bilirlerdi ne de başka birşey hemen oluverirdi bebekler..Tüp bebek,aşılama yöntemlerine gün geçtikçe talep artıyor.

O ever ayrı bir sorun GDO lu gıdalar yüzünden sanirjm insanların vücudu değişiyor.
bazende zamanı var zamanını bekliyor işte hersey nasip kismet demeliyiz

O ever ayrı bir sorun GDO lu gıdalar yüzünden sanirjm insanların vücudu değişiyor.
bazende zamanı var zamanını bekliyor işte hersey nasip kismet demeliyiz
Aynen katılıyorum oğluma evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım doktorada sadece cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim şimdi 3 sene de neler yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…