Aynen katılıyorum oğluma evlendikten 3 ay sonra hamile kalmıştım doktorada sadece cinsiyetini öğrenmek için gitmiştim şimdi 3 sene de neler yaşadım
Nasil hissediyorsun ve ne zamandir bebek istiyordun canim :)
Ayyy değilim ya. Kırmızıya dönüyor .. aman valla iyiki değilim . Çünkü bu akıntılarla hamislik yaşamak istemezdim. Korkardım . Çokk. Dua et lütfen . Mayıs ta haber veriyim.yaas
şimdi ikinciyi istiyorsun sanırım inşallah çok bekletmeden olur :)
doğru söylüyorsun bir de binbir çeşit hastalık eklendi valla önceden öğle miydi işte zaman geçtikçe zehirleniyoruz ve ömrümüz kisaliyor kahrolasi insanlar yüzünden.
kız bebiş bekliyorum ben çin takvimine bakmadım :)Canım senin bebişinin cinsiyeti ne? Çin takvimi ile uyumlu mu?
Durumumuz benzer aslında benimde adetim düzensiz ilk bebeğime hiç iliş kullanmafan geç döllenmeyle kavuştum çok şükür şimdi ikinciyi istiyoruz inşallah olur bat 4 var 30 günden hesaplayinca eger 2 ay ôncesi gibi 50 günü bulursa adetim yandim çok sinir bozucu bu adet düzensizliği.. Rabbim sağlikla kucağına almayi nasip etsin bir bilsen ilk doğduğunda o küçük elleriyle yüzüne dokunmasi ne mükemmel bir duygu... Rabbim herkese bu muazzam duyguyu yaşatsin ...canım ben şubatta korunmayı bıraktım şubatta olmadı zaten yumurtalıklarım tembeldi ve acayip düzensiz adet oluyordum bazen 15 günde bazen de 45 günde bir.. Sonra doktorum klomen verdi onunla bir yumurtam 12. gün bir yumurtamda 14.gün çatladı çok şükür rabbim nasip etti. Şuan hiç bişey hissetmiyorum vücudumda hiç bir değişiklik yok. Zaten hala inanamıyorum :)
kız bebiş bekliyorum ben çin takvimine bakmadım :)
günaydın selam bayanlar
benimde 2 gün kaldı test yaptım tek çizgi var adet olcam 2 güne hayaller gelcek aya kaldı hayırlısı olsun belirtiler vardı ama sonuç yokGünaydın kizlar son bir gun kaldi bat, korkudan test yapamadim sağ kasigimda agrim var eşimden Allah razı olsun kalkmama bile izin vermiyor umarim kirmizilar degilim bebisimdir gelen inşAllah ne olur dualarinizi bekliyorum inşAllah burdan mutlu haber hayirlisiyla bende paylasirim
İnşAllah kuzucuklar hemen bizleri bulur❤❤❤benimde 2 gün kaldı test yaptım tek çizgi var adet olcam 2 güne hayaller gelcek aya kaldı hayırlısı olsun belirtiler vardı ama sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?