Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlar az önce idrar testi yaptım silik biraz yinede yüklüyorum,yarin aç karnina tekrar edicem sonrada kan tahlili yapicam hayirlisi inśallah
hayırlı olsun canım bat günümü yoksa var mı daha ? ve belirti olarak ne yaşadın yardımcı olur musun ?

Herkese merhaba bende üç ay burdaki belirtilere bakıp durdum.
Dün, adetime iki gün kala betahcg27.36 ile hamile olduğumu öğrendim.
Size yardımcı olması açısından benim belirtilerim;
Öncelikle çok ciddi bir ruhsal değişim oldu, ki ilk aylar olmaz diyorlar ama demek ki kişiye göre Değişiyor.
Benim her Zaman adete on gün kala memelerim ağırmaya başlar, bu ay adete üç gün kala ağırmaya başladı, normalde üç gün kala geçerdi bile..
Artan akıntı
Ağız kokusu, ağızda metalik tat.
Aşırı uyuma isteği.
Ben bunlardan dolayı hissedip kan testi yaptırdım.
Pzt günü de ikiye katlanır değerim inş.
Idrar testinde halen çıkmıyor buarada.
Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım

hayırlı olsun canım. tek taraflı kasık ağrısı ver mıydı canım. ve adet sancısı

hayırlı olsun canım. tek taraflı kasık ağrısı ver mıydı canım. ve adet sancısı
Evet canım sağ tarafta dün akşamdan beri Bıçak batması gibi Sancı oldu 2 3 kere.
Bu kadar belirtinin yanında geçen aylardaki gibi adet sancısına benzer çok hafif sancımalar oldu..

Evet canım sağ tarafta dün akşamdan beri Bıçak batması gibi Sancı oldu 2 3 kere.
Bu kadar belirtinin yanında geçen aylardaki gibi adet sancısına benzer çok hafif sancımalar oldu..
teşekkürler canım cevap için. bende dış gebelik geçirdim 3 ay oldu, bu şekilde belirti var ama tekrar olmasından çok korkuyorum ve panik halindeyim. bir sürü işim var odaklanamıyorum bir türlü

teşekkürler canım cevap için. bende dış gebelik geçirdim 3 ay oldu, bu şekilde belirti var ama tekrar olmasından çok korkuyorum ve panik halindeyim. bir sürü işim var odaklanamıyorum bir türlü
Canım benim öncelikle içini ferah tut ve Herşeyin Hayırlısı diye dua et..
Allah korusun, hem senin hemde bebeğinin sağlıklı olduğu bir hamilelik için dua et.
Bir kere oldu diye bir daha olacak diye birşey yok. O gebelik için Hayırlısı öyleymiş.
Vakti zamanı geldiyse bebişin seninledir inş.

çok sağ ol canım iyi dileklerin için. inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla olur. şu panik halinden kurtulmam gerek

hayırlı olsun canım bat günümü yoksa var mı daha ? ve belirti olarak ne yaşadın yardımcı olur musun ?
Ôncelikle daha öncede belirttiğim gibi hamilelik sadece kisiden kisiye degil ayni kiside farkli gebeliklerde de farklilik gosterir, mesela ilk bebegimde tek bir belirtim olmadan gec döllenmeyle hamile kaldim :) gelelim şuanima şiddetli bel sırt ve kasik ağrım oldu adetten 1 hafta sonra başlayan ve bunları takiben halsizlik uyku hali ve bulanti, herşeyin hayirli rabbim isteyen herkese evlat sevgisini versin sağlikla gelsin yavrularimiz insallah..

Ha bir şey daha adetten hemen sonra beraber olduk ve 2 gün sonra beyaz yoğun bir sivi oldu iki gün süren sonrasindada belirtiler baş göstermeye başladi yani yumurtalama günüm degildi veya baska türü ama o tarih oldugundan eminim kizlar

Kizlar az önce idrar testi yaptım silik biraz yinede yüklüyorum,yarin aç karnina tekrar edicem sonrada kan tahlili yapicam hayirlisi inśallah
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Tebrikler canım sağlıkla gelsin bebişin
Benzer belirtiler var bende de. Benim de bata 5 gün kaldı.
Uyku hali var gün boyu, koku hassasiyeti, metalik tat, benimde 10 gün önceden göğüslerim çok ağrırdı şu anda hiç ağrım yok, akıntı yumurtlamadan beri hiç kesilmedi, sağ kasıkta ara ara batmalar da var.
Ayy inş. benim de tutmultur bu ay

Kizlar dunku gebelik testtim di bu ama bugun adet olmaya basladim yarin adet gunum ilk defa pozitifi gorfum deli gobi agliyorummmm bu yerlesme kanamasi mi desrm degil baya var canim cok yaniyo kendimi tutamiyorum

Eklentiler

• 20150410_234039~2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…