cok hafif bir çigi var bu arada test kabı pembe mi :)Kizlar az önce idrar testi yaptım silik biraz yinede yüklüyorum,yarin aç karnina tekrar edicem sonrada kan tahlili yapicam hayirlisi inśallah
hayırlı olsun canım bat günümü yoksa var mı daha ? ve belirti olarak ne yaşadın yardımcı olur musun ?Kizlar az önce idrar testi yaptım silik biraz yinede yüklüyorum,yarin aç karnina tekrar edicem sonrada kan tahlili yapicam hayirlisi inśallah
Evet pembe canım :) yeni bunlar ilk defa gördüm...cok hafif bir çigi var bu arada test kabı pembe mi :)
bende tatlım güzelmiş begendim valla :)Evet pembe canım :) yeni bunlar ilk defa gördüm...
hayırlı olsun canım. tek taraflı kasık ağrısı ver mıydı canım. ve adet sancısıHerkese merhaba bende üç ay burdaki belirtilere bakıp durdum.
Dün, adetime iki gün kala betahcg27.36 ile hamile olduğumu öğrendim.
Size yardımcı olması açısından benim belirtilerim;
Öncelikle çok ciddi bir ruhsal değişim oldu, ki ilk aylar olmaz diyorlar ama demek ki kişiye göre Değişiyor.
Benim her Zaman adete on gün kala memelerim ağırmaya başlar, bu ay adete üç gün kala ağırmaya başladı, normalde üç gün kala geçerdi bile..
Artan akıntı
Ağız kokusu, ağızda metalik tat.
Aşırı uyuma isteği.
Ben bunlardan dolayı hissedip kan testi yaptırdım.
Pzt günü de ikiye katlanır değerim inş.
Idrar testinde halen çıkmıyor buarada.
Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım
Evet canım sağ tarafta dün akşamdan beri Bıçak batması gibi Sancı oldu 2 3 kere.hayırlı olsun canım. tek taraflı kasık ağrısı ver mıydı canım. ve adet sancısı
teşekkürler canım cevap için. bende dış gebelik geçirdim 3 ay oldu, bu şekilde belirti var ama tekrar olmasından çok korkuyorum ve panik halindeyim. bir sürü işim var odaklanamıyorum bir türlüEvet canım sağ tarafta dün akşamdan beri Bıçak batması gibi Sancı oldu 2 3 kere.
Bu kadar belirtinin yanında geçen aylardaki gibi adet sancısına benzer çok hafif sancımalar oldu..
Canım benim öncelikle içini ferah tut ve Herşeyin Hayırlısı diye dua et..teşekkürler canım cevap için. bende dış gebelik geçirdim 3 ay oldu, bu şekilde belirti var ama tekrar olmasından çok korkuyorum ve panik halindeyim. bir sürü işim var odaklanamıyorum bir türlü
çok sağ ol canım iyi dileklerin için. inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla olur. şu panik halinden kurtulmam gerekCanım benim öncelikle içini ferah tut ve Herşeyin Hayırlısı diye dua et..
Allah korusun, hem senin hemde bebeğinin sağlıklı olduğu bir hamilelik için dua et.
Bir kere oldu diye bir daha olacak diye birşey yok. O gebelik için Hayırlısı öyleymiş.
Vakti zamanı geldiyse bebişin seninledir inş.
Ôncelikle daha öncede belirttiğim gibi hamilelik sadece kisiden kisiye degil ayni kiside farkli gebeliklerde de farklilik gosterir, mesela ilk bebegimde tek bir belirtim olmadan gec döllenmeyle hamile kaldim :) gelelim şuanima şiddetli bel sırt ve kasik ağrım oldu adetten 1 hafta sonra başlayan ve bunları takiben halsizlik uyku hali ve bulanti, herşeyin hayirli rabbim isteyen herkese evlat sevgisini versin sağlikla gelsin yavrularimiz insallah..hayırlı olsun canım bat günümü yoksa var mı daha ? ve belirti olarak ne yaşadın yardımcı olur musun ?
Kizlar test daha bi belirgin oldu dimi?
Evet gauet belirgin cnm insallh vardir benim bat yarin seninKizlar test daha bi belirgin oldu dimi?
Canim mart 16 adet bitişim 30 günden hesaplayinca 4 günüm var ama şöyle bişey var benim adetim düzensiz önceki ay 50 gün olmamişti mesela yani adeti takmiyorum pek :)Evet gauet belirgin cnm insallh vardir benim bat yarin senin
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişinKizlar az önce idrar testi yaptım silik biraz yinede yüklüyorum,yarin aç karnina tekrar edicem sonrada kan tahlili yapicam hayirlisi inśallah
Tebrikler canım sağlıkla gelsin bebişinHerkese merhaba bende üç ay burdaki belirtilere bakıp durdum.
Dün, adetime iki gün kala betahcg27.36 ile hamile olduğumu öğrendim.
Size yardımcı olması açısından benim belirtilerim;
Öncelikle çok ciddi bir ruhsal değişim oldu, ki ilk aylar olmaz diyorlar ama demek ki kişiye göre Değişiyor.
Benim her Zaman adete on gün kala memelerim ağırmaya başlar, bu ay adete üç gün kala ağırmaya başladı, normalde üç gün kala geçerdi bile..
Artan akıntı
Ağız kokusu, ağızda metalik tat.
Aşırı uyuma isteği.
Ben bunlardan dolayı hissedip kan testi yaptırdım.
Pzt günü de ikiye katlanır değerim inş.
Idrar testinde halen çıkmıyor buarada.
Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım
Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Sğol canim darisi isteyen herkesin başına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?