- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
bu kanama bi çok şeye işaret olabilir canım. sen yine de kan ver. üstüne göme olabilir düzgün bir gebeliktir, düşük olabilir, kimyasal gebelik olabilir. kan ver mutlaka.Kizlar dunku gebelik testtim di bu ama bugun adet olmaya basladim yarin adet gunum ilk defa pozitifi gorfum deli gobi agliyorummmm bu yerlesme kanamasi mi desrm degil baya var canim cok yaniyo kendimi tutamiyorum
doktora gidebilirsin canım bazi insanlar üstüne görüyor olabilir ihtimalleri düşünelim.Cok sagolun kizlar nasil ümitlendi m cunku 1.5 yildir gebelik testlerim hic boyle olmamisti gecen hafta cok akintim var enfeksiyon kaptim diye doktora gitmistim doktor bana rahmin17 mm olmus buyuk ihtimal genesin dedi akinti icin ilac vermedi bende genede umutlnmadim ama dun evde vardi iki farkli marka ikisi de boyle silik cikti tamam dedim ama bildigim kanamam badladi pedin yarisi bile dolmus hic agrim yok hic bir ay bu kadar canim yanmamisti
Masallh cnm tutunsun Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin 2 yillik evliyim hic korunmadim hic bi sorun yok 3 ayda klomen catlatma kullndim olmadi bu ay kafama hic takmadim ama sonuc budoktora gidebilirsin canım bazi insanlar üstüne görüyor olabilir ihtimalleri düşünelim.
Bünyeden bünyeye Farklı ben mesela sadece 6 7 damla yekelenme geçirdim Acile koştuk Gebe oldugumu biliyordum aglayarak gittim ve çok şükür bişi yok tu doktor yerleşme lekesi ama önlem amaçlı progestan verdi ve 1 hafta iş yapma tutunsun dedi çok şükür minigime bişi olmadı şimdi kıpır kıpır :)
Sagol cnm ama. O testler boyle olunca nasil mutlu oldum dunden beri ama simdi kanama var dedigim gibi cok sagolun kizlar hemen hazirlanip gidiyorum acile haber veririm sizeCanim üzme kendini bu kadar insanlar 20 yil ugrasiyor şükür et sagliklisin dusuk olsa veya baska bisey en azindan bebegin olacagindan emin olursun lütfen
canımın içi acile git kanda bakarlar acil de.Masallh cnm tutunsun Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin 2 yillik evliyim hic korunmadim hic bi sorun yok 3 ayda klomen catlatma kullndim olmadi bu ay kafama hic takmadim ama sonuc bu
Cnm cok sagol ama yanildi o da bana denk geldi isteCiddimisin yaçok üzüldüm genelde yanilmaz bu testler çok şaşırdim, ne tür bi kanaman var peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?