Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ALıINTIDIR.Canım valla internetten edindiğim bilgiye göre yumurtayla sperm birleşiyormuş ama rahme yerleşmeden yada yerleştikten 1,2 gün sonra adet kanamasıyla düşüyormuş.tıpta buna sessiz düşükte denirmiş .
bi siteden alıntı:
henüz bir adet gecikmesi olmadan, 1-2 gün kala kanda yapılan gebelik testi ile hCG düzeyindeki artış saptanabilir. Ancak herhangi bir nedenle gebelik canlılığını yitirdiğinde bazen adet kanamasında herhangi bir gecikme olmadan ya da 1-2 günlük gecikme sonrası kanama ile gebelik sonlanır. Böyle bir durumda “kimyasal gebelik” ten söz edilir. Yani gebelik kanda yapılan incelemeler ile saptanmış ancak klinik olarak saptanabilecek aşamaya gelemeden sonlanmıştır.Yani, kimyasal gebelikte yumurta hücresi ile sperm tüplerde birleştikten sonra oluşan “blastokist” rahim içine tutunamadan veya tutunduktan birkaç gün sonra atılıp kaybolmaktadır. Oluşan tüm gebeliklerin %50 kadarı kimyasal gebelik şeklinde abort ile sonuçlanmaktadır. Atılmanın sebebi ise bebeğin oluşum aşamasında oluşan bir takım hatalardır

Kizlar dunku gebelik testtim di bu ama bugun adet olmaya basladim yarin adet gunum ilk defa pozitifi gorfum deli gobi agliyorummmm bu yerlesme kanamasi mi desrm degil baya var canim cok yaniyo kendimi tutamiyorum
bu kanama bi çok şeye işaret olabilir canım. sen yine de kan ver. üstüne göme olabilir düzgün bir gebeliktir, düşük olabilir, kimyasal gebelik olabilir. kan ver mutlaka.

Aynen arkadaşım dediği gibi ve sabirli ol metanetli ol herşey bizler için ve inşallah sağlikli nir gebeliktir üzülme..

Cok sagolun kizlar nasil ümitlendi m cunku 1.5 yildir gebelik testlerim hic boyle olmamisti gecen hafta cok akintim var enfeksiyon kaptim diye doktora gitmistim doktor bana rahmin17 mm olmus buyuk ihtimal genesin dedi akinti icin ilac vermedi bende genede umutlnmadim ama dun evde vardi iki farkli marka ikisi de boyle silik cikti tamam dedim ama bildigim kanamam badladi pedin yarisi bile dolmus hic agrim yok hic bir ay bu kadar canim yanmamisti

doktora gidebilirsin canım bazi insanlar üstüne görüyor olabilir ihtimalleri düşünelim.
Bünyeden bünyeye Farklı ben mesela sadece 6 7 damla yekelenme geçirdim Acile koştuk Gebe oldugumu biliyordum aglayarak gittim ve çok şükür bişi yok tu doktor yerleşme lekesi ama önlem amaçlı progestan verdi ve 1 hafta iş yapma tutunsun dedi çok şükür minigime bişi olmadı şimdi kıpır kıpır :)

Pazartesi genede kan vericem simdi esim gitti gebelik testi aldi gene silik cizgi var su erken gebelik testleri var ya aglamayim diyorum ama elimde degil Rabbim buyuk ama cok üzüldüm hadi test bozuk dedim 3 de farkli marka kizlar bildigin kanama jer zaman ki adetimin ilk gunu gibi ne oluyo anlamadim Sizden RAbbim razi olsun en azindan size icimi dokuyorum esim de cok kötü keske hic gebelik testi yapmasaydim diyorum en azindan bu kadar umutlanmazdim

Demi dur acile gidiyim ben en iyisi benim oyle kahvrerengi falan degil bildigim adet gunumun ilk gunu gibi baya yogun

Canim üzme kendini bu kadar insanlar 20 yil ugrasiyor şükür et sagliklisin dusuk olsa veya baska bisey en azindan bebegin olacagindan emin olursun lütfen

Masallh cnm tutunsun Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin 2 yillik evliyim hic korunmadim hic bi sorun yok 3 ayda klomen catlatma kullndim olmadi bu ay kafama hic takmadim ama sonuc bu

Aynen hersey olabilir ve herseye hazirlikli ol insallah guzel haberlerini bekliyoruz rabbim korusun yuvanizi

Canim üzme kendini bu kadar insanlar 20 yil ugrasiyor şükür et sagliklisin dusuk olsa veya baska bisey en azindan bebegin olacagindan emin olursun lütfen
Sagol cnm ama. O testler boyle olunca nasil mutlu oldum dunden beri ama simdi kanama var dedigim gibi cok sagolun kizlar hemen hazirlanip gidiyorum acile haber veririm size

Masallh cnm tutunsun Rabbim bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin 2 yillik evliyim hic korunmadim hic bi sorun yok 3 ayda klomen catlatma kullndim olmadi bu ay kafama hic takmadim ama sonuc bu
canımın içi acile git kanda bakarlar acil de.
bende 2 sene olucak evleneli 1 sene beklemiştik kuzumu 1 .senede geldi tekrar çizgi çıktı diyorsun bebiş varsa iğne yaparlar kuzum tutunsun die

Kizlar geldim kana bakildi 2 kusur gebelik yok doktor kanamama bakti gauet normal dedi zaten gebelik testleri detin gectikten sonra dogru sonuc berir dedi demek ki adetten once test yapmiycaz aglamaktan gozlerin sismis yazik dedi agri kesici igne yapmak istedi ben yok dedim kimyasal gebelikte kan degeri yuksek cikip artmz duserse kimyasaldir dedi sen test kurbani olmussun dedi bu da bana ders oldu tabi ben halen testleri atmadim Pazartesi genede doktora gidicem kendi doktoruma cok sagolun desteginiz icin kizlar umarim benim yasadigimi hic bir bayan yasamaz sizlere ornek oluyum ne olur adetten once test yapmayin ben kplomen kullandim 3 ay ama bu kadar husran yasamadim cunku hic bir testim boyle silik cikmamisti. Genede pazartesi kendi doktoolruma gidip size detyli yazarim burda testi silik arkadaslarim paylasmisti moralinizi bozmayin bu benim basima geldi diye sizinde olmaz insallh hepimizin umutlari gercek olsun tek dilegim bu bi anasinifi ogretmeni olarak zor bir sinav veriyorum ama takdir Rabbim in o neylerse guzel eyler hamis bayanlara saglikli hamileleikler ve benim gibi olanlarada insallh hamilelik nasip etsin Rabbim iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…