- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Canım benim tez zamanda sağlıkla bir bebişin olur inşallah, senin üzülmene daha çok üzüldüm inan.Kizlar geldim kana bakildi 2 kusur gebelik yok doktor kanamama bakti gauet normal dedi zaten gebelik testleri detin gectikten sonra dogru sonuc berir dedi demek ki adetten once test yapmiycaz aglamaktan gozlerin sismis yazik dedi agri kesici igne yapmak istedi ben yok dedim kimyasal gebelikte kan degeri yuksek cikip artmz duserse kimyasaldir dedi sen test kurbani olmussun dedi bu da bana ders oldu tabi ben halen testleri atmadim Pazartesi genede doktora gidicem kendi doktoruma cok sagolun desteginiz icin kizlar umarim benim yasadigimi hic bir bayan yasamaz sizlere ornek oluyum ne olur adetten once test yapmayin ben kplomen kullandim 3 ay ama bu kadar husran yasamadim cunku hic bir testim boyle silik cikmamisti. Genede pazartesi kendi doktoolruma gidip size detyli yazarim burda testi silik arkadaslarim paylasmisti moralinizi bozmayin bu benim basima geldi diye sizinde olmaz insallh hepimizin umutlari gercek olsun tek dilegim bu bi anasinifi ogretmeni olarak zor bir sinav veriyorum ama takdir Rabbim in o neylerse guzel eyler hamis bayanlara saglikli hamileleikler ve benim gibi olanlarada insallh hamilelik nasip etsin Rabbim iyi geceler kizlar
canim şimdi benimde icime suphe dustu cunku benimde adetime 4 gun var napalim kismetimizde varsa olur hayirlisi saglikli oaim yeter.. Uzulme sakın bak birbirimizi tanimiyoruz ama tek bir duygu bile ne kadar yaklastiriyor insanlari yanindayiz anne adaylari olarak iyi geceler mutlu uyu esin yaninda..Kizlar geldim kana bakildi 2 kusur gebelik yok doktor kanamama bakti gauet normal dedi zaten gebelik testleri detin gectikten sonra dogru sonuc berir dedi demek ki adetten once test yapmiycaz aglamaktan gozlerin sismis yazik dedi agri kesici igne yapmak istedi ben yok dedim kimyasal gebelikte kan degeri yuksek cikip artmz duserse kimyasaldir dedi sen test kurbani olmussun dedi bu da bana ders oldu tabi ben halen testleri atmadim Pazartesi genede doktora gidicem kendi doktoruma cok sagolun desteginiz icin kizlar umarim benim yasadigimi hic bir bayan yasamaz sizlere ornek oluyum ne olur adetten once test yapmayin ben kplomen kullandim 3 ay ama bu kadar husran yasamadim cunku hic bir testim boyle silik cikmamisti. Genede pazartesi kendi doktoolruma gidip size detyli yazarim burda testi silik arkadaslarim paylasmisti moralinizi bozmayin bu benim basima geldi diye sizinde olmaz insallh hepimizin umutlari gercek olsun tek dilegim bu bi anasinifi ogretmeni olarak zor bir sinav veriyorum ama takdir Rabbim in o neylerse guzel eyler hamis bayanlara saglikli hamileleikler ve benim gibi olanlarada insallh hamilelik nasip etsin Rabbim iyi geceler kizlar
Kizlar geldim kana bakildi 2 kusur gebelik yok doktor kanamama bakti gauet normal dedi zaten gebelik testleri detin gectikten sonra dogru sonuc berir dedi demek ki adetten once test yapmiycaz aglamaktan gozlerin sismis yazik dedi agri kesici igne yapmak istedi ben yok dedim kimyasal gebelikte kan degeri yuksek cikip artmz duserse kimyasaldir dedi sen test kurbani olmussun dedi bu da bana ders oldu tabi ben halen testleri atmadim Pazartesi genede doktora gidicem kendi doktoruma cok sagolun desteginiz icin kizlar umarim benim yasadigimi hic bir bayan yasamaz sizlere ornek oluyum ne olur adetten once test yapmayin ben kplomen kullandim 3 ay ama bu kadar husran yasamadim cunku hic bir testim boyle silik cikmamisti. Genede pazartesi kendi doktoolruma gidip size detyli yazarim burda testi silik arkadaslarim paylasmisti moralinizi bozmayin bu benim basima geldi diye sizinde olmaz insallh hepimizin umutlari gercek olsun tek dilegim bu bi anasinifi ogretmeni olarak zor bir sinav veriyorum ama takdir Rabbim in o neylerse guzel eyler hamis bayanlara saglikli hamileleikler ve benim gibi olanlarada insallh hamilelik nasip etsin Rabbim iyi geceler kizlar
Rabbim hayirlisini tez vakitde hepimuze nasip etsin. Yardimcimiz olsun inşAllahKizlar geldim kana bakildi 2 kusur gebelik yok doktor kanamama bakti gauet normal dedi zaten gebelik testleri detin gectikten sonra dogru sonuc berir dedi demek ki adetten once test yapmiycaz aglamaktan gozlerin sismis yazik dedi agri kesici igne yapmak istedi ben yok dedim kimyasal gebelikte kan degeri yuksek cikip artmz duserse kimyasaldir dedi sen test kurbani olmussun dedi bu da bana ders oldu tabi ben halen testleri atmadim Pazartesi genede doktora gidicem kendi doktoruma cok sagolun desteginiz icin kizlar umarim benim yasadigimi hic bir bayan yasamaz sizlere ornek oluyum ne olur adetten once test yapmayin ben kplomen kullandim 3 ay ama bu kadar husran yasamadim cunku hic bir testim boyle silik cikmamisti. Genede pazartesi kendi doktoolruma gidip size detyli yazarim burda testi silik arkadaslarim paylasmisti moralinizi bozmayin bu benim basima geldi diye sizinde olmaz insallh hepimizin umutlari gercek olsun tek dilegim bu bi anasinifi ogretmeni olarak zor bir sinav veriyorum ama takdir Rabbim in o neylerse guzel eyler hamis bayanlara saglikli hamileleikler ve benim gibi olanlarada insallh hamilelik nasip etsin Rabbim iyi geceler kizlar
Allah'ın izniyle canım, inş tutunmuştur.. Bende değerim ikiye katlandı mı diye pazar pazar bir yer bulup baktırayım diyorum :)Tebrikler canım, sağlıkla gelsin bebişin
Tebrikler canım sağlıkla gelsin bebişin
Benzer belirtiler var bende de. Benim de bata 5 gün kaldı.
Uyku hali var gün boyu, koku hassasiyeti, metalik tat, benimde 10 gün önceden göğüslerim çok ağrırdı şu anda hiç ağrım yok, akıntı yumurtlamadan beri hiç kesilmedi, sağ kasıkta ara ara batmalar da var.
Ayy inş. benim de tutmultur bu ay
Kizlar dunku gebelik testtim di bu ama bugun adet olmaya basladim yarin adet gunum ilk defa pozitifi gorfum deli gobi agliyorummmm bu yerlesme kanamasi mi desrm degil baya var canim cok yaniyo kendimi tutamiyorum
Kizlar cok sagolun bu saat oldu sancidan uyumadim artik pozitif dusunme zamani asla benim olayimi. Kendinize yormayin aglayancayir cunku olan oldu agladim Ben hep hayirlisini diledim demekki bu hayirlisi Allah razi olsun desteginiz icin sagolun olan oldu benim elimde degil Rabbim buyuk bekliycem burda beni tanimadan sorunuma destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar dilerim saglikli ve hayirli evlatlarımız olur herkes icin tek duam bu hayirli geceler
Canım ya üzüldüm bende 2sindede gördüm çizgini şoktayım şuan bence HCG var kandada 2cıkmış kimyasal olabilir hayırlısı canım benimKizlar cok sagolun bu saat oldu sancidan uyumadim artik pozitif dusunme zamani asla benim olayimi. Kendinize yormayin aglayancayir cunku olan oldu agladim Ben hep hayirlisini diledim demekki bu hayirlisi Allah razi olsun desteginiz icin sagolun olan oldu benim elimde degil Rabbim buyuk bekliycem burda beni tanimadan sorunuma destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar dilerim saglikli ve hayirli evlatlarımız olur herkes icin tek duam bu hayirli geceler
Canim bence kendi doktorunada gorunmelisiin nolur nolmazKizlar cok sagolun bu saat oldu sancidan uyumadim artik pozitif dusunme zamani asla benim olayimi. Kendinize yormayin aglayancayir cunku olan oldu agladim Ben hep hayirlisini diledim demekki bu hayirlisi Allah razi olsun desteginiz icin sagolun olan oldu benim elimde degil Rabbim buyuk bekliycem burda beni tanimadan sorunuma destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar dilerim saglikli ve hayirli evlatlarımız olur herkes icin tek duam bu hayirli geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?