Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım benim tez zamanda sağlıkla bir bebişin olur inşallah, senin üzülmene daha çok üzüldüm inan.

C
canim şimdi benimde icime suphe dustu cunku benimde adetime 4 gun var napalim kismetimizde varsa olur hayirlisi saglikli oaim yeter.. Uzulme sakın bak birbirimizi tanimiyoruz ama tek bir duygu bile ne kadar yaklastiriyor insanlari yanindayiz anne adaylari olarak iyi geceler mutlu uyu esin yaninda..

canim benim ya uzuldum bak neyse hayirlisi hersey umarim en kisa zamamda hamis kalırsın allaha emanet ol iyi geceler tatlım

Rabbim hayirlisini tez vakitde hepimuze nasip etsin. Yardimcimiz olsun inşAllah

Kizlar cok sagolun bu saat oldu sancidan uyumadim artik pozitif dusunme zamani asla benim olayimi. Kendinize yormayin aglayancayir cunku olan oldu agladim Ben hep hayirlisini diledim demekki bu hayirlisi Allah razi olsun desteginiz icin sagolun olan oldu benim elimde degil Rabbim buyuk bekliycem burda beni tanimadan sorunuma destek oldugunuz icin cok sagolun kizlar dilerim saglikli ve hayirli evlatlarımız olur herkes icin tek duam bu hayirli geceler

Allah'ın izniyle canım, inş tutunmuştur.. Bende değerim ikiye katlandı mı diye pazar pazar bir yer bulup baktırayım diyorum :)
Heyecanı hiç bitmiyor :)

Bugün bat günüm normalde sabah olurdum ses seda yok çok şükür boyle devam etsin inşAllah
Yine idrar testi yaptim ama sonuc tek cizgi kirmizilar gelmeden üzülmek yok insAllah bu ay hamis oluruz hayirlisiyla hepimiz
Musmutlu pazarlar olsun hepimiz neşe ve bebiş dolalım inşAllah

Kizlar dunku gebelik testtim di bu ama bugun adet olmaya basladim yarin adet gunum ilk defa pozitifi gorfum deli gobi agliyorummmm bu yerlesme kanamasi mi desrm degil baya var canim cok yaniyo kendimi tutamiyorum

Canım kimyasal gebelik olabilir Doktoruna başvur hemen.

Canım sana acil doktoru mu baktı ? Onlar pratisyen hekim yani uzman değiller o yüzden soruyorum. Sen yine de kadın doğum uzmanı ile görüş. Birde beta hcg hormonu vücutta yoksa test 2 küsür vermez. Demek ki beta hcg kanında var gebelik yoksa bunun nedeni araştırılmalı. Sen yine de ağrı kesici, ilaç falan kullanma.

normal bhcg ölçümü için acile gitsek bakmazlar değil mi kızlar. sorun yok mesala 2 ye katlanıyor mu diye bakarlar mıki ? il dışına çıkıyorum ve ne yapsam bilemedim. hem vakit yok hem çok bilmiyorum. dış gebelik geçirdim de 2 ye katlamsı önemli şimdi

Canım ya üzüldüm bende 2sindede gördüm çizgini şoktayım şuan bence HCG var kandada 2cıkmış kimyasal olabilir hayırlısı canım benim

Canim bence kendi doktorunada gorunmelisiin nolur nolmaz

Goruncem yarin kizlar doktoruma baksin bakalim ne diyecek ama ben bu yasima kadar boyle bi agri boyle bir kanama gormedim resmen oldum oldum dirldim daha yeni kendime geliyorum annem bana 4 ayliga kadar adet olmus o yuzden de acaba mi diyorum yarin kesin doktora gidicm diyorum ki bu gebelik icin o testteki cizgiyi gordum ya cok sukur ne yapiyim sonuc bu ama genede dunku doktor icimi rahatlatmadi adettim bittigi zaman gene idrar yestyi yapicm umudumu yitiremem sadece korkuyorum ama size ve herkese tavsiyem bunu lutfen kizlar herkes okusun zaten tam doktorumlada gorusuyum konu acicam adet gunu gelmeden idrar testi yapmayin ben her ay icim kotu oluyodu 2 saat falan agliyodum geciyodu yeni ay yeni umut deyip yola devam ediyordum ama bu 3 markanin. Testi boyle olunca cok kaptırdık hayal falan sonra aglamaktan gozlerim sasi goruyo yapmayin sabredin ben cok pisman oldum gununuz gectiginde yapin bide zaten cikmayinca da uzuluyoruz zorlu bir surec burda neler okudum buna cok şükür artik tekrar onumuzdeki ay klomen bir 3 ay daha olmazsa asilama ne yapiyim bide bu ay sogan suyu da yapicm doktorumla konusup 2 sene boyunca yapmadigim sey kalmadi buhara otur presed kullan ovulasyon testi incir ye artik gercekten oluruna birakmak en iisi

Benim bat günüm bugun hala kirmizilar yok kan testi icin hastaneye gitsem mi

günaydın ben dün adet oldum heralde kist olmuş ilk gün adetim simsiyahtı soğan kürü yapacağım bel ağrısıda ondanmış heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…