Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugün adetimin 21. Gunu...
Adetimin 3. Gunu hormon testlerine baktirmistim. Prolaktinim 28 çıkmıştı. Dostinexe başladım. Gecen cuma testi tekrarlattim. Bugün sonucum çıkti, 1.87...
Inanılmaz rahatladım. Inşallah bu ay hamile kalmisimdir. Kasıklarımda batma ve hafif sizi hissediyorum. Inşallah psikolojik değildir...

Bugun 2 gun oldu geçeli adetim, dun kan testi negatifti bugun doktoru aradim strestendir dedi bekle dedi ama ben sanki inaniyorum bebegim benimle. Umarim yanilmam umarim benimledir bebegim

laboquic marka test kullanıyordum 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış. var mı böyle olan ?

Benim de Bat 9 nisandı ama henüz gelen giden yok. Adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıktı. Ve ben test yapmaya çok korkuyorum. Negatif görmek çok üzüyo insanı

Kizzzlaaaarrrr adetim uc gün gecikti simdi test yaptım 5 dk bekledim birşey çıkmadı bi saat sonra baktım çok silik ama belli olan bi çizgi vaaar hamile miyimmm yaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…