- 31 Aralık 2014
- 227
- 284
- 33
Çıkar bence. Hadi guzel haber verAdetime 2 gün var.test yapsam çıkar mı ki?
İnşallah cnm.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Çıkar bence. Hadi guzel haber ver
Haydi iii test yap güzel haberi verBugun adet tarihim geceli ikinci gunum inşAllah hamileyimdir
Rabbim benimle birlikte isteyen herkese versin insAllah
Yumurtlamadan kaç gün geçti peki ? 11-12 gün sonra idrarda çıkabiliyor.Adetime 2 gün var.test yapsam çıkar mı ki?
Bugun tam 12. Gün cnm.Yumurtlamadan kaç gün geçti peki ? 11-12 gün sonra idrarda çıkabiliyor.
O zaman iyice idrara sıkışıp dene canım, bize de haber vermeyi unutmaBug
Bugun tam 12. Gün cnm.
Tamam cnm ..hadi inşallah; )O zaman iyice idrara sıkışıp dene canım, bize de haber vermeyi unutmaİnş. vardır bebiş
Sanki hayalet gibi cnm ikinci çizgi. .hadi hayırlısı.
Adete 10 gün var cnm kanda 1.20 çıktıSanki hayalet gibi cnm ikinci çizgi. .hadi hayırlısı.
2 gün sonra bidaha dene.belki bu sefer daha belirgin çıkar.Adete 10 gün var cnm kanda 1.20 çıktı
testi tekrarla tatlim ilk 10 dk onemli.Kizzzlaaaarrrr adetim uc gün gecikti simdi test yaptım 5 dk bekledim birşey çıkmadı bi saat sonra baktım çok silik ama belli olan bi çizgi vaaar hamile miyimmm yaa ???
Inşallah hayırlısıyla hamilesindir canımKizzzlaaaarrrr adetim uc gün gecikti simdi test yaptım 5 dk bekledim birşey çıkmadı bi saat sonra baktım çok silik ama belli olan bi çizgi vaaar hamile miyimmm yaa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?