Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

testi tekrarla tatlim ilk 10 dk onemli.

Evet ama arkadaşım diyo bi hafta adetine kala test yaptım gece yaptım birşey yoktu sabah kalkınca iki çizgi gördum dedi hemen kan tahlili aldırmış iki haftalık hamileymis. Bunu şöyledi simdi kızı 5 aylık kocaman kiz oldu. Benimde mi öyle acaba ya

canim benim anca kan verirsin sonucu ogle net ogrenebilirsin insallah vardir

Benim hala kirmizilarim gelmedi heyecandan ölmek üzereyim ama doktor resmen hayal kurma bosuna dedi

Cnm umudunu kirmak niyetinde degilim ama testlerim silikti tmm dedim adet gunu 2 gun gecti ve adet oldum yikim mini halen yasitorum bugun doktora gittim aglamaktan konusamadim doktorum bile o kadar kötü oldu ki hatta kadinin gozpero yasardi ve bana dediki bundan sonra test yasak ovulasyon testi bile kendini dinlemek yasak sadece folik asit gun takibi ayaklari dikmek hersey yasak yani kisaca hayatindan bebegi ve adet günü kacinci gunu bekar gibi takilacaksin toksa olan bebeklerde boyle gidecek dedi degerim gene 2 kusur cikti hic bisey temiz diyecem oki bu merak beni bu ay maf etti silik cizgimi tovbe kendime adetim en az 5 gun gecene kadar hic bisey yok 10.gunde direk kan testi artik huzursuz mutsuz bir anne adayi oldum

O yuzden hersey oluyor insallh sizin icin cok guzel olur benim duam herkese umudunu yitirme ama sakin testler yapip mutsuz olma cok zor bir surecteyiz

Canım benim yaa eminim çoğumuz ayni şeyleri yaşadık inan bana o kadar güzel bi evliliğm var o kadar eğlenceli o kadar güzel geciyo ki illa istiyorum illa gece yatmiyim uykusuz kalayım bebeğim hastalanınca başında bekliyim diyorum özgürlüğünden kısıtlamak istiyorum kendimizi kaybddiyoruz gerçekten. Hayata dair istediğim herşeyi yaptım yapiorum ama hep o eksik iste kendimden çok eşimin baba olmasını istiyorum benden daha çok istiyo birilerinin hamile kaldığını yada doğum yaptığını duyunca çok üzülüyor dua ediyoruz bekliyoruz tabiki. Ama bu ay olmasa bu defa kariyere adim aticam olacağı varsa olur zaten.

Doktorum bana cok guzel bi anisini paylasti kadin dogumcu olmama ragmen dis gebelik gecirmis baya inanisli bi bayan o zamnlar cok yeni doktordum ve her gelen yanimda mutlu mutlu bebislerini ultrason da gorup gidiyordu insanim icim ciz ediyodu ve boyle 1 ay gecti dedim bu benim meslegimi motivasyonumu etkiliyor etik degil deyip hemen silkelendim ve yurt disi sinavlarina hazirlandim esime de artik bebek bahsi yapmamasini spyledim dedi kafamdan gitti o kadar gitmis ki adet günü tarihimi bile unuttum bu arada aklima bebek isteyi gelince alisveris yaptim arkadaslarimla gezdim fapan dedi bir baktim ki dunya tatlisi bir kese demem o ki bende kafamdan atamadim ve kendimi etrafimi. Etkilemeye basladim ama bu sefer kararliyim sonuc ne olursa buraya girmeme karari alicm çünkü cok güzel paylasimlar desteklerinizi hic esirgemediniz ama burasida beni cok etkiledi demem o sadece hayirlisi deyip en iisi önümüze bakmak

Dun burdan bi olay okudim agladim kizcaz tam 7 yil ugrasmis durumu iyi olmadigi icin tup bebekte yaptiramamis bir ay hamile kalmak icin ilac diger ay kistlerle ugrasmaktan kendini gencligini heba etmis sonra annesi ve babası bosanma karari almis o kadar cok uzulmus kendini dinlemek yerine annesine babasina yardimci olmaya calismis ve bu arada 3 ay icinde hamile lalmis bir aklimizdan gitse benimde eşim cok istiyo annesi her bir araya gelmemizde sakalarla hani nerde bir minik gibi sözler söylüyor ben tek cocuk oldugum icin annemde senin gibi olmasin en az 3 tane yap diye hergun söylüyor is arkadaslarim hadi artik diyo artik dunden bu yana bi durun dedim ve herkese 2 yil denedik sakin cocuk ve bebek lafi yok dedim esimi ben ilk defa aglarken gördüm yani bu artik bizim için dur deme zamani geldi hatta bu ay spora basliyorum 2 yildir disim agrir yok hamileysem icemem 2 yil boyle geçti dondum baktım ne lasar heder oldum ovulasyon testlerini attim az bi presed var gebelik testi vardi attim telefonumdan takvimi sildim cok uzun oldu hakkinizi helal edin kizlar Rabbim herkese umudunu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…