Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Cnm bana bakip olumsuz düşünme cok uzulurum bu is belli olmaz sen kan ver benim bu kadar koyu kesinlikle degildi ver cnm bak hamileysen hem ben cok mutlu olurum

Canım benim ya anlattıklarına çok üzüldüm gerçekten çok haklisin ama ne yaptiysam aklımdan çıkartamıyorum kendimi kandiramiyorum eminim cogumuzd ayni şeyleri yaşıyoruz

Cnm bence var git kan ver icin rahatlasin insallh yuzun guler senin ki baya koyu insallh vardir bebisin iinsallh cnm dua edicm
sağol canim allah razi olsun, eşsim yarin gidelim dedi yarin erkenden gidecez inşallah sancim var kasiklarimda insallah hersey normaldir bakalim.. Darisi isteyen herkesin başına rabbim sanada en uygun zamanda versin kalbini ferah tut evliloğin tadini cikar bebek gelince baya yorulacaksin çünkü :)

Bende bugün test yaptım 5gün var bata belki varsa çıkar diye ama o kadar negatif ki bembeyaz kasık ağrılarım geçti sadece göğslerime bastırınca acıyor bacakların sızımsızım bide anlam veremediğim sulu beyaz pütürlü akıntım var normalde vajina kuruluğu var bende artık psikolojik kalmadı herşeye en ufak şeye ağlar oldum reklamlara bile anlıyacağınız benim psikoloji bozulmuş farkına varmadan takip etmicem dedikçe kendimi düşünürken yakalıyorum
Hepimize bol sabır arkadaşlar

merhaba canım benimde adetime 7 gün var ve sanki yarın adet olcakmışım gibi inanılmaz ağrım var. bitkinlik hat safhada bayılcam sanki zor duruyorum ayakta. hamile olsam bile belirtileri bu kadar erken belli olmazki. inşallah başka bir hastalık falan değildir

benımde adetıme 11 gun kaldı kızlar bugun 23. gunum 25 nısan bat ovu testlerım boyle nasıl sızceee ??

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 90
Valla aynı durumdayım tatlım 2dakika ayakta dursam bulduğum yere çöküp oturuom hemen bahar yorgunluğumu diyorum artık okadar ümitsizimki burada çoğu arkadaş adet geçmeden önceki belirtiler psikolojik diyor ne oluyor bize bende bilmiyorum

Kızlar bende negatif test örnekleri topiği mi açsam hep negatif çekiom hahahaa

Eklentiler

• IMG_20150414_123751.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 98

ya benden sarı koyu kıvamda akıntıda geliyor ara ara. enfeksiyonmu kaptım acaba?? üşüttümmü diyorum hamileliğe dair benimde ümidim yok açıkçası. ama işyerindeyim şuanda ve inan izinde alamadım zor duruyorum yaa. ağrım arttı bitkinlik öyle. puffff

benımde adetıme 11 gun kaldı kızlar bugun 23. gunum 25 nısan bat ovu testlerım boyle nasıl sızceee ??

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 79
Valla tatlım sarı akıntı oluomuş gebelik belirtisi ama kokuluysa iltihap kapmış olabilirsin kokusuzsa ümit var gibi olur inşallah canım bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…