Hamilemiyim sizce yaa bilemedim ki emkubun basina gelenden sonra testlere itimadim kalmadi ama belirtilerim cok fazla bakalim kan testide yapayimda kismet artik..
İnşAllah hamilesindir canimBu son testim.
inşallah canım :)Kızlar yarın doktor randevum var , inşallah kalp atışlarını duyarız :)
Cnm bence var git kan ver icin rahatlasin insallh yuzun guler senin ki baya koyu insallh vardir bebisin iinsallh cnm dua edicmBu son testim.
Dun burdan bi olay okudim agladim kizcaz tam 7 yil ugrasmis durumu iyi olmadigi icin tup bebekte yaptiramamis bir ay hamile kalmak icin ilac diger ay kistlerle ugrasmaktan kendini gencligini heba etmis sonra annesi ve babası bosanma karari almis o kadar cok uzulmus kendini dinlemek yerine annesine babasina yardimci olmaya calismis ve bu arada 3 ay icinde hamile lalmis bir aklimizdan gitse benimde eşim cok istiyo annesi her bir araya gelmemizde sakalarla hani nerde bir minik gibi sözler söylüyor ben tek cocuk oldugum icin annemde senin gibi olmasin en az 3 tane yap diye hergun söylüyor is arkadaslarim hadi artik diyo artik dunden bu yana bi durun dedim ve herkese 2 yil denedik sakin cocuk ve bebek lafi yok dedim esimi ben ilk defa aglarken gördüm yani bu artik bizim için dur deme zamani geldi hatta bu ay spora basliyorum 2 yildir disim agrir yok hamileysem icemem 2 yil boyle geçti dondum baktım ne lasar heder oldum ovulasyon testlerini attim az bi presed var gebelik testi vardi attim telefonumdan takvimi sildim cok uzun oldu hakkinizi helal edin kizlar Rabbim herkese umudunu versin
sağol canim allah razi olsun, eşsim yarin gidelim dedi yarin erkenden gidecez inşallah sancim var kasiklarimda insallah hersey normaldir bakalim.. Darisi isteyen herkesin başına rabbim sanada en uygun zamanda versin kalbini ferah tut evliloğin tadini cikar bebek gelince baya yorulacaksin çünkü :)Cnm bence var git kan ver icin rahatlasin insallh yuzun guler senin ki baya koyu insallh vardir bebisin iinsallh cnm dua edicm
Bende bugün test yaptım 5gün var bata belki varsa çıkar diye ama o kadar negatif ki bembeyazkasık ağrılarım geçti sadece göğslerime bastırınca acıyor bacakların sızımsızım bide anlam veremediğim sulu beyaz pütürlü akıntım var normalde vajina kuruluğu var bende artık psikolojik kalmadı herşeye en ufak şeye ağlar oldum reklamlara bile anlıyacağınız benim psikoloji bozulmuş farkına varmadan takip etmicem dedikçe kendimi düşünürken yakalıyorum
Hepimize bol sabır arkadaşlar
Valla aynı durumdayım tatlım 2dakika ayakta dursam bulduğum yere çöküp oturuom hemen bahar yorgunluğumu diyorum artık okadar ümitsizimki burada çoğu arkadaş adet geçmeden önceki belirtiler psikolojik diyor ne oluyor bize bende bilmiyorummerhaba canım benimde adetime 7 gün var ve sanki yarın adet olcakmışım gibi inanılmaz ağrım var. bitkinlik hat safhada bayılcam sanki zor duruyorum ayakta. hamile olsam bile belirtileri bu kadar erken belli olmazki. inşallah başka bir hastalık falan değildir
Valla aynı durumdayım tatlım 2dakika ayakta dursam bulduğum yere çöküp oturuom hemen bahar yorgunluğumu diyorum artık okadar ümitsizimki burada çoğu arkadaş adet geçmeden önceki belirtiler psikolojik diyor ne oluyor bize bende bilmiyorum
Valla tatlım sarı akıntı oluomuş gebelik belirtisi ama kokuluysa iltihap kapmış olabilirsin kokusuzsa ümit var gibi olur inşallah canım bebişya benden sarı koyu kıvamda akıntıda geliyor ara ara. enfeksiyonmu kaptım acaba?? üşüttümmü diyorum hamileliğe dair benimde ümidim yok açıkçası. ama işyerindeyim şuanda ve inan izinde alamadım zor duruyorum yaa. ağrım arttı bitkinlik öyle. puffff
Valla tatlım sarı akıntı oluomuş gebelik belirtisi ama kokuluysa iltihap kapmış olabilirsin kokusuzsa ümit var gibi olur inşallah canım bebiş
Tatlım ben oviden anlamıyorum kullanmadım ama ikisininde aynı koyulukta olması gerekmiş gebelik içinbenımde adetıme 11 gun kaldı kızlar bugun 23. gunum 25 nısan bat ovu testlerım boyle nasıl sızceee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?