- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
11 gunum var daha koyulasırmı acaba canım :)Ta
Tatlım ben oviden anlamıyorum kullanmadım ama ikisininde aynı koyulukta olması gerekmiş gebelik için
Tatlım yanlış yönlendirmek istemem ovulasyon takip topikleri falan var oralardan bak istersen ama bata yakın zamanlarda eğer 2çizgide açık pembe yada kırmızı ama ikisinde aynı olacak yada t çizgisi daha koyu olacak ozaman gebelik olabilir diye okumuştum sen gebelik takibini yapıyorsun şuan yumurtlama zaten 14gün önce falan başlıyo battan önce yani daha senin var zamanın11 gunum var daha koyulasırmı acaba canım :)
ya benden sarı koyu kıvamda akıntıda geliyor ara ara. enfeksiyonmu kaptım acaba?? üşüttümmü diyorum hamileliğe dair benimde ümidim yok açıkçası. ama işyerindeyim şuanda ve inan izinde alamadım zor duruyorum yaa. ağrım arttı bitkinlik öyle. puffff
Gebelik testi yapmadınmi hiç canımmerhabalar, bende sizin gibi beklemekteyim.
2 gün var adet olmama, ama 4 gün önce kahverngi akıntım oldu ve o günden itibaren az az geldi hep. ama kanama olmadı. ümitlenmek istemiyorum. gecen hafta kasıklarımda aniden bı agrı hissetim, birşey batırmıslar gibi.
hic hamilelik belirtiside yok. adet dönemi yaklaştıkca sivilceler cıkardı, bu sefer oda olmadı.
Canım ümitlendirmek istemem ama bende de sarı akıntı olmuştu hatta öğrendiğim hafta o kadar çok kasık ağrım oldu ki kanda baktırmama rağmen acaba bir yanlışlık mı var adet olacakmış gibiyim demiştim. Ama çok şükür rabbime bana nasip etti inşallah sizlere de eder.
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım ama yinede zamanın varsa bi kadın doğum doktoruna git önlem amaçlıyapmadım, ikinci cizgi cıkmaza üzülürüm diye.
bir kac kere hamile sandıgım olmustu,test yapardım ve aksamına yada bir kac saat sonrasına adetim gelirdi. sankı test yapmamı beklermis gibi. bu yüzden bu sefer yapmıyacam dedim, bir kac gün gecikme olsun diye bekliyecem.
yerleşme kanaması genelikle adetten bir hafta önce gelirmis. umarım yerlesme kanamasıdır.
Canim inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder. Peki sen evdemi test yaptı. adetine kac gün kala öğrendin
aranızda yerleşme kanaması yasayan varmı? sizde nasıldı?
benımde adetıme 11 gun kaldı kızlar bugun 23. gunum 25 nısan bat ovu testlerım boyle nasıl sızceee ??
Sağol tesekkur ederim bugun saglik ocagina gittim yarin cikicak sonuc insAllah bebisdir inşAllah yerini yapiyordur kuzumCanim ilk bebeğimde bende de kahve rengi yiğun biraz pıhtılaşmış kanamam olmuştu düşük riski diye doktorum ilaç vermisti ayruca yerlesme kanamasida o tarz diye biliyorum yarsimci olmusumdur insallah.. Eger icine sinmezse acile git kan tahlili ver.
İnsallah hamilesindir canim :) yarin bende saglik ocagina gidecem erkenden gun asiri sonuclari alirim:) ayrica niye saglik ocagina gidiyorsun ki bulundugun ilin halk sagligi web sitesine gir oradan tc kimlik ve ad soyad bilgilerinle sonucunu öğrenebilirsin hatta hemen bak bence :)Sağol tesekkur ederim bugun saglik ocagina gittim yarin cikicak sonuc insAllah bebisdir inşAllah yerini yapiyordur kuzum
Canim lutfen sayfanin linkini atarmisn bnim baktiklarimda hep tc kimlik ve kayit numarasi isteniyorİnsallah hamilesindir canim :) yarin bende saglik ocagina gidecem erkenden gun asiri sonuclari alirim:) ayrica niye saglik ocagina gidiyorsun ki bulundugun ilin halk sagligi web sitesine gir oradan tc kimlik ve ad soyad bilgilerinle sonucunu öğrenebilirsin hatta hemen bak bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?