- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
Bir de yerlesme kanamasinda da adet olur gbi agri cekilir mi
Herkese gunaydiiin...gecen ay bat mart yaziodum snra kendime soz verip helallik isteyip gitmistim burdan. Simdi bat 19 nisan yine dayanamiyorum..dun test yaptim negatif...bugn deli gbi karin agrim var hastalanacak gbi...gec olurdu ama hic erken olmazdi ne bu boyle...4 gun var daha(( napcagimi bilmiyorum....dorduncu denememizdi..yine hezimet olacak sanirim
Kızlar 3ümüzünde bat aynı gün inşallah gelsin sevinçli haberlerBenimde bat 19 nisan. Belim ve sirtim ağriyor sadece epeydir bi de dün sol bacağimda agri oldu. Idrarimda cok koyu ama üşütmus olabilirim:)
Kizlar bende sabah 9 gibi kan verdim sonuç aksama dogru internete düşer artik heralde hamileyimdir :) az önce tekrar gebelik testi yaptim çizgi çok daha net
Sağol canim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) kan sonuçlarimi bekliyorum çıkınca paylaşacam inşallah
Tabi ki canim 4 gibi düser nete hemen yazicam insallah :)canim cizgin cok guzel cikmis degerinde bit okadar guzel cikicak emin ol paylasmayida unutma
Benim kirmizilar geldi kan tahlilim 0.1[/QUOTE
Canim bozma moralini sağliklisin çok şükür at kafandan rahat ol bak nasil hamile kalirsin. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Kizlar benimde kan sonucum açıklandı 194.94 kaç haftalik ki bu değer? Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah..
Hayırlı olsun canım çizgin baya netti zatenKizlar benimde kan sonucum açıklandı 194.94 kaç haftalik ki bu değer? Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?