Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Benim daha 14 gün var regl ye bakalım bu ay olacakmı bebişler :)

Herkese gunaydiiin...gecen ay bat mart yaziodum snra kendime soz verip helallik isteyip gitmistim burdan. Simdi bat 19 nisan yine dayanamiyorum..dun test yaptim negatif...bugn deli gbi karin agrim var hastalanacak gbi...gec olurdu ama hic erken olmazdi ne bu boyle...4 gun var daha (( napcagimi bilmiyorum....dorduncu denememizdi..yine hezimet olacak sanirim

Kızlar cuma gunu regl gunum aşırı belirtilerı var regl den mi hamılemıyum anlamadım bakalımbekleyecegızzz

Benimde bat 19 nisan. Belim ve sirtim ağriyor sadece epeydir bi de dün sol bacağimda agri oldu. Idrarimda cok koyu ama üşütmus olabilirim:)

Benimde bat 19 nisan. Belim ve sirtim ağriyor sadece epeydir bi de dün sol bacağimda agri oldu. Idrarimda cok koyu ama üşütmus olabilirim:)
Kızlar 3ümüzünde bat aynı gün inşallah gelsin sevinçli haberler

Artık bende hamile kalmak istiyorum..1.5 yılı geçti evliliğimiz ..2. ay denemem bu ve sadece bikere ilişkiye girdik şehir dışına çıkmak zorunda kaldık... adetime 9 gün var inanılmaz batma sol kasıkta sık sık dayanamıcak gibi değil ama yorucu bi ağrı... ama bu ağrılara inanmıyorum tabi..nasip kısmet nolur dua edin hamile kalayım eşimde artık çok istiyo ve herkes bebiş varmı diye soruyo sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…