Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetine 5gün kala kanda belli oluyor mu demek.. ya olmazsa bende kanmi versem çok merak ediyorum. Buarada kasık agrim devam ediyor ve belimde agrimaya başladı. Nebilim bukadar erken den başlar mi ağrılar. üşüttummü acaba.. negatif çıkarsa da üzülcem napsamki. Adetime 6 gün var. 2gun kala kan testi mi yapsam

Bence kan için bekle canım 2gün kala idrardan bak ben öyle yapıcam şimdi gitsem erkenden sonra değer düşük çıkçak yükselcekmi diye bidaha kan bidaha falan daha çok stres en iyisi gününü geçirmek

Evet belli oluyor ama benim değerim çok düşük çıkmıştı adetine 2 gün kala yapsan daha iyi tabi. Kasık ağrım benimde çok olmuştu hatta 3 gündür rahatım ondan önce adet olacakmış gibi ağrım vardı.

Canimmm coook sevindim hayırlı olsun bize de dua et Allahım zeval vermesin inşallah sanada bebeginede
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel hisler elim karnimda dua ettim size diledim hepiniz için zordur biliyorum,benim eltimin 4 yildir olmuyor bizde bekli bu ara gebe kalir diye sakliyoruz benim gebeliğimi üzülmesini istemiyorum rabbim onada isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar versin insallah..

Merhaba..benim su an adete 4 gunum var ama deli gbi bel ve karin agrim var sanki adet sökülcek gbi..idrarim koyu baya baska da bi sey yok...o kdr cok istiyorum ki bebegim olsun die ama bu belirtilerle hastalancak gbiyim sizin de oyle miydi bu arada 4 nisan yumurtlamam

Ne kadar anlayışlısın canım yasa Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte en çokta uzun zamandır isteyenlere

Ne kadar anlayışlısın canım yasa Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte en çokta uzun zamandır isteyenlere
Anlayışlı olmak zorundayiz çünkü hepimiz imtihandayiz rabbim kimimize geç vererek kimimize hemen vererek imtihan ediyor ve hemen evlat sahibi olani yokluyor bakalim kiskandiriyormu insanlarin hasetlenmesi icin teşfik ediyor mu diye, biz dahil var olan herşey ona ait ve biz ona ait olan o küçük cenine ölesiye hasretliyiz,rabbim salihler soyundan evlatlar versin cümlemize inşallah.

Senin gibi düşünen insanların olması sevindiyor beni amin canım Rabbim hayırlı iyi yürekli evlatlar nasip etsin hepimize

Senin adetine kacgun var canim.

Bie dün yaptım negatif ama erken zaten duramıozki bi akışına bıraksak iyi olacak bakalım cuma sabahtan bakarım idrarda inşallah çıkar ümit etmekte güzel

Cnm cok tebrik ederim sag saglim kucagina almani diliyorum cok mutlu oldum hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…