- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
Canım benim adetime 5 gün vardı gece boyunca sol kasığım ağrımıştı. Evde yaptığım test negatifti. Sonra dayanamadım hastanede kan verdim. O gün belli oldu. Evde yaptığım test adetim geçtikten 2 gün sonra net çıkmıştı.
Bence kan için bekle canım 2gün kala idrardan bak ben öyle yapıcam şimdi gitsem erkenden sonra değer düşük çıkçak yükselcekmi diye bidaha kan bidaha falan daha çok stres en iyisi gününü geçirmekAdetine 5gün kala kanda belli oluyor mu demek.. ya olmazsa bende kanmi versem çok merak ediyorum. Buarada kasık agrim devam ediyor ve belimde agrimaya başladı. Nebilim bukadar erken den başlar mi ağrılar. üşüttummü acaba.. negatif çıkarsa da üzülcem napsamki. Adetime 6 gün var. 2gun kala kan testi mi yapsam
Sağol canim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :) kan sonuçlarimi bekliyorum çıkınca paylaşacam inşallah
Adetine 5gün kala kanda belli oluyor mu demek.. ya olmazsa bende kanmi versem çok merak ediyorum. Buarada kasık agrim devam ediyor ve belimde agrimaya başladı. Nebilim bukadar erken den başlar mi ağrılar. üşüttummü acaba.. negatif çıkarsa da üzülcem napsamki. Adetime 6 gün var. 2gun kala kan testi mi yapsam
HAYIRLI OLSUNKizlar benimde kan sonucum açıklandı 194.94 kaç haftalik ki bu değer? Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin inşallah..
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel hisler elim karnimda dua ettim size diledim hepiniz için zordur biliyorum,benim eltimin 4 yildir olmuyor bizde bekli bu ara gebe kalir diye sakliyoruz benim gebeliğimi üzülmesini istemiyorum rabbim onada isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar versin insallah..Canimmm coook sevindim hayırlı olsun bize de dua etAllahım zeval vermesin inşallah sanada bebeginede
Merhaba..benim su an adete 4 gunum var ama deli gbi bel ve karin agrim var sanki adet sökülcek gbi..idrarim koyu baya baska da bi sey yok...o kdr cok istiyorum ki bebegim olsun die ama bu belirtilerle hastalancak gbiyim sizin de oyle miydi bu arada 4 nisan yumurtlamamEvet belli oluyor ama benim değerim çok düşük çıkmıştı adetine 2 gün kala yapsan daha iyi tabi. Kasık ağrım benimde çok olmuştu hatta 3 gündür rahatım ondan önce adet olacakmış gibi ağrım vardı.
Ne kadar anlayışlısın canım yasa Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte en çokta uzun zamandır isteyenlereRabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel hisler elim karnimda dua ettim size diledim hepiniz için zordur biliyorum,benim eltimin 4 yildir olmuyor bizde bekli bu ara gebe kalir diye sakliyoruz benim gebeliğimi üzülmesini istemiyorum rabbim onada isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar versin insallah..
Anlayışlı olmak zorundayiz çünkü hepimiz imtihandayiz rabbim kimimize geç vererek kimimize hemen vererek imtihan ediyor ve hemen evlat sahibi olani yokluyor bakalim kiskandiriyormu insanlarin hasetlenmesi icin teşfik ediyor mu diye, biz dahil var olan herşey ona ait ve biz ona ait olan o küçük cenine ölesiye hasretliyiz,rabbim salihler soyundan evlatlar versin cümlemize inşallah.Ne kadar anlayışlısın canım yasa Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte en çokta uzun zamandır isteyenlere
Senin gibi düşünen insanların olması sevindiyor beni amin canım Rabbim hayırlı iyi yürekli evlatlar nasip etsin hepimizeAnlayışlı olmak zorundayiz çünkü hepimiz imtihandayiz rabbim kimimize geç vererek kimimize hemen vererek imtihan ediyor ve hemen evlat sahibi olani yokluyor bakalim kiskandiriyormu insanlarin hasetlenmesi icin teşfik ediyor mu diye, biz dahil var olan herşey ona ait ve biz ona ait olan o küçük cenine ölesiye hasretliyiz,rabbim salihler soyundan evlatlar versin cümlemize inşallah.
Sağol canim , amin hepimizin hayirli evlatlari olsun insallahSenin gibi düşünen insanların olması sevindiyor beni amin canım Rabbim hayırlı iyi yürekli evlatlar nasip etsin hepimize
Evet belli oluyor ama benim değerim çok düşük çıkmıştı adetine 2 gün kala yapsan daha iyi tabi. Kasık ağrım benimde çok olmuştu hatta 3 gündür rahatım ondan önce adet olacakmış gibi ağrım vardı.
Bence kan için bekle canım 2gün kala idrardan bak ben öyle yapıcam şimdi gitsem erkenden sonra değer düşük çıkçak yükselcekmi diye bidaha kan bidaha falan daha çok stres en iyisi gününü geçirmek
Senin adetine kacgun var canim.[/QUO
4gün canım pazar günü olmam lazım inşallah olmaz tabiki
Cnm cok tebrik ederim sag saglim kucagina almani diliyorum cok mutlu oldum hayirli olsunRabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel hisler elim karnimda dua ettim size diledim hepiniz için zordur biliyorum,benim eltimin 4 yildir olmuyor bizde bekli bu ara gebe kalir diye sakliyoruz benim gebeliğimi üzülmesini istemiyorum rabbim onada isteyen herkesede hayirli saglikli evlatlar versin insallah..
Sağol canim iyi dileklerin için, rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah haber et mutlaka bizeCnm cok tebrik ederim sag saglim kucagina almani diliyorum cok mutlu oldum hayirli olsun
Allah razi olsun canim her zaman bir birimize destek olalim insallah.Tmm cnm inan mutlu oldum sen herkese burda destek oldun kesin hbr edicm cnm cok saglikli hamilelik gecirmen dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?