- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Sende bendensin benimde 6 gun var ve belirtim yokÇıkmadık candan ümit kesilmezmişbenimde evleneli 3 sene oldu bat a 6 gün var hiç belirti yok üzgünüm ama Rabbim bizim için hayırlı zamanı bekliyordur diyorum
Sorma belirti yok bende kasık ağrısı çok var ama kist varmış o yapıyor ağrıyı :-( nekadarlık evlisinnSende bendensin benimde 6 gun var ve belirtim yok
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşKızlar sabah idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı galiba hamileyim. . Okul çıkışı da kan vericem :)
Tatlim bak buda benim testim basta sililti sonra yavas yavas belirginlesti. İnsallah seninde bebisin vardir :)Kızlar testler böyle..
Maşaallah ilk defa böyle belirgin çift çizgi görüyorum sağlıkla doğsun inşaAllahTatlim bak buda benim testim basta sililti sonra yavas yavas belirginlesti. İnsallah seninde bebisin vardir :)
Ama bunlar ayri ayri günlerde yapildi. En sonuncusunu 2 gün önce yaptim bakalim iki çizgi ayni koyulukta olacak mi diye :)Maşaallah ilk defa böyle belirgin çift çizgi görüyorum sağlıkla doğsun inşaAllah
Kaç gün kala çift çizgiyi gordun silikte olsa yani ben şuan yapmıyorum 6 gün var diyeAma bunlar ayri ayri günlerde yapildi. En sonuncusunu 2 gün önce yaptim bakalim iki çizgi ayni koyulukta olacak mi diye :)
İlk pembe olan testi 5 gün kala yapmiştim canim.Kaç gün kala çift çizgiyi gordun silikte olsa yani ben şuan yapmıyorum 6 gün var diye
11 yillik evliyim canım ben bir kizim var 6 yasinda onada tedaviyle hamile kaldim 2 yildir da ikinci icin bekliyoruz benimde arada kasikta batma oluyor bide boyle haraket gibi tuhaf ama ben kendimi kaptirmak istemiyorum sonrasi hayal kirikligi oluyor cunkiSorma belirti yok bende kasık ağrısı çok var ama kist varmış o yapıyor ağrıyı :-( nekadarlık evlisinn
5 gun kala cok iyi cikmis bence ben kizimda 5 gun kala sadece golge vardi odatam belli olmuyordu supheli iliskiden kac gun grcmisti testi yaptigindaTatlim bak buda benim testim basta sililti sonra yavas yavas belirginlesti. İnsallah seninde bebisin vardir :)
Takilma canim belirtilere cok yaniltici olabiliyor bendede ufak tefek seyker oluyor ama hepsine mantikli bi aciklama yapip kendimi telkin ediyorum :)kızlarr benimde adetime 6 gün var dün mide ekşimesimi yanması mı öyle birseylre oldu bugun sabah 7den beri devam ediyo, üç saat içinde de 5 kez tuvallete cıktım ve saatlerce cıkmamısım gibi herseferinde dolu dolu idrarım geldi. iki gündür gözlerimi zor acıyorum 7 bucukda başalayan mesaide saat 10 da anca kendime gelebiliyorum ve biliyorumki bunların yine hicbiri gebelik degil muhtemelen vucudun bize oynadıgı bi oyun
ama cok can sıkıcı
artık takılmıyorum gecen aylardada böyle sacma sapan seyler olmustu sonrası malumTakilma canim belirtilere cok yaniltici olabiliyor bendede ufak tefek seyker oluyor ama hepsine mantikli bi aciklama yapip kendimi telkin ediyorum :)
canim ben adetimin bittigi gun beraber oldum ve o gün hamile kaldigima eminim :)5 gun kala cok iyi cikmis bence ben kizimda 5 gun kala sadece golge vardi odatam belli olmuyordu supheli iliskiden kac gun grcmisti testi yaptiginda
Oyuzden erken cikmistir ozaman cunki 5 gun kala yapilan testte bile bariz belli cizgi benim doktorum yumurta catlamis dedigi gun den bu yana henuz 7 gun gecti adete 6 gun var olsada cikicagini sanmiyorum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede duani eksik etmecanim ben adetimin bittigi gun beraber oldum ve o gün hamile kaldigima eminim :)
Aynen canim zaten o gunden sonra degisimler basladi o yuzden eminim bu kadar :) rabbim hepimize hayirli,sağlikli evlatlar versin insallah :)Oyuzden erken cikmistir ozaman cunki 5 gun kala yapilan testte bile bariz belli cizgi benim doktorum yumurta catlamis dedigi gun den bu yana henuz 7 gun gecti adete 6 gun var olsada cikicagini sanmiyorum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede duani eksik etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?