Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar sabah idrar testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı galiba hamileyim. . Okul çıkışı da kan vericem :)
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bat geçtimi peki[/QUOTE]

SSağol tatlım benim amin duaların ve güzel dileklerin için :) yok canım beklenen adet yarindi...

Kızlar testler böyle..

Eklentiler

• 20150422_074534.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150422_074534.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 114
  • 20150422_074525.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150422_074525.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 104

Eklentiler

• IMG_20150411_155346.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_20150414_001358.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20150415_105526.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20150422_131120.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 113
2 gü sonra adet günüm ,6 gün önce test yaptım negatif erken belli olmaz diye beklemedeyim..inş hamileyimdir

28 mart adet günüm ve bugün şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün geçti o günün ertesi günü 2 gün boyunca o bölgemde hassasiyet ve sızı gibi birşey vardı o geçti ondan sonra 6 gündür sol kasığımda şiddetli ağrı, gece en az 3 kere tuvalet için uyanıyorum, 2-3 gündür ara ara mide ekşimesi yaşadıklarım bakalım tam ovülasyon günlerinde gün aşırı ilişki oldu ve şuan zor sabrediyorum(( acaba belirtilerin hepsi psikolojikmidirki ne zaman kanda baktırsam acaba

Sorma belirti yok bende kasık ağrısı çok var ama kist varmış o yapıyor ağrıyı :-( nekadarlık evlisinn
11 yillik evliyim canım ben bir kizim var 6 yasinda onada tedaviyle hamile kaldim 2 yildir da ikinci icin bekliyoruz benimde arada kasikta batma oluyor bide boyle haraket gibi tuhaf ama ben kendimi kaptirmak istemiyorum sonrasi hayal kirikligi oluyor cunki

kızlarr benimde adetime 6 gün var dün mide ekşimesimi yanması mı öyle birseylre oldu bugun sabah 7den beri devam ediyo, üç saat içinde de 5 kez tuvallete cıktım ve saatlerce cıkmamısım gibi herseferinde dolu dolu idrarım geldi. iki gündür gözlerimi zor acıyorum 7 bucukda başalayan mesaide saat 10 da anca kendime gelebiliyorum ve biliyorumki bunların yine hicbiri gebelik degil muhtemelen vucudun bize oynadıgı bi oyun
ama cok can sıkıcı

Takilma canim belirtilere cok yaniltici olabiliyor bendede ufak tefek seyker oluyor ama hepsine mantikli bi aciklama yapip kendimi telkin ediyorum :)

Takilma canim belirtilere cok yaniltici olabiliyor bendede ufak tefek seyker oluyor ama hepsine mantikli bi aciklama yapip kendimi telkin ediyorum :)
artık takılmıyorum gecen aylardada böyle sacma sapan seyler olmustu sonrası malum
gün geçmeden hiç bi belirtiyi ciddiye almamak lazım

canim ben adetimin bittigi gun beraber oldum ve o gün hamile kaldigima eminim :)
Oyuzden erken cikmistir ozaman cunki 5 gun kala yapilan testte bile bariz belli cizgi benim doktorum yumurta catlamis dedigi gun den bu yana henuz 7 gun gecti adete 6 gun var olsada cikicagini sanmiyorum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede duani eksik etme

Aynen canim zaten o gunden sonra degisimler basladi o yuzden eminim bu kadar :) rabbim hepimize hayirli,sağlikli evlatlar versin insallah :)

Bende regl bitti 2.4 7.gunleri beraberlik oldu daha sonrasında hiç olmadı. Yani başlangıcından itibaren 7.9.ve 12. Günleri oldu ama bilemiyorum ümitlenmiyorum oyüzden pek fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…