Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

MasaAllah bitane evladın var ikincisinde artık Rabbim tez zamanda nasip eder inş.

yok canım daha 3 gün var; ama bende gelen giden bişey yok. ama adet olacakmış gibi ince ince sızı var.. inşallah ikimizde hamileyizdir.. senin bundan önce böyle olmuşmuydu, benim ilk oluyor.

Ben adet oldum canim. 1,5 yıllık evliyim. 14 ay dirda korunmuyotuz sma olmuyor nasip değilmiş.

Kızlar size bir haberim var... İKİZ oluyooooorr Çok istiyordum profil resminden de anlarsınız, Rabbim nasip ettiiii :) Çok şükür. Bugünkü kontrolde ikiz dedi doktor.

Ayyy tebrik ederim Allahım korusun onları sana bagislasin zeval vermesin inşallah. Hayirlisiyla sagliklica kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Kızlar bu arada Bat geceli 12 gün oldu hayatım boyunca hic böyle gecikmem olmadı gecikmemin 4 cü gününde test yaptım silik çıktı kan tahlili verdim iki gün sonra 0.10 oldu. Doktorumdan aşılama istemiştim uç ay takibe alıp öyle basliyalim dedi bu sure zarfında mantar ilaçları enfeksiyon ilaçlar ve fitiller kullandim. 10 günden fazladır da her gün ya regli olcam ha olcam gibi o kadar şiddetli sancim var ki sağ kasıgimda hic kistim falanda olmadı bu güne kadar. Bu arada temizlendikten 14 gün boyunca yasaktı ilişki kullandığım fitillerden dolayı sonrada haftada bir yada iki defa ilişki oldu. Geç döllenme olsa kan değeri değişir mi yada idrar yada kan tahlillerde hemen çıkar mi?

Canim insallah vardir bebegin, benim yazilarimi takip ettiysen bilirsin ben adete 1 hafta kala kan testi yaptim 1.20 cikti 2 gun sonra idara testi yaptim silik cikti :) adet 4 gun sonrada tekrar kam verdim 194.94 cikti olur mu olur bekle biraz allah gonlune gore versin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…