Canim insallah vardir bebegin, benim yazilarimi takip ettiysen bilirsin ben adete 1 hafta kala kan testi yaptim 1.20 cikti 2 gun sonra idara testi yaptim silik cikti :) adet 4 gun sonrada tekrar kam verdim 194.94 cikti olur mu olur bekle biraz allah gonlune gore versin insallah..
Canim benim akintim olduktan tam 15 gun sonra anca testte gorundu sabirli ol :) yani o yogun beyaz akinti bende ilk zamanlarda oldu simdi hic yok dusun :)Evt canım takip ettim hemde başından beri :) kaç defada cevaplastik. Ama şöyle bi durum var sen hissediyordn başından beri hemde olduğuna dair hislerin vardı. Her ay hamile olduğuma inanirim ama saatim bile geçmeden regli oluyorum bu defa neden böyle olduiki gün önce yine idrar testi yaptım negatif cikti hic boyle olmamıştı erken olurdum ama gecikmezdi. Bide kaç gündür çok afedersiniz sut kadar beyaz katimsi akıntılarım var
Canim benim akintim olduktan tam 15 gun sonra anca testte gorundu sabirli ol :) yani o yogun beyaz akinti bende ilk zamanlarda oldu simdi hic yok dusun :)
Canim hamileliginden emin olmadan sogan kuru yapma rahmi temizliyor sogan kuru bebek duser allah muhafaza. Gelelim yumurtalama bilmem nesine hic o tarz seylere itibar etmiyorum evet bilimsel gercekler var elbet ama sart degil yumurtalama donemi neden mi ben ilk bebeğime adetimden 30 gun sonra gebe kaldim yani ultrasyona girince doktor son adetimi sordu o tarihe gore kizim 2 aylik olmaliydi ama 1 aylikti :) simdi ki bebegime adetimden hemen sonra ki gun gebe kaldigimdan eminim ki oda yumurtalama donemi degil, eminim cunku hem idararda cok erken gorundu hemde belirtilerim o gunden 2 gun sonra basladi umarim yardimci olmusumdur :)Yaniii sende de mi olduu??? Peki hani yumurtlama döneminde gebelik olusuyo ya benimki neden böyle oldu hamileysemde çok tuhaf değil mi sence yumurtlama döneminden çok daha sonra ilişki oldu çünkü hamile kalma ihtimali var mi? Çok caresizim doktora gidemiyorum soğan kurunu baslayacaktim hastalanmam gerekiyo ama olamiyorum karnım sis sancim çok bide üstüne grip Allah yardımcı olsun
Canim hamileliginden emin olmadan sogan kuru yapma rahmi temizliyor sogan kuru bebek duser allah muhafaza. Gelelim yumurtalama bilmem nesine hic o tarz seylere itibar etmiyorum evet bilimsel gercekler var elbet ama sart degil yumurtalama donemi neden mi ben ilk bebeğime adetimden 30 gun sonra gebe kaldim yani ultrasyona girince doktor son adetimi sordu o tarihe gore kizim 2 aylik olmaliydi ama 1 aylikti :) simdi ki bebegime adetimden hemen sonra ki gun gebe kaldigimdan eminim ki oda yumurtalama donemi degil, eminim cunku hem idararda cok erken gorundu hemde belirtilerim o gunden 2 gun sonra basladi umarim yardimci olmusumdur :)
Canim inşallah gebesindir. Ama değilsen dünyanin sonu değil denemeye devam elbet olacak sorun yoksa tabi, idrar belki ama kan kesin sonuc verir er yada gec cunku ufacik bir hastalikta bile degerler yerinden oynuyorken yeni bir can vucut buluyor insanin icinde haliyle degerde gorunmek zorunda. Testler al her sabah bi tane yap ben oyle yaptim sabretmek yok biz kadinlarda illa sonuc :)Canım ya Allahım senden razi olsun inşallah. Benimde pek kafam almiyo eskiden yumurtalık takibi diye birşey mi vardı ya doğumdan iki uç ay sonra hamile oluyorlardı eskiden on tane çocuk doguruyorlardi hepside yumurtlama döneminde olmamıştır heraldw :))) kendimi avutuyorum ama bence hamile değilim kist oluşmuş olabilir mi diye korkuyorumçok yardımcı oldun gerçekten. Peki birşey sorcam hamile olupta kanda ve idrarda cikmayanlae var midir?
Canim inşallah gebesindir. Ama değilsen dünyanin sonu değil denemeye devam elbet olacak sorun yoksa tabi, idrar belki ama kan kesin sonuc verir er yada gec cunku ufacik bir hastalikta bile degerler yerinden oynuyorken yeni bir can vucut buluyor insanin icinde haliyle degerde gorunmek zorunda. Testler al her sabah bi tane yap ben oyle yaptim sabretmek yok biz kadinlarda illa sonuc :)
Canim duzenli adetin varsa hemen gitmelisin herşey olabilir,ama benim gibi 40 50 gün oluyorsa bekle derim testt yap bol bol :)Vallah çok sabirliyim 4 sene evliyim hic korunmadik korunmanin ne olduğunu bile bilmiyoruz :))))Allahın izniyle inşallah mukafatini hayirlisiyla alırım. Hamile değilsem uzulmem yine yeniden daha çok umutlanirim. Ama önce hastalanmam lazım :)) peki sence ne zaman doktora gitmeliyim?
Canim duzenli adetin varsa hemen gitmelisin herşey olabilir,ama benim gibi 40 50 gün oluyorsa bekle derim testt yap bol bol :)
Üzülme lütfen sağliklisin elbet olacak ve belkide küçük tohum atilmistir bile allah mutlulugunuzu taclandirsin inşallah.. Unutma herşey bizler icin.Evt çok düzenli 6 ay boyunca her ayin 13 de oluyodum son iki aydır 11 inde oldun en son adetimde ayin 11 de ve bu ay olmadıçok caresizim gerçekten ne yapacağını bilmiyorum çok şiddetli sancim var regli sancisidir eminim ama olmuyorum iste. Cuma gunune kadar bekliyim cuma gideyim Bakalim
Üzülme lütfen sağliklisin elbet olacak ve belkide küçük tohum atilmistir bile allah mutlulugunuzu taclandirsin inşallah.. Unutma herşey bizler icin.
Ne demek hersey birbirini tanimak degildir uzaktaki bir gönlü hos ettiysem ne mutlu.. Hayirli geceler iyi haberlerini bekliyoruz :)Canım yaa Allah razi olsun inşallah çok TSK ederim içtenlikle yazdigin cevapların için verdiğin bilgiler için :-* cuma günü yine yazarım inşallah simdilik hayırlı geceler :-* Allah rahatlık versin
Merhaba kizlar nasilsiniz?
Herkezin Regaip Kandili En icten dileklerimle kutluyorum.
Bebis isteyen anne adaylarina Insallah en kisa zamanda bebis haberi,
Bebis bekleyen Gun sayan Anne adaylarina Hayirli dogumlar Sag Saglim Rabbim kucaklarimiza Almayi nasip etsin.
Sevgiyle Kalin Saglicakla Mutlu kalin Birtanelerim
Unutmayin Hepiniz Degerlisiniz
Unutmayin Bir Gun Hepimiz Anne olucaz
Yeterki Umidinizi Kaybetmeyin Kalbinizi Karartmayin
Dualarinizi Eksik Etmeyin Ve Son olarak
Unutmayin Ki Rabbim Hep bizlerle Ve Sesimizi Duyuyor..
Hoscakalinn
tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı bizlereBeta-hcg 39.8 kızlar ne diyorsunuz?
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinKızlar size bir haberim var... İKİZ oluyooooorrÇok istiyordum profil resminden de anlarsınız, Rabbim nasip ettiiii :) Çok şükür. Bugünkü kontrolde ikiz dedi doktor.
Kızlar size bir haberim var... İKİZ oluyooooorrÇok istiyordum profil resminden de anlarsınız, Rabbim nasip ettiiii :) Çok şükür. Bugünkü kontrolde ikiz dedi doktor.
Tebrik ederim canım. Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin. Oy bi kız bi erkek olabilir mi acaba? MasallahKızlar size bir haberim var... İKİZ oluyooooorrÇok istiyordum profil resminden de anlarsınız, Rabbim nasip ettiiii :) Çok şükür. Bugünkü kontrolde ikiz dedi doktor.
tamam canım bakıyorum hemencanim idrarda gebelik testi gibi google yaz cikiyor aciklamasi ben gitti gidiyor dan 50 sini 35 e aldim indirimdeydi yaninada 10 adet gebelik testi vardi .
tebrikler Allah tamamına erdirsin darısı bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?