Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben de bir şey sorayım. Bu ay ilk defa test yaptım. Yumurtlamamı yakaladım. Adet 4 Nisan'da bitti. 6-7 nisan ilişki oldu. 9 Nisan'da testte çift çizgiyi yakaladım. O günü değerlendirdik. 10 Nisan'da hafif siliklik vardı. O günü de değerlendirdik. O günden bugüne de göğüslerime dokunamadım çok hassaslardı. Kasıklarım sızladı hep batma oldu ara ara özellikle sol tarafımda, bacaklarımda da bi haftadır bi çekilme oluyo iğne yemişim gibi sanki. bu da özellikle solda oldu
Birkaç defa da belime bıçak saplanıyor gibi oldu yine sol tarafımda. Bat I'm 27 nisandı bu sabah lavaboda kırmızı açık pembe arası bi şey gördüm selpakta bu ne kanaması ki acaba günüm hiç şaşmazdı ama daha üç günüm var. Ve hala göğüslerim hassas sol kasığım da sızlıyor

Insallah yerlesme kanamasi dedikleri seydir canim benim de 28 nisan gunlerimiz yakin bende pek belirti yok hafif gogus hassasiyeti var onada cok guvenemiyorum beni daha onceden vok yaniltti cunki

Canım kanama devam eder mi diye düşünüyorum hayırlısı ama korkuyorum da bi yandan Bi de altı gün kala test yapmıştım negatifti gerçi yanılma olabiliyormuş ama bilmiyorum yine de :/

Bende suan regl donemindeyim. Ilk defa ovulasyon testi aldim onunla denicem. bence sen buyuk ihtimal hamilesin gibi geldi bana. Belirtiler tutuyor. O kanama da yerlesme kanamasi Olabilir. 2 gun kala test yap çıkabilir. Insallah hamilesindir.:)

Bende suan regl donemindeyim. Ilk defa ovulasyon testi aldim onunla denicem. bence sen buyuk ihtimal hamilesin gibi geldi bana. Belirtiler tutuyor. O kanama da yerlesme kanamasi Olabilir. 2 gun kala test yap çıkabilir. Insallah hamilesindir.:)
Ağzından bal dalmıyor. İnş cnm ya testten korkuyorum ama hayırlısı bakalım :)

benim ovulasyon günlerim yeni geldi ne olacak bakalım hayırlısı olsun

Nasilsin girusmeyeli cnm , benim mide kaynamam fena ne yesem agzima gleiyor sol kasigim agri var 2 gundur sen nasilsin

cok sukur iyiyiz birtanem gun sayiuoruz alisveris heyecani ogle geciyor zaman.
o bendede oluyordu cok sukur bu ara gecti bende cok cektim ondan.
gerci senin haftalardayken ben kusmaktan halsiz dusup koca gunum yatakta geciyordu
6 ile 13 umcu haftalar cikardim 4 kilo vermistim.

son 10
16 ayı devirdim..umudumu yitirmeye başladım artık

Tam cikartma olmuyor cogu zaman ozaman oarmakla artik ben.kusuyorumki rahatliyim hos oek biside yiyemiyorumki kuscak bisi olmuyor bende 4 gundur yatiyorum paso uyuyorum

Tam cikartma olmuyor cogu zaman ozaman oarmakla artik ben.kusuyorumki rahatliyim hos oek biside yiyemiyorumki kuscak bisi olmuyor bende 4 gundur yatiyorum paso uyuyorum

ilk3 ay uyursun kuzum sonra enerji yerine geliyor ama son 3 aya gidrdiginde uyukluyorsun gene bende basladi mesela uykuya doyamiyorum.
ama bisiler ye genede ben cikariyordum gene yiyordum gene cikariyordum koca gun ogle geciyordu ac birakma kendini.

ilk 3 ay uyku oluyor sonra duzeliyor.
son 3 aya girerken gene uyku oluyor mesela ben yasiyorum suanda uykuya doyamiyorum.
birde kendini ac birakma oda cok bulandirir.
bana elevit die bulanti hapi vermislerdi kullanmistim ise yaramamisti.
ben cikardikca yiyordum cikardikca yiyordum

Tuzlu biskuvi meyve falan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…