Tuzlu biskuvi meyve falan yiyorum
Deneyimler onemli.tabiki :) cevizde yitorum bu aradahe guzel bak ben cizi ve tuzlu kraker yemistim hep :)
Deneyimler onemli.tabiki :) cevizde yitorum bu arada
Inş en kısa zamanda güzel haberler alırsın canımMerhaba kızlar bende uzun süredir sizleri takip ediyorum 1 seneyi geçkindir çocuk istiyoruz bizde bi dış gebelik geçirdim artık çalışmalara başladık bu ay şu aralar yumurtlama günlerimdeyim bakalım hayırlısı adet tarihim 11 mayıs allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canım isteyen herkes sağlıcakla bebişlerine kavuşsunInş en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım
Senden de güzel Haberler alırız inşallah test yap bakalım hadi hayırlısı Kızlar merhaba ben yeni Evliyim bebek beklemiyorduk ama galiba hamileyim 3 gün geçti
Hadi bakalım Allah isteyen herkese versin bizim için biraz erkendi ama Hayırlısı canımSenden de güzel Haberler alırız inşallah test yap bakalım hadi hayırlısı 
Canım bence korkma testini yap kafan rahatlasın bende bebek düşünmeye başladığımda adetlerim düzensizleştiben yazılarınızı okuyorum bısey sorucaktım yardımcı olabılırsenız sevınırım...adetlerım düzenlidir....mart ayında 5 gün erken geldı..ayın 22 sinde olmam gerekıyordu...18 inde oldum bıraz uzun surdu....bu ay ıse hala bişey yok...bugun yarın dıye bekledım.suan hafta sonu test yapmaya korkuyorum...karnımda agrı var sadece
Inş güzel haberlerini alırız olabilir neden Olmasın ama bence biraz daha bekle benimde 3 gün geçti daha yapmadım bekliyorumben yazılarınızı okuyorum bısey sorucaktım yardımcı olabılırsenız sevınırım...adetlerım düzenlidir....mart ayında 5 gün erken geldı..ayın 22 sinde olmam gerekıyordu...18 inde oldum bıraz uzun surdu....bu ay ıse hala bişey yok...bugun yarın dıye bekledım.suan hafta sonu test yapmaya korkuyorum...karnımda agrı var sadece
bende 3 yıllık evlıyım yasım 24.....düşünüyorum her ay husran tabı bazı tedavıler denedık asılama vs olmadı....düşün düşün basım döndüinşallah canım pazartesı test yapıcam ..yazarım durumuCanım bence korkma testini yap kafan rahatlasın bende bebek düşünmeye başladığımda adetlerim düzensizleşti
Inş güzel haberlerini alırız olabilir neden Olmasın ama bence biraz daha bekle benimde 3 gün geçti daha yapmadım bekliyorum[/QUOTinşallah canım bende beklıyorum adet hesaplıyorum sureklı...coktan gecmıs dıyorum adet gelmesı lazım dıyorum elımde deıl yapıcam ınsallah test pazartesı
[/QUOTE. Benimde 1 yıl olcak daha ortada bişey yok anneme söyledim ne bu acele dedi Ama olacaksa oluyor
Bende üç yıllık evliyim yaşım 26 son bi sene denemeye başladık 8.Ay hamile kaldım ama dış gebelikmiş o süreci atlatmak falan derken bu zamana geldik bakalım hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık mahalle baskıları da başladı daha yok mu sizin çocuğunuz falan sinir oluyorum millete neyse pazartesi haberini bbekliyorum :)bende 3 yıllık evlıyım yasım 24.....düşünüyorum her ay husran tabı bazı tedavıler denedık asılama vs olmadı....düşün düşün basım döndüinşallah canım pazartesı test yapıcam ..yazarım durumu
Erken merken zamanı gelince oluyo canım boşver akışına bırak erken diye düşünme olması daha iyi aile olduğunu hissedersin :)Hadi bakalım Allah isteyen herkese versin bizim için biraz erkendi ama Hayırlısı canım
aynen canım olan oldu artık :)Erken merken zamanı gelince oluyo canım boşver akışına bırak erken diye düşünme olması daha iyi aile olduğunu hissedersin :)
inşallah canım inşallah mahalle baskısı cok uzucu unutmuyorum ama soylenenlerı elımde degılBende üç yıllık evliyim yaşım 26 son bi sene denemeye başladık 8.Ay hamile kaldım ama dış gebelikmiş o süreci atlatmak falan derken bu zamana geldik bakalım hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık mahalle baskıları da başladı daha yok mu sizin çocuğunuz falan sinir oluyorum millete neyse pazartesi haberini bbekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?