Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba kızlar bende uzun süredir sizleri takip ediyorum 1 seneyi geçkindir çocuk istiyoruz bizde bi dış gebelik geçirdim artık çalışmalara başladık bu ay şu aralar yumurtlama günlerimdeyim bakalım hayırlısı adet tarihim 11 mayıs allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Deneyimler onemli.tabiki :) cevizde yitorum bu arada

ben hala yiyorum :)
doktor bir de haftada 1 balik dedi ama baligi agzima suremiyorum esimle tanismadan once vejeteryandim et surmezdim agzima esim zorla ete alistirdi beni 50 ile tanistidm suan 86 im dusun

Inş en kısa zamanda güzel haberler alırsın canım

ben yazılarınızı okuyorum bısey sorucaktım yardımcı olabılırsenız sevınırım...adetlerım düzenlidir....mart ayında 5 gün erken geldı..ayın 22 sinde olmam gerekıyordu...18 inde oldum bıraz uzun surdu....bu ay ıse hala bişey yok...bugun yarın dıye bekledım.suan hafta sonu test yapmaya korkuyorum...karnımda agrı var sadece

Canım bence korkma testini yap kafan rahatlasın bende bebek düşünmeye başladığımda adetlerim düzensizleşti

Inş güzel haberlerini alırız olabilir neden Olmasın ama bence biraz daha bekle benimde 3 gün geçti daha yapmadım bekliyorum

Canım bence korkma testini yap kafan rahatlasın bende bebek düşünmeye başladığımda adetlerim düzensizleşti
bende 3 yıllık evlıyım yasım 24.....düşünüyorum her ay husran tabı bazı tedavıler denedık asılama vs olmadı....düşün düşün basım döndüinşallah canım pazartesı test yapıcam ..yazarım durumu

Bende üç yıllık evliyim yaşım 26 son bi sene denemeye başladık 8.Ay hamile kaldım ama dış gebelikmiş o süreci atlatmak falan derken bu zamana geldik bakalım hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize artık mahalle baskıları da başladı daha yok mu sizin çocuğunuz falan sinir oluyorum millete neyse pazartesi haberini bbekliyorum :)

inşallah canım inşallah mahalle baskısı cok uzucu unutmuyorum ama soylenenlerı elımde degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…