inşallah o zaman çok uzamaz .. bugün bat günüm ve adet oldum bile ...Çıkmadık candan ümit kesilmezmişbenimde evleneli 3 sene oldu bat a 6 gün var hiç belirti yok üzgünüm ama Rabbim bizim için hayırlı zamanı bekliyordur diyorum
Biran önce bitsinde yeni çalışmalar başlasın o haldeinşallah o zaman çok uzamaz .. bugün bat günüm ve adet oldum bile ...
kızlar bende hıc o su gıbı olan akıntıdan olmadı
adete 4 5 gun kala yerleşme kanaması yaşadım sonra göüslerim agrıdı adet olcakmışım gibi ve kasıklarımda sancı oldu her an adet sokulcek gibi merak eden arkadaşlar için yazdım.
belirtiler bırbırıne uymuyor ben hep akıntı beklerdım ama bende olmuyormuş
öyle ama bugün baya depresifim yani çalışmayı düşündükçe mutlu olmam gerekirken offf yinemiii modundayım 2-3 güne geçerde eski enerjime dönerim inşallah zira ihtiyacım var... çook istiyorum bebiş ben yaaaBiran önce bitsinde yeni çalışmalar başlasın o halde
merhaba canım hamileliğini tebrik ederim .. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. acaba kaçıncı ayında hamile kaldın ve yaptığın özel bir şey var mı?? ben bugünkü hüsranımdan sonra 7. denemeye başlıycam adetim bitince.. ve giderek daha da ümidim kırılıyorkızlar bende hıc o su gıbı olan akıntıdan olmadı
adete 4 5 gun kala yerleşme kanaması yaşadım sonra göüslerim agrıdı adet olcakmışım gibi ve kasıklarımda sancı oldu her an adet sokulcek gibi merak eden arkadaşlar için yazdım.
belirtiler bırbırıne uymuyor ben hep akıntı beklerdım ama bende olmuyormuş
Ya bu ay senin gayretine göre bebek nasip edecekse Rabbimöyle ama bugün baya depresifim yani çalışmayı düşündükçe mutlu olmam gerekirken offf yinemiii modundayım 2-3 güne geçerde eski enerjime dönerim inşallah zira ihtiyacım var... çook istiyorum bebiş ben yaaa
ben gen kaldıgım ay hayıt tohumu içmiştim bıde nar yedim incir yedim ocak ayında kımyasal gecirdim sonrasında kaldımmerhaba canım hamileliğini tebrik ederim .. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. acaba kaçıncı ayında hamile kaldın ve yaptığın özel bir şey var mı?? ben bugünkü hüsranımdan sonra 7. denemeye başlıycam adetim bitince.. ve giderek daha da ümidim kırılıyor
Gunun geçmiş silikte olsa çizgide gormuşşun sence cnmkızlar benim adetim geçeli 5 gün oldu. sağ kasığımda da batma var. her test silik çıkıyo ama baya silik. ilk başta ışıkta kurudukça normal gözle gözüküyo. kan vermeyede gidemiyorum. yani adetten 10 gün geçmesi lazım. ne olabilir acaba. böyle olan var mı hiç?
5 mayis son 9 benimson 10
16 ayı devirdim..umudumu yitirmeye başladım artık
Benim de önceki hamileliğimde sıtma ve ateşlenmelerim çok olmuştu canım inşallah hamilesindir :) ben maalesef sonunu getiremedim 2 aylıkken kaybettim. Allah kimseye yaşatmasınböyle benim gibi olan var mı aranızda ? bir kaç gün önce sıtma geçirdim sonra çok ateş bastı anlam veremedim bu ay olanlara...
Amin canım inşallah :) son adet tarihin nezamandı??Ben de bir kez dış gebelik gecirdim. Insallah bu ay Allah bize isteyen herkese nasip eder. Ben bu aksam beta hcg yaptirmaya gidecegim cok merak ediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?