Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

kızlar bende hıc o su gıbı olan akıntıdan olmadı
adete 4 5 gun kala yerleşme kanaması yaşadım sonra göüslerim agrıdı adet olcakmışım gibi ve kasıklarımda sancı oldu her an adet sokulcek gibi merak eden arkadaşlar için yazdım.
belirtiler bırbırıne uymuyor ben hep akıntı beklerdım ama bende olmuyormuş

benim akintim olmadi 4 ayda basladi hala devam ediyor :)
takma bu kadar tadini cikar

Biran önce bitsinde yeni çalışmalar başlasın o halde
öyle ama bugün baya depresifim yani çalışmayı düşündükçe mutlu olmam gerekirken offf yinemiii modundayım 2-3 güne geçerde eski enerjime dönerim inşallah zira ihtiyacım var... çook istiyorum bebiş ben yaaa

merhaba canım hamileliğini tebrik ederim .. rabbim tamamına erdirsin inşallah.. acaba kaçıncı ayında hamile kaldın ve yaptığın özel bir şey var mı?? ben bugünkü hüsranımdan sonra 7. denemeye başlıycam adetim bitince.. ve giderek daha da ümidim kırılıyor

Ya bu ay senin gayretine göre bebek nasip edecekse Rabbim hep öyle dusunmeye çalış her baslangıcta kendini böyle motive etmeye çalış bu günkü beraberlik sonrası hamile kalacagını duşun hep

ben gen kaldıgım ay hayıt tohumu içmiştim bıde nar yedim incir yedim ocak ayında kımyasal gecirdim sonrasında kaldım

kızlar benim adetim geçeli 5 gün oldu. sağ kasığımda da batma var. her test silik çıkıyo ama baya silik. ilk başta ışıkta kurudukça normal gözle gözüküyo. kan vermeyede gidemiyorum. yani adetten 10 gün geçmesi lazım. ne olabilir acaba. böyle olan var mı hiç?

Gunun geçmiş silikte olsa çizgide gormuşşun sence cnm direk kan vermeye git hiç beklemene gerek yok

kızlar benim adetim yarın ama ben de hiç adet belirtisi yok. Benim normalde adettim 1 hafta önce sinyaller vermeye başlardı. kasık ağrısı göğüsler duygu durum değişilliği vs vs... şimdi hiç biri yok ki adetlerim çok sancılı geçer. tam yumurtlama günlerinde beraber olduk çok umutluyum bu ay ama ben de çift rahim ve perde de var

böyle benim gibi olan var mı aranızda ? bir kaç gün önce sıtma geçirdim sonra çok ateş bastı anlam veremedim bu ay olanlara...

böyle benim gibi olan var mı aranızda ? bir kaç gün önce sıtma geçirdim sonra çok ateş bastı anlam veremedim bu ay olanlara...
Benim de önceki hamileliğimde sıtma ve ateşlenmelerim çok olmuştu canım inşallah hamilesindir :) ben maalesef sonunu getiremedim 2 aylıkken kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın

Hanımlar benim de adetime az kaldı bir düşük yaşadım 2 ay ara verdik doktor kararı ile ve bu ay bitti. Çalışmaları yaptık bekliyoruz 29 Nisan gibi gelmesi gerekiyor ama 24 Nisan'dan beri lekelenmelerim var kahverengi yine aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum hakkımızda hayırlı olan olsun inşallah

Ben de bir kez dış gebelik gecirdim. Insallah bu ay Allah bize isteyen herkese nasip eder. Ben bu aksam beta hcg yaptirmaya gidecegim cok merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…