Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

insallah canim bn o 5 gun kala idrar testi ile ogrendim regl gunu lekelenme yasadim 244 cikti beta yerlesme lekesiydi :)
insallah olumlu olur bekle bakalim

Canım ya dileklerin için sağol ama ben 2 gün gecikmeyle adetlendim. Neyse ki temizlendim şimdi yeni ay yeni umutlar :) elbet bir gün olacaktır... senin bebisinde hayirli olsun.inşallah güzel güzel gelisir büyür ve kucağına alman nasip olur. Hayirli uğurlu olsun

Kizlar bana yardimci olurmusunuz? Adetime 1 hafta kala hep sancim olur goguslerim agrirdi. Ama bu sefer 1 gun kala sadece goguslerim agridi ve felaket sekilde sistiler! Yuzum vicudim baya sisti. Is yerimde yuzun sismis vs diye soylediler hep. Simdi adetim 3 gun gecikti. Sancilarim var. Sanci hem kasiklarima vuruyor hemde vajinama( affedersiniz) sanki tuvalete cikcakmisim gibi his gelip gidiyor, Goguslerim dun cok agriyordu bugun okadar degil ama baya sistiler. Sanki ha adet oldum olcam. Test yaptim negatif cikti. Umitlenmek istemiyorum cunki hep sonu husran! Ama icim bi tuaf kendimi tuaf hisediyorum. Bu belirtiler acaba hamilelik olabilirmi

amin canim benim insallah dualarimda sende olucaksin insallah en kisa zamanda mutlu haberini alirim birtanem guzel dileklerin icin sagol allah razi olsun

6 aylık evliyim ve her anım şüpheli her ay sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum. bu ay 1 gün adetim gecikti o da bugün. çokta umutlu değilim aslına bakarsanız geçen aylarda hep negatif sonuç olduğu için ama yinede merakla bekliyorum işte

hayırlısı olur ınsallah canım. gecıktıyse test yapmadan nasıl sabredıyosun

hayırlısı olur ınsallah canım. gecıktıyse test yapmadan nasıl sabredıyosun
daha önce çok yaptım test ama hep negatif çıktı. gerçi kan testi yaptırmadım ama. yine o tek çizgiyi görmek istemiyorum. bu ay test yapmadan adet günümün hızla geçmesini bekliyorum test yapmak için :)

Arkadaşlar illa belirti olur demi hamileleik gerçekleşirse,adetime 12 günüm var hiç belirtim yok galiba bu ay da olmadı.
Merak ettiğim nokta belirtsiz hamilelik olmaz mı?

benım 3. ayım daha adete 9 gün var . sabredemem ben herhalde testin varsa yap. kan testını evde gormeden gıtme. ya da bıkac gun daha gecıkırse gıdersın

Arkadaşlar illa belirti olur demi hamileleik gerçekleşirse,adetime 12 günüm var hiç belirtim yok galiba bu ay da olmadı.
Merak ettiğim nokta belirtsiz hamilelik olmaz mı?
canım daha coook var. daha yenı yumurtlamışsın. cok erken belırtı ıcın. ki cogu belırtıler adet gecıkmesınden sonra yasanıyor. ya da 2-3 gün kala.

belirtin var mı peki
yok canım hıc bır belırtım yok. zaten adetımde sancalı olmaz. eğer hamileysem tarıhe yenı bır belırtı kaydedıcem
sağ gögsümde fibrokist vardı. hep elime gelirdi . dün baktım baktım bulamadım :) hala bakıyorum yok kaybolmus. her banyoda fılan muhakkak kontrol ederdim. bunu belirti olarak yazıcam :) onun dısında bıseyım yok . ama benım ıcınde erken daha olsa bıle yerlesmemıstır. ya da o dönemdedir

canım daha coook var. daha yenı yumurtlamışsın. cok erken belırtı ıcın. ki cogu belırtıler adet gecıkmesınden sonra yasanıyor. ya da 2-3 gün kala.

bu ay eşimle doktora gittik süt hormonum yüksek çıktı dostonex diye bir ilaç verdi ,kii bitmek üzere değerim normale dönmüştür belki birde yumurtlama için serophene verdi genelde 16.gün ovulasyon yapıyorum 4 aydır ikisi kıpkırmızı olurdu bu ay ne oldu anlamadım 9.günden beri yaptım düne kadar iki çizgi var ama silik hiç tam koyu çizgiyi göremedim ilaç dengemi mi bozdu acaba.

ay hadi hayırlısı herkes için ya . benim gaz sancım çok vardı.sırtık ve ara ara kasıklarım ağrıyordu ama bugün yok gayet iyiyim. ama yine adet olucam gibi geliyor. çok merak ediyorum

bılmıyorum canım. degısebılıyor ama. kacıncı gunun ? gecıkme olmus olmasın ? benım 14-17 arasında oluyordu. bu ay ıncır yedım 12 de yumurtladım. erken yapmasaydım kacırcaktım bende . belkı ole bısey oldu ılaclardan dolayı ?

ay hadi hayırlısı herkes için ya . benim gaz sancım çok vardı.sırtık ve ara ara kasıklarım ağrıyordu ama bugün yok gayet iyiyim. ama yine adet olucam gibi geliyor. çok merak ediyorum
aynen canım. ben de merak edıyorum :) ınsallah olumlu olur bu ay bızım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…