- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
hıcbır bılgım yok. ama dr a gıtsene. Allah korusun kötu bır durum olmasın dedıgın gıbıKizlar daha oncede yazdim ama cevap alamadim lutfen bisey soleyin benim adetim cok duzenli ama bu ay bi hafta gecikti bi oglum var ve ilk hamileligimde adet gecikmesinden anladim belli bi sure sonra belirtileri bas gosterdi bu defa test yaptim 2 defa farkli gunlerde negatif esimle korunuyoruzda dis gebelik falan olur mu
İste kotu bisey olsada yinede agri sanci cekerim diye dusunuyorum:-( gitcem ama son bi test daha yapayimhıcbır bılgım yok. ama dr a gıtsene. Allah korusun kötu bır durum olmasın dedıgın gıbı
ınsallah cıkmaz canım :) gönlunden gecen olur umarımİste kotu bisey olsada yinede agri sanci cekerim diye dusunuyorum:-( gitcem ama son bi test daha yapayim
bılmıyorum canım. degısebılıyor ama. kacıncı gunun ? gecıkme olmus olmasın ? benım 14-17 arasında oluyordu. bu ay ıncır yedım 12 de yumurtladım. erken yapmasaydım kacırcaktım bende . belkı ole bısey oldu ılaclardan dolayı ?
hep esit cıkıyorsa adetın yakınsa. hamıle olma olasılıgın yuksek canım ?bende 11. gün yapmaya başlamışım ovulasyon testini bugün 17.günüm adetten sonra çift çizgi ama silik şekilde hergün çift çıkıyor belki ben dediğiniz gibi erken yumurtladım ama bu ay o zaman adetten sonra 9.13.14 gün değerlendirebildik eşimin işinden dolayı tutmuşmudur ki oyyy
umudumuzu yitirmiyoruz evliliklerimizde daha yeni :)hadı ınsallah . pesındende bız gelır
ben sabırsızım yaa :) 2. ay olmayınca son adette dr a gıttım .esıme sperm testı yaptırdık. normal görunuyor her seyumudumuzu yitirmiyoruz evliliklerimizde daha yeni :)
ama sen benden de sabırsızsın :) dur daha . en azından 3-4 gun kala basla belırtı aramaya . sımdıden olması ımkansız. olursa da psıkolojık olur herhaldeyok canım keşke olsa adetime daha 12 gün var eşit ama silik çıkıyor sürekli birazdan yine yapacağım bakalım belki geç yumurtluyorumdur ondan şüpheliyim ben serophene içtim ya dengemi bozdu
ınsallah daha fazla beklemezsın canım. cumlemızzzz amin :):) yok tatlım benim asıl sıkıntım bu ay yumurtladığımı göremedim ya erken yumurtladım yada geç yumurtlucam ama test yapcam birazdan oda belli belirsiz çıkcak eminim ,günümü kaçırdım değerlendirebildiğim günlere denk geldi mi gelmedi mi artık Allah bilir,Rabbim ne zaman olur derse o zaman olcak zaten 1 yıldır bekliyorum inşallah çok aratmasın bekleyen herkese..
amin inş Allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin inş :):) yok tatlım benim asıl sıkıntım bu ay yumurtladığımı göremedim ya erken yumurtladım yada geç yumurtlucam ama test yapcam birazdan oda belli belirsiz çıkcak eminim ,günümü kaçırdım değerlendirebildiğim günlere denk geldi mi gelmedi mi artık Allah bilir,Rabbim ne zaman olur derse o zaman olcak zaten 1 yıldır bekliyorum inşallah çok aratmasın bekleyen herkese..
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin nelerdi allah bekleyen herkese nasip etsinbayanlar hamileyim hala inanamıyorum ..ağlıyorum 3 yıl neler yasadım esıme bellı etmedım kımseye cok farklı duyguymus rabbım herkese bu duyguyu yasatsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?