Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar ben çalışıyorum işten izin almam zor ben iki ay önce muayene oldum sıkıntı yok dediler eşime Sperm testi yaptırcaz ama özel kadın hastanesine gtse kadim doğumluyum bensiz girebilir mi yada Sperm testini nerde yaptıracak yardimci olurmusunz

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin nelerdi allah bekleyen herkese nasip etsin
amin inşallah canım sıteyen herkese ınsallah allah nasıp etsın...bırazdan dra gdıcem donunce herseyı net yazıcam...belırtım adetım gectı gögsum belım vs hıc agrımadı......regaıp kandılınde gece ruyamda karnımda bebek gordum...inanın belırtı yok eger adet olsaydım ustune gorseydım asla suphelenmezdım

Sperm testi hastanenin üroloji bölümünden yapılıyor. Sonucu hem oradaki doktora hem de kadındogumcuya gösteriyor sun

Ay ne güzel canım ya bende belirti aramayacam bundan sonra bıraktım akışına sağlıklı hayırlı olsun inş bebişin:)

çıkabilir. çıkmazsa uzulmeyeceksen yap :)

Aslinda suanda haxr degilim ikinci bi cocuk icin hem maddi hem manevi hemde bedenen alah olmayanlara versin ikicisini uc dort sene sonra dusunuyom ama kazaylada olsa olursa asla hayur demem
ay canım o daha bebek resımdekı sanırım. hayırlı zamanda versın ınsallah

Amin evet daha oglum yasina girmedi mayisin 23 unde allah nsip ederse bir yasina gircek
çok yaşasın sırıtık nasipten öteye gidilmez ama dediğim gibi gönlünden geçen olur inşallah. daha bir bebişin var zaten. yaşında skıntı değilse. burda bu lafı solemek ılgınc ama hamıle degılsındır o zaman

Kızlar beta 39 dan 7.5 düşmesine rağmen ultrason gebelik gözüktü. Ama 2 gün sonra bi daha betaya bakılacak eğer 5in altına düşerse düşük dedi. Kızlar sizler ne diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…