Yarın Yap bari 3 kala. Silik de olsa çıkar inşallahSon 4.. Rabbim inşaallah hamileyimdiridrar testi yapsam çıkarmı ki :)
Çok sabırsızlanıyorum tatlım. Yarın yapiyim o zaman inşaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Yarın Yap bari 3 kala. Silik de olsa çıkar inşallah
amin inşallah canım sıteyen herkese ınsallah allah nasıp etsın...bırazdan dra gdıcem donunce herseyı net yazıcam...belırtım adetım gectı gögsum belım vs hıc agrımadı......regaıp kandılınde gece ruyamda karnımda bebek gordum...inanın belırtı yok eger adet olsaydım ustune gorseydım asla suphelenmezdımCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah belirtilerin nelerdi allah bekleyen herkese nasip etsin
Sperm testi hastanenin üroloji bölümünden yapılıyor. Sonucu hem oradaki doktora hem de kadındogumcuya gösteriyor sunKızlar ben çalışıyorum işten izin almam zor ben iki ay önce muayene oldum sıkıntı yok dediler eşime Sperm testi yaptırcaz ama özel kadın hastanesine gtse kadim doğumluyum bensiz girebilir mi yada Sperm testini nerde yaptıracak yardimci olurmusunz
Senin olmana gerek yok yaniSperm testi hastanenin üroloji bölümünden yapılıyor. Sonucu hem oradaki doktora hem de kadındogumcuya gösteriyor sun
adet oldun mu ?Kızlar benimde 2.ay bebek isteyisimde ama seviniyodum bu ay oldu diye adet ağrıları başladı çok mutsuzum
Ay ne güzel canım ya bende belirti aramayacam bundan sonra bıraktım akışına sağlıklı hayırlı olsun inş bebişin:)amin inşallah canım sıteyen herkese ınsallah allah nasıp etsın...bırazdan dra gdıcem donunce herseyı net yazıcam...belırtım adetım gectı gögsum belım vs hıc agrımadı......regaıp kandılınde gece ruyamda karnımda bebek gordum...inanın belırtı yok eger adet olsaydım ustune gorseydım asla suphelenmezdım
Aslinda suanda haxr degilim ikinci bi cocuk icin hem maddi hem manevi hemde bedenen alah olmayanlara versin ikicisini uc dort sene sonra dusunuyom ama kazaylada olsa olursa asla hayur dememınsallah cıkmaz canım :) gönlunden gecen olur umarım
çıkabilir. çıkmazsa uzulmeyeceksen yap :)kızlar benim bat 1 mayıs ama dr un olmazsan gel test yapalım dediği tarih 5 mayıs. progestan verdi 15 gün kullan olmazsan test yapalım dedi. ama ben sanmıyorum ki o kadar bekleyebileyim. 18 nisanda kontrolüm vardı dr yeni çatlamış yumurtan dedi. adet olmazsan 1 mayısta bi kan testi yapayım diyorum acile gidip. sonucuna göre de randevu alayım dr dan. zaten varsa adet gününde kanda çıkar değil mi kızlar? sat 28 mart ama gecikiko hep benim. ovulasyondan sonra 14 . gün bat diye hesaplıyorum.
ay canım o daha bebek resımdekı sanırım. hayırlı zamanda versın ınsallahAslinda suanda haxr degilim ikinci bi cocuk icin hem maddi hem manevi hemde bedenen alah olmayanlara versin ikicisini uc dort sene sonra dusunuyom ama kazaylada olsa olursa asla hayur demem
Amin evet daha oglum yasina girmediay canım o daha bebek resımdekı sanırım. hayırlı zamanda versın ınsallah
Teşekkürler cisilinci olmadım dahaadet oldun mu ?
çok yaşasın sırıtıkAmin evet daha oglum yasina girmedimayisin 23 unde allah nsip ederse bir yasina gircek
Olur tabi ilk bebeğimde 0 belirti vardi :)teyzem tArkadaşlar illa belirti olur demi hamileleik gerçekleşirse,adetime 12 günüm var hiç belirtim yok galiba bu ay da olmadı.
Merak ettiğim nokta belirtsiz hamilelik olmaz mı?
Canim ben 5 kala yapmistim cikmisti ama genelde adetten sonra cikar yani yaparsan ve cikmazsa olmadigi anlamina gelmezSon 4.. Rabbim inşaallah hamileyimdiridrar testi yapsam çıkarmı ki :)
Meraktan çatlıcam ya :) bekleyemicem sanırım yarın yapmayı düşünüyorum. Hiç bi belirtim de yok aslında ama bi umutCanim ben 5 kala yapmistim cikmisti ama genelde adetten sonra cikar yani yaparsan ve cikmazsa olmadigi anlamina gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?