canım değerin düşüyorsa kötü . ablamda 2 düşük yapmıştıKızlar beta 39 dan 7.5 düşmesine rağmen ultrason gebelik gözüktü. Ama 2 gün sonra bi daha betaya bakılacak eğer 5in altına düşerse düşük dedi. Kızlar sizler ne diyorsunuz.
[hazalozer, post: 40702747, member: 651224"]canım değerin düşüyorsa kötü . ablamda 2 düşük yapmıştı
Daha 21 yasindayom genc anne oldum ilk bebegimin tadini cikarmak onla ilgilenmek istiyorum hak gecmesin sonraçok yaşasın sırıtıknasipten öteye gidilmez ama dediğim gibi gönlünden geçen olur inşallah. daha bir bebişin var zaten. yaşında skıntı değilse. burda bu lafı solemek ılgınc ama hamıle degılsındır o zaman
bence de ole yap sen :) hayırlısı tabı canım. dıkkat et ama. ben 29 yasındayım 1,5 sene oldu evlenelı 2 ay once korunmayı bıraktık. hep esım korundu cok sukur hıc tehlıke yasamadık .Daha 21 yasindayom genc anne oldum ilk bebegimin tadini cikarmak onla ilgilenmek istiyorum hak gecmesin sonra
adet oldun mu ?
hamilelikte adet ağrısı yaşanabilirmiş diye biliyorum amaTeşekkürler cisilinci olmadım daha
bence de ole yap sen :) hayırlısı tabı canım. dıkkat et ama. ben 29 yasındayım 1,5 sene oldu evlenelı 2 ay once korunmayı bıraktık. hep esım korundu cok sukur hıc tehlıke yasamadık .
hmmm evet canım hıc dusunmedım dusununce bıle korkunc gelıyor bana :))) ama en kesın yontem o sanırımBenimde esim korunuyo amaa artik garantiye alip benim korunmam lazim ama korkuyom o aleti taktirmaya
Evet oymus ama ben ailemden ayri bi sehirdeyim ve burda takyirmak istemiyom tanidigim bildigim guvendgim doktor yok memlekete gidince artik o zamana kadar kaza kurbani olmazsak taktircam:-Dhmmm evet canım hıc dusunmedım dusununce bıle korkunc gelıyor bana :))) ama en kesın yontem o sanırım
olma acele etme. bıtane varmıs zaten. demekkı cok sukur sorununuz yok. azcık buyusun ufaklık :) hayırlısıyla dusunursun 2.yıEvet oymus ama ben ailemden ayri bi sehirdeyim ve burda takyirmak istemiyom tanidigim bildigim guvendgim doktor yok memlekete gidince artik o zamana kadar kaza kurbani olmazsak taktircam:-D
Yok yok allahima binlerce sukurler olsun evlenmeden once cevremdeki olmayan tanidiklarimizi yasadiklarin gorunce sqnki virus gibi yayildi saniyodum ama sukur evlendikten bi ay sonra hamile kaldimolma acele etme. bıtane varmıs zaten. demekkı cok sukur sorununuz yok. azcık buyusun ufaklık :) hayırlısıyla dusunursun 2.yı
ne güzel şanslısın :) ben de ıstedıgım zaman olcak sanıyordum :))) aama ole olmadıgını gördüm. çok şukur bır sorun yokmus kısmet bakalımYok yok allahima binlerce sukurler olsun evlenmeden once cevremdeki olmayan tanidiklarimizi yasadiklarin gorunce sqnki virus gibi yayildi saniyodum ama sukur evlendikten bi ay sonra hamile kaldim
bence çıkardı cnm çünkü yanlış bilmiyorsam döllenmeden 10 gün sonra bile kanda çıkabilirmişYa kizlar ben erk3n yaptirdim galiba kan testini. Dun gece yaptirdim negatif... adetime 4 gun var cikarmiydi ki
Evet ben de oyle biliyorum ama kanda negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen cok okudum burada ve duydum. Insan umut ediyor iste...bence çıkardı cnm çünkü yanlış bilmiyorsam döllenmeden 10 gün sonra bile kanda çıkabilirmiş
inşallah canım benımrabbım herkese nasıp etsın ınsallahAy ne güzel canım ya bende belirti aramayacam bundan sonra bıraktım akışına sağlıklı hayırlı olsun inş bebişin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?