Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

[hazalozer, post: 40702747, member: 651224"]canım değerin düşüyorsa kötü . ablamda 2 düşük yapmıştı [/QUOTE]
insallah canim hayirlisi olur

Daha 21 yasindayom genc anne oldum ilk bebegimin tadini cikarmak onla ilgilenmek istiyorum hak gecmesin sonra

Daha 21 yasindayom genc anne oldum ilk bebegimin tadini cikarmak onla ilgilenmek istiyorum hak gecmesin sonra
bence de ole yap sen :) hayırlısı tabı canım. dıkkat et ama. ben 29 yasındayım 1,5 sene oldu evlenelı 2 ay once korunmayı bıraktık. hep esım korundu cok sukur hıc tehlıke yasamadık .

Benimde esim korunuyo amaa artik garantiye alip benim korunmam lazim ama korkuyom o aleti taktirmaya
bence de ole yap sen :) hayırlısı tabı canım. dıkkat et ama. ben 29 yasındayım 1,5 sene oldu evlenelı 2 ay once korunmayı bıraktık. hep esım korundu cok sukur hıc tehlıke yasamadık .

hmmm evet canım hıc dusunmedım dusununce bıle korkunc gelıyor bana :))) ama en kesın yontem o sanırım
Evet oymus ama ben ailemden ayri bi sehirdeyim ve burda takyirmak istemiyom tanidigim bildigim guvendgim doktor yok memlekete gidince artik o zamana kadar kaza kurbani olmazsak taktircam:-D

Evet oymus ama ben ailemden ayri bi sehirdeyim ve burda takyirmak istemiyom tanidigim bildigim guvendgim doktor yok memlekete gidince artik o zamana kadar kaza kurbani olmazsak taktircam:-D
olma acele etme. bıtane varmıs zaten. demekkı cok sukur sorununuz yok. azcık buyusun ufaklık :) hayırlısıyla dusunursun 2.yı

olma acele etme. bıtane varmıs zaten. demekkı cok sukur sorununuz yok. azcık buyusun ufaklık :) hayırlısıyla dusunursun 2.yı
Yok yok allahima binlerce sukurler olsun evlenmeden once cevremdeki olmayan tanidiklarimizi yasadiklarin gorunce sqnki virus gibi yayildi saniyodum ama sukur evlendikten bi ay sonra hamile kaldim

Yok yok allahima binlerce sukurler olsun evlenmeden once cevremdeki olmayan tanidiklarimizi yasadiklarin gorunce sqnki virus gibi yayildi saniyodum ama sukur evlendikten bi ay sonra hamile kaldim
ne güzel şanslısın :) ben de ıstedıgım zaman olcak sanıyordum :))) aama ole olmadıgını gördüm. çok şukur bır sorun yokmus kısmet bakalım

bugun bat günümdü biraz önce test yaptım negatif çıktı

Ya kizlar ben erk3n yaptirdim galiba kan testini. Dun gece yaptirdim negatif... adetime 4 gun var cikarmiydi ki

bence çıkardı cnm çünkü yanlış bilmiyorsam döllenmeden 10 gün sonra bile kanda çıkabilirmiş
Evet ben de oyle biliyorum ama kanda negatif cikip sonradan hamile oldugunu ogrenen cok okudum burada ve duydum. Insan umut ediyor iste...

Reactions: dLg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…