Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin canım inşallah :) son adet tarihin nezamandı??
Her seyi o kadar karistirdim ki; adet tarihimi bile hesaplayamiyorum en son 2 nisan da regl oldum ve 28 de bir oluyorum ben simdi 30dami olacagim 5 mayistami olacagim ??? Dun yaptirdigim beta hcg yo cok mu erken yaptirdim acaba ? Gulmeyin bana adet tarihimi hesaplayamadim diye kafa gitti cunku...

ya kızlar testim nie negatif çıktıki nasıl ümitle yapmıştım malum günleri güzel değerlendirdiğime inanıyordum

Bence daha erken canım 30unda falan bat. Ama eğer geç yumurtladıysan hemen kanda bile görünmemesi normal , birkaç gün daha bekle derim ben :)

Yumurtan 15. Gün gibi çatlamış olsa bile ayın 17sine gelir daha 10 gün olmuş. O yüzden kanda görünmeme ihtimali yüksek. Çünkü döllenmeden 12 gün sonra hcg artmaya başlarmış canım :)

Yumurtan 15. Gün gibi çatlamış olsa bile ayın 17sine gelir daha 10 gün olmuş. O yüzden kanda görünmeme ihtimali yüksek. Çünkü döllenmeden 12 gün sonra hcg artmaya başlarmış canım :)
Kiz pek bi bal damliyor agzindan :) ay hadi insallahhhh.... cok tesekkur ederim beni bilgilendirdigin icin :)

Kiz pek bi bal damliyor agzindan :) ay hadi insallahhhh.... cok tesekkur ederim beni bilgilendirdigin icin :)
Güzel güzel haberler verelim hepimiz inşallah canım benim de sat 31.03tü senden 2 gün önce. Zor tutuyorum kendimi perşembeye kadar test yapmayacağıma söz verdim eşime :) çatlıycammmmm :)

Ben artik iliskiden hemen sonra yapcam bu gidisle galiba :)) sabir denen sey yok Allah boyle ogretiyor iste...

Güzel güzel haberler verelim hepimiz inşallah canım benim de sat 31.03tü senden 2 gün önce. Zor tutuyorum kendimi perşembeye kadar test yapmayacağıma söz verdim eşime :) çatlıycammmmm :)
Bu arada düşüğün nedeni neymis bilinen bir anormallik varmi sen de ? Ben de cift rahim ve perde var var oglu var...

ne güzel şanslısın :) ben de ıstedıgım zaman olcak sanıyordum :))) aama ole olmadıgını gördüm. çok şukur bır sorun yokmus kısmet bakalım
Valla dusunmekten kurtulunca oluyo hemen en buyuk sey stres yataga giren acaba hamile kalirmiyim diye girince olmuyo bunu ben bi doktorun yazdgi bi yazida okumustum cogu insan bebek umudunu kaybedip yapmaktan vazgectgi anda hamile kaliyonus eger sorun yoksa dusunmemeye calis canim ya

Bunun bilimsel açıklaması var mı ki. Biri stres bi asit gibi sıvı salgilatiyormuş o da spermleri öldürüyormuş demiş ti doğru mu acaba.yani öyleyse benim sırf bu yüzden olmuyor ve ovu. Testi ile takip ederkenden yatakta bunu düşünmeden edemem. Benim bebeğim olmaz

Çok zor bi dönem hakkaten her an en ufak detay Canını sıkmaya yetiyor Kasım 88 doğumluyum sen de 88liymişsin galiba canım :)

yani calisirken onu dusunmuyorum tabi ama bekleme suresinde dusunmemek mumkun degil

Tobe deeee olur canim. Elbet o gun gelecekkkk o bebekte gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…