geçen hafta bizim gelinimiz çektirdi hiç korktuğu gibi olmadı cnm gülerek girdi gülerek çıktı belkide bünyeden bünyeye değişiyor olabilir hemde anestesi falan olmadan devlet hastanesinde çektirdihsg çektiren arkadaşlar çok mu ağrılı geçti?
Her seyi o kadar karistirdim ki; adet tarihimi bile hesaplayamiyorum en son 2 nisan da regl oldum ve 28 de bir oluyorum ben simdi 30dami olacagim 5 mayistami olacagim ??? Dun yaptirdigim beta hcg yo cok mu erken yaptirdim acaba ? Gulmeyin bana adet tarihimi hesaplayamadim diye kafa gitti cunku...Amin canım inşallah :) son adet tarihin nezamandı??
Bence daha erken canım 30unda falan bat. Ama eğer geç yumurtladıysan hemen kanda bile görünmemesi normal , birkaç gün daha bekle derim ben :)Her seyi o kadar karistirdim ki; adet tarihimi bile hesaplayamiyorum en son 2 nisan da regl oldum ve 28 de bir oluyorum ben simdi 30dami olacagim 5 mayistami olacagim ??? Dun yaptirdigim beta hcg yo cok mu erken yaptirdim acaba ? Gulmeyin bana adet tarihimi hesaplayamadim diye kafa gitti cunku...
Yumurtan 15. Gün gibi çatlamış olsa bile ayın 17sine gelir daha 10 gün olmuş. O yüzden kanda görünmeme ihtimali yüksek. Çünkü döllenmeden 12 gün sonra hcg artmaya başlarmış canım :)Her seyi o kadar karistirdim ki; adet tarihimi bile hesaplayamiyorum en son 2 nisan da regl oldum ve 28 de bir oluyorum ben simdi 30dami olacagim 5 mayistami olacagim ??? Dun yaptirdigim beta hcg yo cok mu erken yaptirdim acaba ? Gulmeyin bana adet tarihimi hesaplayamadim diye kafa gitti cunku...
Kiz pek bi bal damliyor agzindan :) ay hadi insallahhhh.... cok tesekkur ederim beni bilgilendirdigin icin :)Yumurtan 15. Gün gibi çatlamış olsa bile ayın 17sine gelir daha 10 gün olmuş. O yüzden kanda görünmeme ihtimali yüksek. Çünkü döllenmeden 12 gün sonra hcg artmaya başlarmış canım :)
Güzel güzel haberler verelim hepimiz inşallah canım benim de sat 31.03tü senden 2 gün önce. Zor tutuyorum kendimi perşembeye kadar test yapmayacağıma söz verdim eşime :) çatlıycammmmm :)Kiz pek bi bal damliyor agzindan :) ay hadi insallahhhh.... cok tesekkur ederim beni bilgilendirdigin icin :)
Sana inanmiyorum daha test yapmadin miiiiiiii ? :)Güzel güzel haberler verelim hepimiz inşallah canım benim de sat 31.03tü senden 2 gün önce. Zor tutuyorum kendimi perşembeye kadar test yapmayacağıma söz verdim eşime :) çatlıycammmmm :)
Bu arada düşüğün nedeni neymis bilinen bir anormallik varmi sen de ? Ben de cift rahim ve perde var var oglu var...Güzel güzel haberler verelim hepimiz inşallah canım benim de sat 31.03tü senden 2 gün önce. Zor tutuyorum kendimi perşembeye kadar test yapmayacağıma söz verdim eşime :) çatlıycammmmm :)
Bu arada düşüğün nedeni neymis bilinen bir anormallik varmi sen de ? Ben de cift rahim ve perde var var oglu var...[/QUOTE
İlk gebeliğimde daha adetime 4-5 gün varken öğrendik ama yok keseyi görcez yok kalp atışı duyulsun derken ömrümüzden Ömür gitti o yüzden çok sıkıntı yaptığımı bildiği için eşim söz verdirdi adetim gecikmeden yapmayacağım çünkü hakkaten çok üzülüyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumdüşük sebebim anormal bişey değil canım ama çok kanamalı bir gebelikti adet olur gibi kanamalarım vardı ve 1 hafta 10 gün kadar geriydi bebek. Tam kalp atışlarını duyduk 4 gün sonra aşırı kanama şikayetiyle doktora gittim parçalar düşürüyordum artık. O parçalarla bebek de gitmiş meğer ilk düşük olduğu için sebep araştırılmadı ilk ve son olsun inşallah
[/QUOT atlatilmiyor o gunler hep hafizada kaliyor Allah korusun ayni seylerden insallah bu ay yüzlerimiz güler. Kac yasindasin ?
Valla dusunmekten kurtulunca oluyo hemen en buyuk sey stres yataga giren acaba hamile kalirmiyim diye girince olmuyo bunu ben bi doktorun yazdgi bi yazida okumustum cogu insan bebek umudunu kaybedip yapmaktan vazgectgi anda hamile kaliyonus eger sorun yoksa dusunmemeye calis canim yane güzel şanslısın :) ben de ıstedıgım zaman olcak sanıyordum :))) aama ole olmadıgını gördüm. çok şukur bır sorun yokmus kısmet bakalım
Bunun bilimsel açıklaması var mı ki. Biri stres bi asit gibi sıvı salgilatiyormuş o da spermleri öldürüyormuş demiş ti doğru mu acaba.yani öyleyse benim sırf bu yüzden olmuyor ve ovu. Testi ile takip ederkenden yatakta bunu düşünmeden edemem. Benim bebeğim olmazValla dusunmekten kurtulunca oluyo hemen en buyuk sey stres yataga giren acaba hamile kalirmiyim diye girince olmuyo bunu ben bi doktorun yazdgi bi yazida okumustum cogu insan bebek umudunu kaybedip yapmaktan vazgectgi anda hamile kaliyonus eger sorun yoksa dusunmemeye calis canim ya
Ay ne hos ayni yastayiz :) nerelisin nerde yasiyorsun canim ben izmirdeyimÇok zor bi dönem hakkaten her an en ufak detay Canını sıkmaya yetiyorKasım 88 doğumluyum sen de 88liymişsin galiba canım :)
Valla dusunmekten kurtulunca oluyo hemen en buyuk sey stres yataga giren acaba hamile kalirmiyim diye girince olmuyo bunu ben bi doktorun yazdgi bi yazida okumustum cogu insan bebek umudunu kaybedip yapmaktan vazgectgi anda hamile kaliyonus eger sorun yoksa dusunmemeye calis canim ya
Tobe deeeeBunun bilimsel açıklaması var mı ki. Biri stres bi asit gibi sıvı salgilatiyormuş o da spermleri öldürüyormuş demiş ti doğru mu acaba.yani öyleyse benim sırf bu yüzden olmuyor ve ovu. Testi ile takip ederkenden yatakta bunu düşünmeden edemem. Benim bebeğim olmaz
Tekirdağlıyım beeen Tekirdağ'da yaşıyorum 2 yıllık Evliyim ve inşallah Ocak 2016da anne oluruz diye dua ediyorum henüz kırmızıları görmeyenlere canım :)Ay ne hos ayni yastayiz :) nerelisin nerde yasiyorsun canim ben izmirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?