Insaallah canim benim. Bana mutlaka haber ver adet olursan, olmazsan....Tekirdağlıyım beeen Tekirdağ'da yaşıyorum 2 yıllık Evliyim ve inşallah Ocak 2016da anne oluruz diye dua ediyorum henüz kırmızıları görmeyenlere canım :)
Sen de sen deee :)Insaallah canim benim. Bana mutlaka haber ver adet olursan, olmazsan....
Ahh ahh İlk bebeğimi kaybedince aklımdan bi an dahi çıkaramıyorum ki. İlişkiden hemen sonra başlıyorum düşünmeyeValla dusunmekten kurtulunca oluyo hemen en buyuk sey stres yataga giren acaba hamile kalirmiyim diye girince olmuyo bunu ben bi doktorun yazdgi bi yazida okumustum cogu insan bebek umudunu kaybedip yapmaktan vazgectgi anda hamile kaliyonus eger sorun yoksa dusunmemeye calis canim ya
tamam töbe deyimmmm . ayyyy olsun bebişimizz ya. hiç bir sorun yok ne eşim de ne ben de. d. kontrol hapını da hazirandan beri bıraktım . ovu. testiyle takip ediyorum . olmayınca insan bölee diyo işteTobe deeeeolur canim. Elbet o gun gelecekkkk o bebekte gelecek
Bizde ayniyiz :) ben hapta kullanmadim bu 3. Ay. Her seyi tam yapiyorum.sanki. ama olmuyor yahuuu :tamam töbe deyimmmm . ayyyy olsun bebişimizz ya. hiç bir sorun yok ne eşim de ne ben de. d. kontrol hapını da hazirandan beri bıraktım . ovu. testiyle takip ediyorum . olmayınca insan bölee diyo işte
bat 4 5 mayıs benim senin ?Bizde ayniyiz :) ben hapta kullanmadim bu 3. Ay. Her seyi tam yapiyorum.sanki. ama olmuyor yahuuu :cabuk gelsin bebislerr
Canım bende bu belirtiler yok benim bugün bat günüm sadece sol kasigimda birkaç defa batmalar oldu o kadar inşallah sen hamissindir benim çalışma olmadı ilk gün ve songun bir hafta içinde oldu artik rabbimize kaldı taktir ilahi nasip ettiyse nasıl olursa olsun olur inşallah hamis haberini alırız insallahMerhaba ark.lutfen okuyun ve guzel yureklerinizle cvp verin.sat 6 nisan bat 4 mayis sirt bel kasik agrilari...agridan cok sizi anlik bi geliyo bi gidiyo...ayakta igne batma hissi hergun mutlaka ...goguslerim cok normal ...lutfen biseylr yazin...
benımde 5-6 erkenbat 4 5 mayıs benim senin ?
Sanmıyorum her ay aynı umutla seviniyodum sonrası hüsran her gün araştırmalar yapıyorum kafaya çok takıyorum artık eşimle Birbirimizi de kırmaya basladikhamilelikte adet ağrısı yaşanabilirmiş diye biliyorum ama
Canimmm insallah güzel dileklerini dualarını eksik etme. İnşallah gelir ve ben de buralardan haber veririmHadi inşallah canımmm bu ay gelsin bebişlerrrrrrrr
bence birbirinize destek olmalısınız. anlıyorum çok zor bi durum. akşam benimde hayallerim yıkıldı aslında . adet gecikmesinden dolayı sevinirken birden adet oldum ve hüsrana uğradım.bence yansıtma hakkımızda hayırlısı olsun inş.Sanmıyorum her ay aynı umutla seviniyodum sonrası hüsran her gün araştırmalar yapıyorum kafaya çok takıyorum artık eşimle Birbirimizi de kırmaya basladik
Canim alıntı yapmadan cvp yazdım okurmusunbence birbirinize destek olmalısınız. anlıyorum çok zor bi durum. akşam benimde hayallerim yıkıldı aslında . adet gecikmesinden dolayı sevinirken birden adet oldum ve hüsrana uğradım.bence yansıtma hakkımızda hayırlısı olsun inş.
belki daha yeni evli olduğumuz içindir. henüz 5 aylık evliyim. Allah aratmasın herkese nasip etsin inş. kurlerden denemedik nasıl bişi bilmiyorumda aslına bakarsan söylersen denemek isterim :)Canim neler yaşadığını iyi anlıyorum ama esin sana destek oluyosa ne güzel ne sanslisin bu da bir sınav imtihan ama bazen sabrimiz yetmiyor kurlerden denediniz mi inşallah en yakın zamanda bebeğini alırsın kucagina
Ben doktora görünüm sıkıntı yokmuş eşim görünmesi daha sana önerim ilk Doktora görünün kontrol altında bilinçli hamile kalmak en iyisibelki daha yeni evli olduğumuz içindir. henüz 5 aylık evliyim. Allah aratmasın herkese nasip etsin inş. kurlerden denemedik nasıl bişi bilmiyorumda aslına bakarsan söylersen denemek isterim :)
inş canım. bi şansımızı deniyelim. ben 2 aydır folikasit kullanıyorum . o da olmadı doktora gitmekte fayda olcak sanırım. sende çok sıkma canını herşeyde vardır bi hayır öyle düşünBurda keciboynuzu kuru yazıyo esin için onu yapsan icirsen yarım litre suya 6-7 adet keciboynuzu lazım suyu kaynatilirmi keciboynuzu kırarak at 3 dk kaynatilirmi sonra altını kapat 20 dk dinlensin sonra keciboynuzlarini al içinden esin sabah aç karnına bi de yatarken içsin bal da katabilirsiniz bir haftadan sonra sadece aksamlari içsin inşallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?