- 18 Nisan 2015
- 94
- 34
- 8
Hayirlisi insallah iyi Haberlerimiz veririz bizdeinş canım. bi şansımızı deniyelim. ben 2 aydır folikasit kullanıyorum . o da olmadı doktora gitmekte fayda olcak sanırım. sende çok sıkma canını herşeyde vardır bi hayır öyle düşün
Üzülme canım ne güzel kızın varmış onun kokusu yetersanırım dün akşam yaptığım test doğruymuş geldi yine kırmızı kırmızı kırmızıııııııııı
Rabbim neyleyse güzel eyler hakkımızda hayırlısı cnm inşallah önümüzdeki aya nasip olurhayal kırıklıkları bende aynıyımda
evt canım çookk şükür Rabbim bağışlasın dünya tatlısı bi kızım var ama yinede insan üzülüyor işte anne kardeşim ne zaman gelcek die soruyor hiç aklıma gelmezdi böyle bekliyceğim ilk gebeliğim gibi hemen kalırım sanıyordum ama öyle deilmişÜzülme canım ne güzel kızın varmış onun kokusu yeter
amin canım Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın isteyen dileyen herkesin kucaklarını doldursun inşallahİnş Rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin inş
Canim benim bizimde hiç olmuyo bekliyoruz hayırlısı hakkimzdaevt canım çookk şükür Rabbim bağışlasın dünya tatlısı bi kızım var ama yinede insan üzülüyor işte anne kardeşim ne zaman gelcek die soruyor hiç aklıma gelmezdi böyle bekliyceğim ilk gebeliğim gibi hemen kalırım sanıyordum ama öyle deilmiş
Bende suan regl donemindeyim. Ilk defa ovulasyon testi aldim onunla denicem. bence sen buyuk ihtimal hamilesin gibi geldi bana. Belirtiler tutuyor. O kanama da yerlesme kanamasi Olabilir. 2 gun kala test yap çıkabilir. Insallah hamilesindir.:)
Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun öncelikle canım benzer durumlar yaşıyoruz hatta hemen hemen aynı. Peki idrar tahlili yapmadın mı?Kızlar merhaba size danışmak istedim son durum benim şöyle.
9 nisan yumurtladığım gündü.9 ve 10 nisan ı değerlendirdik eşimle.o geceler de sabaha kadar kalkmadan yattım. yumurtlama dan bir gün önce ve 10 nisan dan snra da ilişkilerm oldu tabi....ve yumurtlamadan önceki birkaç gün dahil yumurtlamadan sonra da 15 gün hep kasık ağrısı çektim,özellikle sol tarafımda oldu.batmalar oldu sızlamalar ve karıncalanmalar oldu.
bu süre içinde aynı şekilde sol bacağımda da iğne yemişim gibi çekilme şeklinde ağrı oluyordu ara ara ve ara ara belime de bi şey saplanıyo gibi oluyordu.göğüslerime yumurtlama zamanından beri 15 gün boyunca dokunamadım.birkaç defa da ilişkiden sonra bir kaç damla pembemsi akıntım olmuştu ama acı vs olmamıştı ilşkimde..
derken beklenen adet tarihim 27 nisan dı ama ben 24 nisanda oldum.o da şöyle oldu 24 nisan sabahı lekelenme oldu pembemsi ve kesildi akşam geç saatlerde normal bi kanamam oldu ve 2 gün yoğun olmayan bi şekilde giderek azalarak sürüp bitti.normalde adet günlerim şaşmaz ve genelde 7-8 gün sürer bu sefer iki gün sürdü.
şimdi de bugün fark ettim ara ara lekelenme olmuş.adetimin 5.günündeyim ve hala kasıklarım belim ağrıyor özellkle sol tarafım.sol bacağımda da çekilme devam ediyor..bir de pazar günü birden başım döndü bayılıyordum az kalsın.sizce bu durum yerleşmeye kanıt olabilir mi yardımcı olur musunuz
adetime 6 gün kala yapmıştım negatifti.3 gün kala da sabahında lekelenme oldu akşamında kanama oldu ama yoğun değildi.3 gün erken adet oldum anlayacağın ama adet gibi değil.2 günde kesildi bu sabah bi baktm kahve leke yne ve öğlen de gelmş öyle devm ediyor şimdilik.Hakkında hayırlı olan ne ise o olsun öncelikle canım benzer durumlar yaşıyoruz hatta hemen hemen aynı. Peki idrar tahlili yapmadın mı?
Bence tekrar bi test yap veya kan tahlili yaptır arkadaşım. Sonuçta adet kanamasının ne kadar yoğun olduğunu bilen insanlarız böyle olmazdı dimi adet olurken. Benim de 5 gündür lekelenmelerim devam ediyor Perşembe günü doktora bi görüneceğim. Çünkü hamile kalmayı çok istiyoruz da kanamalar sıkıntı oluşturan Şeyler. Ben bu kanamalarla bebeğimi kaybettim 8.haftamda o yüzden artık daha çok korkuyorumadetime 6 gün kala yapmıştım negatifti.3 gün kala da sabahında lekelenme oldu akşamında kanama oldu ama yoğun değildi.3 gün erken adet oldum anlayacağın ama adet gibi değil.2 günde kesildi bu sabah bi baktm kahve leke yne ve öğlen de gelmş öyle devm ediyor şimdilik.
ay cnm hakkımzda hayrlısı oldn inş sana da çok geçmiş olsn ben de değişik hallerdeym ilk defa böyle oldm bu ay adetlerm de hiç şaşmaz bakalım ne çıkacak akşam bi test yapsam mı ki acaba bilemiyorumBence tekrar bi test yap veya kan tahlili yaptır arkadaşım. Sonuçta adet kanamasının ne kadar yoğun olduğunu bilen insanlarız böyle olmazdı dimi adet olurken. Benim de 5 gündür lekelenmelerim devam ediyor Perşembe günü doktora bi görüneceğim. Çünkü hamile kalmayı çok istiyoruz da kanamalar sıkıntı oluşturan Şeyler. Ben bu kanamalarla bebeğimi kaybettim 8.haftamda o yüzden artık daha çok korkuyorum
Sağol canım bence yapmalısın test çünkü yumurtan çatlayalı çok olmuş. Benim bu ay biraz geç Çatladı oyüZden bekliyorum bir iki gün daha geçmesini.ay cnm hakkımzda hayrlısı oldn inş sana da çok geçmiş olsn ben de değişik hallerdeym ilk defa böyle oldm bu ay adetlerm de hiç şaşmaz bakalım ne çıkacak akşam bi test yapsam mı ki acaba bilemiyorum
9 nisan da çatlamştı cnm 9 ve 10 nisan beraberlik oldu işte.yani kaç gün geçmiş oluyo 20 gün geçmiş bu zaman yeterli mi dersin.yumurtlamadan önce ve sonra da ilişkim olmuştu bu arada hani gün aşırı dedikleri :) öyle takılıyorduk :)Sağol canım bence yapmalısın test çünkü yumurtan çatlayalı çok olmuş. Benim bu ay biraz geç Çatladı oyüZden bekliyorum bir iki gün daha geçmesini.
Oooo 20 gün yeter canım yetmezmi hiç :) 12-15 gün sonra idrarda da silik de olsa gösteriyo kendini :)9 nisan da çatlamştı cnm 9 ve 10 nisan beraberlik oldu işte.yani kaç gün geçmiş oluyo 20 gün geçmiş bu zaman yeterli mi dersin.yumurtlamadan önce ve sonra da ilişkim olmuştu bu arada hani gün aşırı dedikleri :) öyle takılıyorduk :)
bu kanamaya rağmen çıkar mı yani :)))) olumlu ya da olumsuzOooo 20 gün yeter canım yetmezmi hiç :) 12-15 gün sonra idrarda da silik de olsa gösteriyo kendini :)
Olumlu Yada olumsuz çıkar canım.. Günde bir ped dolacak kadar geliyor mu mesela?(kusura bakmayın hanımlar önemli ayrıntılar çünkü)bu kanamaya rağmen çıkar mı yani :)))) olumlu ya da olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?