Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Olumlu Yada olumsuz çıkar canım.. Günde bir ped dolacak kadar geliyor mu mesela?(kusura bakmayın hanımlar önemli ayrıntılar çünkü)
hayır hiç öyle gelmedi yarım ped anca doldu akşamından sabaha kadar.... ikinci gün de onun yarısı kadar ancak oldu daha da koyuyydu ve o gün de bitti zaten en son kahverengi şekilde

inşaAllah cnm besmele ile yapaym testimi bakalım Allahımdan hayrlısı hepimz hakkında :))

Ay bugün havadan mı nedir ben de öyleyim canım ruhum sıkılıyo ağlak moddayım resmen :) reklamlarda bile Gözlerim yaşarıyo hayır olsun :) dualarım seninle canım hayırlı olan olsun inşallah :)
inşaAllah cnm besmele ile yapaym testimi bakalım Allahımdan hayrlısı hepimz hakkında :))

Bat 4 mayis belim cok agriyo sirtima ve bacaklarima vuruyor bu nedir bayanlar biri bisey desin lutfennnn

Bat 4 mayis belim cok agriyo sirtima ve bacaklarima vuruyor bu nedir bayanlar biri bisey desin lutfennnn
Kelin ilacı olsa başına sürer diyesim geldi canım bi an :) kel ben oluyorum bu arada yanlış anlaşılmasın :)) herkesin ayrı bir derdi var Rabbim dermanımızı versin inşallah :) az kalmış adetine ama hamilelik belirtisi de olabilir 1 hafta öncesinden başlayan adet belirtisi de. Keşke net bişey söyleyebilsek

Tsk ederim beklemek ne zor.....

canımmm benımm bat da 8 mayısss 10 gunn varr sabırsızlıklıa beklıyorumm 4 aydırda bebı ıstyoruzz ınsallh bu ay olurr folıc kullanıyorumm dr gıttımm herseyımmde temız hormanlarım olsunn yumrtalıklarımm olsun sıkıntı yok cok sukurr gun asırı durumlarımızda varr sen neler onerırsınn bırde varmı onerınn

Senin bugun regl olman lazim degil mi ? Idrar testlerine guvenme beybi hangi marka idra
Laboquick markası canım ama yumurtam ayın 16sında çatladı oyüZden reglime 2 gün var daha 14 gün sonra regl oluyosun ya çatladıktan sonra. Ayın 30u yani asıl tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…