Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

BEn de umutluyum, icimde degisik bi his var gercekten. Allahim ikimize de nasip etsin. Ayni anda olursa ne guzel olur birbirimize hep destek oluruz :)
Rabbim tümmmm isteyenlere nasip etsin inşallaaahhhh :) Ocak annelerinde olalım hep birlikte inşallah :) bu güzel aylarda Allah kabul etsin dualarımızı :)

Dış gebelik geçirdim demiştin ya hani, nasıl farkedildi ne kadarlıkken? Ve ameliyatla mı alındı yoksa düşmesi mi beklendi canım??
adetim gecince hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrendim. Degerim 198di ustunden bir hafta gecti deger hala ayni oranlardaydi. ozel bi dr a gitmistim bu dış gebelige cok benziyor dedi ayni gun siddetlu bas donmesi ve kasik agrisi arti kanama basladi. Uni hastanesine yatirdilar hemen ve 10 gun yattim orada igne ile dusurduler benim ilk evliligimde oldu bu olay...

Ne zor bişeymiş şu hamile kalmak, hamileliği sürdürmek ve doğum ya.. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim.. Etrafımda istemeden hamile kalan ve sorunsuz bişekilde hamileliğini sürdürenlere şaşırıyorum biz çok mu fazla takıyoruz acaba diyorum ne bileyim işte kafamda deli sorular :) :) :)

Ahh ahh benimde 4 ay oldu canim heyecanla bekliYorum ,valla dogru soluyosun ben sanirdi ki hop diye olucak nerdeee zaman kaybetmisiz korunarak simdi istiyoruz olmuyo insallah Allah isteyen herkese versin

Batim 7 mayis bi umut bekliyorum

Kizlar bu bnm yasadiklarim nedir sizce sirt ve bel agrisi ve ayak basparmaginda ignebatma hissi bu nedirkiii

Canim insallah hamilesindir ama her turlu belirtiyi psikolojik olarak hamilelige yoruyoruz ister istemez en iyisi adetin gecerse test yapmak simdi ne desek bos olur ne zaman bat in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…