Rabbim tümmmm isteyenlere nasip etsin inşallaaahhhh :) Ocak annelerinde olalım hep birlikte inşallah :) bu güzel aylarda Allah kabul etsin dualarımızı :)BEn de umutluyum, icimde degisik bi his var gercekten. Allahim ikimize de nasip etsin. Ayni anda olursa ne guzel olur birbirimize hep destek oluruz :)
amınnn ınsallah rabbım herkesın gönlune gore verssınRabbim tümmmm isteyenlere nasip etsin inşallaaahhhh :) Ocak annelerinde olalım hep birlikte inşallah :) bu güzel aylarda Allah kabul etsin dualarımızı :)
Aminn insaallah canim. Bu arada ismin neydi :)Rabbim tümmmm isteyenlere nasip etsin inşallaaahhhh :) Ocak annelerinde olalım hep birlikte inşallah :) bu güzel aylarda Allah kabul etsin dualarımızı :)
Özge :) senin ismin nedir sevgili kader arkadaşım :) :) :)Aminn insaallah canim. Bu arada ismin neydi :)
memnun oldum beybi ben rabia :))Özge :) senin ismin nedir sevgili kader arkadaşım :) :) :)
Ben de çok memnun oldum canımcım :)memnun oldum beybi ben rabia :))
Dış gebelik geçirdim demiştin ya hani, nasıl farkedildi ne kadarlıkken? Ve ameliyatla mı alındı yoksa düşmesi mi beklendi canım??memnun oldum beybi ben rabia :))
adetim gecince hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrendim. Degerim 198di ustunden bir hafta gecti deger hala ayni oranlardaydi. ozel bi dr a gitmistim bu dış gebelige cok benziyor dedi ayni gun siddetlu bas donmesi ve kasik agrisi arti kanama basladi. Uni hastanesine yatirdilar hemen ve 10 gun yattim oradaDış gebelik geçirdim demiştin ya hani, nasıl farkedildi ne kadarlıkken? Ve ameliyatla mı alındı yoksa düşmesi mi beklendi canım??
Ne zor bişeymiş şu hamile kalmak, hamileliği sürdürmek ve doğum ya.. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim.. Etrafımda istemeden hamile kalan ve sorunsuz bişekilde hamileliğini sürdürenlere şaşırıyorum biz çok mu fazla takıyoruz acaba diyorumadetim gecince hic beklemedigim bi anda hamile oldugumu ogrendim. Degerim 198di ustunden bir hafta gecti deger hala ayni oranlardaydi. ozel bi dr a gitmistim bu dış gebelige cok benziyor dedi ayni gun siddetlu bas donmesi ve kasik agrisi arti kanama basladi. Uni hastanesine yatirdilar hemen ve 10 gun yattim oradaigne ile dusurduler benim ilk evliligimde oldu bu olay...
Ne zor bişeymiş şu hamile kalmak, hamileliği sürdürmek ve doğum ya.. Bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmezdim.. Etrafımda istemeden hamile kalan ve sorunsuz bişekilde hamileliğini sürdürenlere şaşırıyorum biz çok mu fazla takıyoruz acaba diyorumne bileyim işte kafamda deli sorular :) :) :)
Öyle oluyo sürekli kendini dinliyo insan :) ama akışına bırakabilsek keşke :) hakkımızda hayırlısı olur inşallah canımArtik her belirtiyi gebelige baglar olduk
Kizlar bu bnm yasadiklarim nedir sizce sirt ve bel agrisi ve ayak basparmaginda ignebatma hissi bu nedirkiii
Bat 4 mayisCanim insallah hamilesindir ama her turlu belirtiyi psikolojik olarak hamilelige yoruyoruz ister istemez en iyisi adetin gecerse test yapmak simdi ne desek bos olur ne zaman bat in
Benimde 7 inşallah hamileyizirBat 4 mayis
Ins sendeki belirtiler neler....Benimde 7 inşallah hamileyizir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?