Canım çok şükür bi sıkıntın yokmuş biraz sabırlı olmaya çalış ben 8. Denememizde hamile kalabilmiştim o ay da aman olmuyo zaten deyip belirti aramayı falan bırakmıştım bol bol dua et zor ama sakin olmaya çalış çok düşünme akışına bırak zamanı gelince rabbim nasip eder yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.canımmm benımm bat da 8 mayısss 10 gunn varr sabırsızlıklıa beklıyorumm 4 aydırda bebı ıstyoruzz ınsallh bu ay olurr folıc kullanıyorumm dr gıttımm herseyımmde temız hormanlarım olsunn yumrtalıklarımm olsun sıkıntı yok cok sukurr gun asırı durumlarımızda varr sen neler onerırsınn bırde varmı onerınn
Valla bende aslinda bi belirti yokIns sendeki belirtiler neler....
aaaammiiiinnbatlara az kalmis kizlar hadi bakalim bu ay bol hamis olur insallah :)
Benim de ya 4 ya 5 mayis. Göğüsler hassas. Başka da bişi yokbat 4 mayis sirt ve bel agrisi.......
Bende gogusler cok normal sirt agrisi bel agrisi kasik agrisi ayak parmagima ara ara igne batma hissiBenim de ya 4 ya 5 mayis. Göğüsler hassas. Başka da bişi yok
arkadaşlar normalde benim dün ovulasyon günüm olması lazımdı hi bir belirti olmadı ama bugün sabah şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı acaba yumurtlama günüm bu günmükü beklenen adet günün 12 mayıs hayırlısı artık çalışmaya devam
İnsallha canim insallah rabbim olmyannherkese nasip etsin arattmasin tez. Zamanda haklisin kafaya takmamak gerek su cevremm olmasa aslinda gayet iyimde onlar gicik bn ne yapayim canmmCanım çok şükür bi sıkıntın yokmuş biraz sabırlı olmaya çalış ben 8. Denememizde hamile kalabilmiştim o ay da aman olmuyo zaten deyip belirti aramayı falan bırakmıştım bol bol dua et zor ama sakin olmaya çalış çok düşünme akışına bırak zamanı gelince rabbim nasip eder yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.
Kızlar beta 39.8 sonra 7.5 sonra 3.1 oldudoktor 2 gün sonra tekrar kan ver tekrar artabilir dedi siz ne diyorsunuz bu duruma ?
Kızlar beta 39.8 sonra 7.5 sonra 3.1 oldudoktor 2 gün sonra tekrar kan ver tekrar artabilir dedi siz ne diyorsunuz bu duruma ?
Cnm biz ne desek bos doktorun vardir bi bildigi busurede cok ayakta durmamaya calis egilip dogrulma cok fazla yani zorlama kendini.doktor oyle dediyse bi sey var demekkki burda kimse ondan fazla bilemez kiiiKızlar ben de siz gibi düşünüyorum ama doktor neden artabilir dedi onu anlamadım yani böyle bi durumu yaşayan var mı ki?
Kızlar ben de siz gibi düşünüyorum ama doktor neden artabilir dedi onu anlamadım yani böyle bi durumu yaşayan var mı ki?
inşaAllah cnm besmele ile yapaym testimi bakalım Allahımdan hayrlısı hepimz hakkında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?