Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canım çok şükür bi sıkıntın yokmuş biraz sabırlı olmaya çalış ben 8. Denememizde hamile kalabilmiştim o ay da aman olmuyo zaten deyip belirti aramayı falan bırakmıştım bol bol dua et zor ama sakin olmaya çalış çok düşünme akışına bırak zamanı gelince rabbim nasip eder yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.

Kizlar bende 12.ayimda hamile kaldim diger aylar hep belirti aradim durdum.
12. ay artik dedim bu ay olursa olur olmazsa aman banane ya felan demistim.
cunku sikintimiz yoktu.
sadece ovulasyon test ilk kez kullanmistim oda burada ki arkadaslarin tavsiyesi uzerine gittigidiyordan 50 adet laboquick almistim 30 gunde oluyordum.
oyalanma amacliydi bir umit baglamamistim.
17.gun pozitif verdi ve cok sukur melegim gelmisti.
tek bir belirti bariz bir sekilde yumurtlamadan ertesi gun gogus ucu acisiydi.
:)
takmamaya calisin kizlar insallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin

arkadaşlar normalde benim dün ovulasyon günüm olması lazımdı hi bir belirti olmadı ama bugün sabah şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısı acaba yumurtlama günüm bu günmükü beklenen adet günün 12 mayıs hayırlısı artık çalışmaya devam

olabilir kusum degerlendir derim ben:
:)
insallah guzel haberler aliriz hepinizden

İnsallha canim insallah rabbim olmyannherkese nasip etsin arattmasin tez. Zamanda haklisin kafaya takmamak gerek su cevremm olmasa aslinda gayet iyimde onlar gicik bn ne yapayim canmm

Selam kızlar,

BAT: 30 Nisan

Belirtiler: Ara ara oluşan akıntı, kasık ağrısı, göğüs ucu hassasiyeti, sırt ve bel ağrısı, gaz, halsizlik

İnşallah bebişim vardır

Kızlar ben de siz gibi düşünüyorum ama doktor neden artabilir dedi onu anlamadım yani böyle bi durumu yaşayan var mı ki?
Cnm biz ne desek bos doktorun vardir bi bildigi busurede cok ayakta durmamaya calis egilip dogrulma cok fazla yani zorlama kendini.doktor oyle dediyse bi sey var demekkki burda kimse ondan fazla bilemez kiii

Kızlar ben de siz gibi düşünüyorum ama doktor neden artabilir dedi onu anlamadım yani böyle bi durumu yaşayan var mı ki?

Sonrasında yeniden yükselenleri duymuştum. Bazılarında da çoğul gebelik olduğunu, biri düşerken değerleri düşürdüğünden o düşükten sonra yükselmeler de oluyormuş. İnşallah yükselir canım değerin.

Bir de bazı hastanelerde değerler cihaz arızası nedeniyle normalinden düşük çıkabiliyor. İstersen başka bir hastanede de testi tekrarlatabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…