Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ben de hiç belirti yok ki çok olması lazımdı yarın bat ve ben test yaptım şimdi negatif....

aynen canım . ben de onu görünce sinirleniyorum. adete yakın daha da artıyor akıntı beyazımsı
Evet yaaa 3. AyiM onu cozdum artik. Aha diyorum geliyor bide sag karin boslugumda agri var ama. Ne bilmiyorum . Gaz agrsidir herhalde. Akinti olmasaydi umit ederdim

ben de hiç belirti yok ki çok olması lazımdı yarın bat ve ben test yaptım şimdi negatif....
Senin pztf cikmamismiydi testin yanlis mi hatirliyorumm. Ya hic belirti olmamasi iyide adet belirtisiyse. Sivilce ve o kremsi akinti bende mesela..onlar gicik.

Evet yaaa 3. AyiM onu cozdum artik. Aha diyorum geliyor bide sag karin boslugumda agri var ama. Ne bilmiyorum . Gaz agrsidir herhalde. Akinti olmasaydi umit ederdim
ay çoğu şeyimiz aynı ben de 3 aydır kendimi gözlemleye gözlemleye öğrendim . sivilcem çıktı mı zaten tamamdır. adet gelir uyuz uyuz.. şimdilik yok . akıntı yı dikkate alarak bu ay da negatife hazırladım kendimi. 4 5 mayıs bat gününe kadar beklesek mi test mest yapmadan . bu ay tek umudum yum. dan sonra geçmeyen göğüs ağrısıydı. şimdi biraz daha az hassaslar.. onu da az önce okudum bi hamiş yazmış ki adetten 8 gün önce başlayıp adete yakın geçmiş o ağrılar hassaslık . hemmmeeeenn ümitlendim tabi. kıyamammm ben bize yaaaaaa

Yaa herkeste degisir o..kendine olmayn bisey varsa umit et. Benim yok sivilcemde var. Akintimda. Halbuki bu ay ilk kez umitliydim. Erken yumurtladim.incir yemistim. ben ctesi yaparim.herhalde. dayanamam . Zaten birsuru testim var

Merhaba arkadaşlar adetime 8 günüm kaldı 2. kez catlatma ignesi oldum hiç bir belirtim yok hayırlısı bakalim bekliyorum

off belirtileri beklemek çok sıkıyor beni ya,9 gün kaldı hiç belirtim yok yine hamilelik olmadı mı bu ay acaba ?

inşallah canım Rabbim'den hayırlı zamanda olmasını diliyorum ama 1 yıl oldu sabırsızlanmıyor da değilim

Canımcım elevit vitamin hapı, bulantı için değil. Ondan yaramamıştır

bat 4 mayis sirt ve bel agrisi.......

benimde bat 4 mayıs, göğüslerim yaklaşık 5 günden beri acıyor, kasık batmaları var hafif ama vajinada akıntı olur diyorlar genelde benim tam tersi kuru, yani adete yakın kururmuş vajina ama inş isteyen herkese nasip eder Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…