Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sat: 7 Nisan
Bat: 5 mayis
Lekelenme: 14 mayis
Icimdeki ses: hamileyim
Belirtiler: ara sira aybasi agrisi, goguslerde asiri hassasiyet (yururken bile aciyo), ayaklarda usume, midede tas yutmus hisssiyati, bogazda reflu tadi, karnimda sertlik, gaz ( o kadar cok ki disardan sesini duyuyorum) duygularda hassasiyet, sakarlik, yorgunluk, mide bulantim yok, cok sik idrara cikmiyorum ama cok fazla varmis gibi hissedip az yaptigima sasiriyorum, bicak saplanmis acisi 4 kere oldu
Hmmmm acabalar: hamilelere bazi seyler malum olur, Butun bu belirtiler baslamadan once ruyamda kiz bebek gordum esime benziyordu (ilk kizimdada aynisini gormustum), yolda yururken dustum, evde sakarliklar yapmaya basladim, esime dedimki hamile gibi sakarliklar yapiyorum.
Test: en son ptesi yaptim bata 8 gun kala negatif
2 gundur goguslerdeki hassasiyet azaldi ama bitmedi. Karnimdaki sislik ve guruldamalar hala var (karnim= kasik bolgem) bugun gogus ucum koyulasmaya basladi ve mavi damarlar beliriyor.

Butun bunlara ragmen kesin hamileyim diyemiyorum, cunku ekim ayinda depo provera 3 aylik korunma ignesi oldum. Gebelik bekledigim bisey degil yani cocuk yapmaya calismadim. 7 nisana kadar aybasim olmamisti. Eger hamileysem supriz. Bilemiyorum butun bunlar ignenin yan etkisi de olabilir. 5 gun daha bekliyecegim.....

Canım inşallah hamılesındır ama kendını cok fazla da kaptırma. Cunku ben de bır kere senin yasadıgın gıbı belırtıler yasadım, ruyalar falan. Hatta ıcımden kesın hamıleyım dıyordum. Adet gunumden bı gun once test yaptım negatıf. Inanamadım. Nasıl olur ya bu kadar belırtıye ragmen dedım. Sonra adet olmadım sadece azıcık bı lekelenme oldu. Doktora gıttım. Ama ben hala umutluyum tabı. Meger agır bır sistit gecıyormusum ve aynı zamanda hipotiroid hastasıymısım.

Ve ben o zaman cok uzulmustum hatta aglamıstım yıne olmadı dıye... Sen ınsallah hamılesındır, sadece tedbır amaclı dıyorum yanı ...

Kızlar bende durum iki gün geçti . Fazla bir belirti yok ama sivilceler çok çıktı ve aksine akintim hiç yok. Bu haftbekleyecem bakalım

Dogru soyluyorsun kendimi kaptirmisim hislerime, dinledikce cogaliyo aldaniyor olabilirim...

[QUOTE, post: 40738341, member: 167742"]Sonrasında yeniden yükselenleri duymuştum. Bazılarında da çoğul gebelik olduğunu, biri düşerken değerleri düşürdüğünden o düşükten sonra yükselmeler de oluyormuş. İnşallah yükselir canım değerin.

Bir de bazı hastanelerde değerler cihaz arızası nedeniyle normalinden düşük çıkabiliyor. İstersen başka bir hastanede de testi tekrarlatabilirsin.[/QUOTE]

Valla canim pek ümidim yok artacagindan ama hayırlısı tabi yorumun için de çok teşekkür ederim pozitif hissettim kendimi :)

Cnm biz ne desek bos doktorun vardir bi bildigi busurede cok ayakta durmamaya calis egilip dogrulma cok fazla yani zorlama kendini.doktor oyle dediyse bi sey var demekkki burda kimse ondan fazla bilemez kiii

Teşekkür ederim canım doğru haklısın adam Prof olmuş ama işte ne biliyim tekrar artması ilginç geldi bana, bakalım artık hayırlısı. .

[QUOTE="Visneli_Turpost: 80, member 7smus anladigim kadariyla canim ya
hakkinda neyse hayirlisi o olsun ama kanda deger dusuyor[/QUOTE]

Evet aynen ben de düştü diye düşünüyorum bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…