- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
bılmıyorum canım. benım adet öncesı oluyor onu bılıyorum daınsallah oledır o zamanda oluyordur
inşallah canım. daha yumurtlamının 9. gunu pazartesı adet gunuminşaallah hamilesindir çünkü genelde akıntı artarmış hamile olunca, Allah hepimize nasip etsin inşaallah
inşallah canım. daha yumurtlamının 9. gunu pazartesı adet gunumAllah nasıp eder ınsallah hepımıze . en kısa surede
kızlarrrr 2. çizgi silik çıktı. bugun adet günüm, adet ile ilgili hiç belirti yok. şimdi kan verdim dualarınızı bekliyorum noooluuur :))
ayy inşaAllahh :)))inşaallah hamilesindir :))
dualarımız senınle canım.kızlarrrr 2. çizgi silik çıktı. bugun adet günüm, adet ile ilgili hiç belirti yok. şimdi kan verdim dualarınızı bekliyorum noooluuur :))
Canım inşallah hamılesındır ama kendını cok fazla da kaptırma. Cunku ben de bır kere senin yasadıgın gıbı belırtıler yasadım, ruyalar falan. Hatta ıcımden kesın hamıleyım dıyordum. Adet gunumden bı gun once test yaptım negatıf. Inanamadım. Nasıl olur ya bu kadar belırtıye ragmen dedım. Sonra adet olmadım sadece azıcık bı lekelenme oldu. Doktora gıttım. Ama ben hala umutluyum tabı. Meger agır bır sistit gecıyormusum ve aynı zamanda hipotiroid hastasıymısım.Sat: 7 Nisan
Bat: 5 mayis
Lekelenme: 14 mayis
Icimdeki ses: hamileyim
Belirtiler: ara sira aybasi agrisi, goguslerde asiri hassasiyet (yururken bile aciyo), ayaklarda usume, midede tas yutmus hisssiyati, bogazda reflu tadi, karnimda sertlik, gaz ( o kadar cok ki disardan sesini duyuyorum) duygularda hassasiyet, sakarlik, yorgunluk, mide bulantim yok, cok sik idrara cikmiyorum ama cok fazla varmis gibi hissedip az yaptigima sasiriyorum, bicak saplanmis acisi 4 kere oldu
Hmmmm acabalar: hamilelere bazi seyler malum olur, Butun bu belirtiler baslamadan once ruyamda kiz bebek gordum esime benziyordu (ilk kizimdada aynisini gormustum), yolda yururken dustum, evde sakarliklar yapmaya basladim, esime dedimki hamile gibi sakarliklar yapiyorum.
Test: en son ptesi yaptim bata 8 gun kala negatif
2 gundur goguslerdeki hassasiyet azaldi ama bitmedi. Karnimdaki sislik ve guruldamalar hala var (karnim= kasik bolgem) bugun gogus ucum koyulasmaya basladi ve mavi damarlar beliriyor.
Butun bunlara ragmen kesin hamileyim diyemiyorum, cunku ekim ayinda depo provera 3 aylik korunma ignesi oldum. Gebelik bekledigim bisey degil yani cocuk yapmaya calismadim. 7 nisana kadar aybasim olmamisti. Eger hamileysem supriz. Bilemiyorum butun bunlar ignenin yan etkisi de olabilir. 5 gun daha bekliyecegim.....
kızlaaarrrrr 20,59 çıktıııı :)))
hayırlı olsun canım.yani öyleyim dimi :)) öyle gözüküyor ay yardım edin banaaa
Dogru soyluyorsun kendimi kaptirmisim hislerime, dinledikce cogaliyo aldaniyor olabilirim...Canım inşallah hamılesındır ama kendını cok fazla da kaptırma. Cunku ben de bır kere senin yasadıgın gıbı belırtıler yasadım, ruyalar falan. Hatta ıcımden kesın hamıleyım dıyordum. Adet gunumden bı gun once test yaptım negatıf. Inanamadım. Nasıl olur ya bu kadar belırtıye ragmen dedım. Sonra adet olmadım sadece azıcık bı lekelenme oldu. Doktora gıttım. Ama ben hala umutluyum tabı. Meger agır bır sistit gecıyormusum ve aynı zamanda hipotiroid hastasıymısım.
Ve ben o zaman cok uzulmustum hatta aglamıstım yıne olmadı dıye... Sen ınsallah hamılesındır, sadece tedbır amaclı dıyorum yanı ...
amin canım inşaAllah güzl gider her şey :)hayırlı olsun canım.gözün aydın yaa ne güzell. nazar değmesin güzelce artsın inşallah değerin
Cnm biz ne desek bos doktorun vardir bi bildigi busurede cok ayakta durmamaya calis egilip dogrulma cok fazla yani zorlama kendini.doktor oyle dediyse bi sey var demekkki burda kimse ondan fazla bilemez kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?