canımmm tebriklerrr.kızlaaarrrrr 20,59 çıktıııı :)))
canım 6 aylık evliyim evlendiğimizden beri uğraşıyoruz. hiç bir şey kullanmadım bu ay ameliyat olacaktım ben de çift rahim ve perde var öncesinde dış gebelik var. inşaallah değerler güzelce artar :)
canımmm tebriklerrr.sağlıkla kucağına al. hadi serüvenini yaz. ne zamandır bekliyordun . hap kullanmış mıydın .
.canım 6 aylık evliyim evlendiğimizden beri uğraşıyoruz. hiç bir şey kullanmadım bu ay ameliyat olacaktım ben de çift rahim ve perde var öncesinde dış gebelik var. inşaallah değerler güzelce artar :)
tatlım çoook teşekkür ederim inşaallah. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagına alırsın bebeğini
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsintatlım çoook teşekkür ederim inşaallah. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
amin canim benim insallah dualarimda sende olucaksin insallah en kisa zamanda mutlu haberini alirim birtanem guzel dileklerin icin sagol allah razi olsun
İnşallah tatlım yaa.. bi olsun burdan yaygarayi koparcam :)))
bazı bayanlarda saydıkların belirti ama tabi test yapmadan bilemeyiz inşallah hamilesindirkızlar 3 gün kaldı ama hiçbir belirti yok acaba bu da bir belirti mi :)
sadece cok sık idrara çıkıyorum ve bacagımda çekilme ve ayak parmaklarımda batmalar oluyor.
kızlar 3 gün kaldı ama hiçbir belirti yok acaba bu da bir belirti mi :)
sadece cok sık idrara çıkıyorum ve bacagımda çekilme ve ayak parmaklarımda batmalar oluyor.
Amin amin canimhayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Yaa ne guzel cok imrendim suan bende diyebilcek miyim acaba hamileyim diyeKizlar adet agrilarinin olmamasi da bir belirti. Benim oncesinde hep agrim sizin olurdu bu ay olmayinca suphelendim. Ve testleri erkenden yapmayin cok buyuk moral bozuklugu oluyor. Ben bata 5 gun kala kan testi yaptirdim bata 1 gun kala idrar testi yaptim hepsi negatifti. Adet gunumde ogrendim ben hamis oldugumu. Ay bunlari ben de yazacakmiydim yaaa :)) cok sukur...
Yaa ne guzel cok imrendim suan bende diyebilcek miyim acaba hamileyim diye
on gün çok be kuzu ... ilişkiden kaç gün sonrası peki. umarım hamişsindir. değilsen de evliliğin tadını çıkar biraz derim . hemen hamile kalmak istediğine emin misinBende de 10 gün var sol yumurtalıkta batma oluyo uzun süre ayakta duramıyorum Karnım şiş hiç gazlı bi insan deilim patlayabilirim her anve sürekli idrara çıkıyorum farklı olarakta ara ara vajina ağzında kasılmalarım oluyor yeni evliyim ama çok bebişim olsun istiyorum :)
sizi görünce . umutlanıyor insan .. biz de görürüz inşallah o günlerii. herkes olurda yazar da böyle bi ben yazamam gibi geliyor..dersin kuzum dersin zamanin birinde bende demistim bak simdi gun sayiyorum kavusmak icin
rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkeze nasip etsin cok sevimli bir duygu bu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?