Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sizi görünce . umutlanıyor insan .. biz de görürüz inşallah o günlerii. herkes olurda yazar da böyle bi ben yazamam gibi geliyor..

yazarsin kuzum rabbim nasip eder merak etme bende cipindim hamile kalamiycam die 12.ayda geldi kuzum 1 sene bekledik onu.
pozitif dusunun ki pozitif olsun ben ummadigim anda kaldim hic beklemiyordum yani

yazarsin kuzum rabbim nasip eder merak etme bende cipindim hamile kalamiycam die 12.ayda geldi kuzum 1 sene bekledik onu.
pozitif dusunun ki pozitif olsun ben ummadigim anda kaldim hic beklemiyordum yani
ya ama senin yaşın küçüktü yanlış hatırlamıyorsam . kaçtı. ben 29 a geldim bir iki ay kaldı. 1 buçuk sene de hap kullandım . vücudum hiççç hamilelik nedir bilmeden korunmuşum . keşke o kadar süre korunmasaydım . hemen olur sanıodum. ben 3 aydır takip ediorum . çok istiyorum . oyyy 12 ay bekletmez inşallahh

on gün çok be kuzu ... ilişkiden kaç gün sonrası peki. umarım hamişsindir. değilsen de evliliğin tadını çıkar biraz derim . hemen hamile kalmak istediğine emin misin
Herkes tarafından yöneltilen klasik soru :)) eminim ben 3 kardeşli bi ailede büyüdüm ani bir trafik kazasıyla 18 yaşında erkek kardeşimi kaybettim ve iki kız kardeş kaldık evdeki sessizlik tahammül edilemez sınırlara düşmüştü mükemmel bir çocukluk geçirdim ama ve ben daha çok çocuk istiyorum kocaman bi ailem olsun ve ses evden hiç eksik olmasın özet bu :)

insallah canim yasim 20. 18 imde evlendim 19 umda hamis kaldim.
hayirlisi hersey dua edicem senin icinde insallah cok bekletmeden gelir melegin.
doktora gittin mi?

insallah canim yasim 20. 18 imde evlendim 19 umda hamis kaldim.
hayirlisi hersey dua edicem senin icinde insallah cok bekletmeden gelir melegin.
doktora gittin mi?
evet ben de doğru hatırladım bak 19 da hamiştin . kızzzz 19 da yapsamdı şimdi 10 yaşında olurdu oyyyyy :) lütfen dua et senin duan kabul görür. doktora gittim tüm tahliller hormon kan temiz çıktı eşim de temiz çıktı . ama işte ben evlendiğim ilk andan beri 1 buçuk sene yasmin hap kullandım . 10 ay oldu bırakalı. 3 aydır da ovu takibi yaptım .. olmadıııı. bu ay da olmayacak biliyorum . yum . günleri müthiş stres yapıyorum falan . bu işi beceremiyorum galibaaaaa. çok mutsuz hissediyorum şu an kendimiii

hımm canım üzüldüm başınız sağolsun .. rabbim böyle şeylere yaşatmasın hiçbirimize. inşallah bol bol bebişlerin olur. ses hiç eksik olmaz . inşallahhh hamişsindir

stres cok etkiliyor ama bende soylesi.
cunku bende diger aylarda kasmistim kendimi son ay artik olursa olur olmazsa ise giricem demistim o ay tuttu :)
beynini rahat birak saglikli yumurtla
insallah en kisa zamanda hamilelik haberini alirim canim ya

stres cok etkiliyor ama bende soylesi.
cunku bende diger aylarda kasmistim kendimi son ay artik olursa olur olmazsa ise giricem demistim o ay tuttu :)
beynini rahat birak saglikli yumurtla
insallah en kisa zamanda hamilelik haberini alirim canim ya
genellikle herkes böyle söylüyor. ben nasıl stres yapmıcam yaaaaa.. gelecek ay için şimdiden diyorum işte olursa olur olmazsa yaz tatili planlarım var hamişlik engel olmasın falan die ama . ben yum günleri gene kafayı yerim biliorum

yumurtlama gununu takip etme bosver zevkine gore yap 2 gunde 1 garanti olsun :)

bazı bayanlarda saydıkların belirti ama tabi test yapmadan bilemeyiz inşallah hamilesindir
canım ağzından bal damlıyor :amin inşaallah.16 aydır bekliyoruz..7 mayıs dogum gunum eger regl olmazsam o gun test yapayım diyorum dunyada alabilecegim enn guzel dogum gunu hediyesi olur.Rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin insaallah

Herkese merhaba,

BAT'ımın 30 Nisan olduğunu yazmıştım ama henüz gelen giden yok. Sabah idrarda gebelik testi yaptım ama sonuç negatifti. Yumurtlamam geç olduğu için muhtemelen reglimde geç gelecek. Kanda gebeliğie baktırmak için de henüz cesaretim yok. Yumurtlamadan kaç gün sonra regl olunuyor ya da gebelik varsa kaç gün sonra çıkıyor bilgisi olan var mı?

yumuttlamadan 14 gun sonra regl olunur.
ben yumurtlamadan 9 gun sonra idrarda cok silik cizgi ile ogrendim kizimi hakkinda neyse hayirlisi o olsun cnm

Son bugün 6.gün geçti ve dayanamadım evde test yaptım. Pozitif ama hala adet olacam diye korkuyorum. Yarın kan tahlili ile kesinlestirirm inşallah. Darısı isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…