Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Son bugün 6.gün geçti ve dayanamadım evde test yaptım. Pozitif ama hala adet olacam diye korkuyorum. Yarın kan tahlili ile kesinlestirirm inşallah. Darısı isteyen herkese inşallah

bak ben 7.ayimdayim hala regl sancisi oluyor arada korkma kuzum yarin kesinlestir pozitifse merak etme.

Kizlar ben biraz korkuyorum yarin ilk dr randevum var. Degerin ayin 30undan 20, 59 du yukselir di mi ? Adet olacakmis gibi sancilar normal heralde. kotu bir sey olsa kanamam olurdu di mi ?

Kizlar ben biraz korkuyorum yarin ilk dr randevum var. Degerin ayin 30undan 20, 59 du yukselir di mi ? Adet olacakmis gibi sancilar normal heralde. kotu bir sey olsa kanamam olurdu di mi ?

yukselmistir canim kanaman yoksa korkma bak ben 7.ayimdayim hala arada regl sancisi oluyor normal yani

akıntım da çok yok ağrım da seninkisi gibi inşaallah yükselmiştir.. maşaallah canım Allah kucağına sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin.

amin canim benim allah razi olsun insallah hepimiz sag salim kucagimiza aliriz :)

Bende ilk belirtti 10 önce sivilceler çıkar. Bel ağrısıda çok şiddetli adet olacam gibi olur ve hala aynı ağrı var

Bende ilk belirtti 10 önce sivilceler çıkar. Bel ağrısıda çok şiddetli adet olacam gibi olur ve hala aynı ağrı var
Merhaba
Benim adetime de 9 gün var ve yüzümü sivilceler basmış durum da sabah başlayan hafif bulantım akşam üzerine kadar devam etti ve öyle tuhaftımki kafamı taşıyamadım ayaktayken kafamı her çevirdiğimde sanki düşcekmiş gibi oldum ve namaz kılarken sol göğüs ucum da bir sızı hissettim ve an itibariyle göğüslerim de hassaslaştı 2-3 gündür kasık batmam ve bel ağrım vardı ama hiç bu gün ki gibi olmamıştım sabahtan beri yatıyorum hala yataktayım sizce belirti sayılır mı yoksa kendimi mi dinliyorum acaba psikolojikmi hiç bir fikrim yok yardım istiyorum :)

Valla cnm bu dedik lerin aynsi oldu bende. Goguslerimde öyle ciddi his yoktu ama dediğingibi sol meme ucunda çok hafif karincalama vardı ama şişkinlik çok vardı. Çok özür diliyorum bi kabız bi ishal gibiyim,ama hep psikolojik dedim hiç dikkate almak istemedim

bide resmen yanıyorum göğüslerim dahil tüm vücudum belimden sırtıma doğru ateş vuruyor psikolojik olsa ateşimi eşim farketti sen yanıyosun diyince farkettim bende

Aa gordum simdi ohh sende nerdeyse tum belirtiler var canim insallah pskikolojik degildir de hamileyim mujdeni aliriz burdan

Kasık agrısı ben de her ay olan birşey. Hamilelikteki agrının bi farkı olmalı. Hamiş hanımlar nedir acaba:)

Kasık agrısı ben de her ay olan birşey. Hamilelikteki agrının bi farkı olmalı. Hamiş hanımlar nedir acaba:)
pek bı farkı yok ama kasıktakı agrı adet agrısından cok ıgne batması gıbı ani hareketlerde bırden olan bısey yerınden kalkarken veya adım attıgında anında batıp cıkan bı agrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…