Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Beklemek çok zor benmde 7 gün var tek belirti bacağıma vuran ağrı ve bel ağrısı şimdilik

selam benimde adetime 8 gün var aynı yazdıkların bendede var inşallah bu ay olmuştur

Merhaba kızlar, bizde korunmayi mart ayında bıraktik ama nasip olmadi bu ay bakalim guzel hep birlikte duyariz. Daha yumurtlama gunum yeni gecti, ayin 16sini beklicem 30 gunde bir oluyor adetim.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu guzel duyguyu inş.

selam benimde adetime 8 gün var aynı yazdıkların bendede var inşallah bu ay olmuştur
İnşallah hayatım inşallah bu gün yeni bir belirtim var göğüs ućlarım da mor pembe leke gibi şeyler oluşmuş acaba bu mor damarlar belli olur dedikleri şey bumu ne dersin :)

İnşallah hayatım inşallah bu gün yeni bir belirtim var göğüs ućlarım da mor pembe leke gibi şeyler oluşmuş acaba bu mor damarlar belli olur dedikleri şey bumu ne dersin :)
bendede ovulasyonda sonra akıntı başladı sonra dün ve bugün mide yanması ve bulantı hissi var bel ağrısı var birde sanki kasıklarım yanıyormuş gibi hiisediyorum karnım şiş pantolonun düğmesi rahatsız ediyor bir tanesini açıyorum artık ne olur bilmiyorum ama içimden bir his bu ay oldu diyor beklicez görcez

Ne zamandır deniyordunuz benim bu ay ilk :) Ama içimden bi ses tuttu diyor :)

Ne zamandır deniyordunuz benim bu ay ilk :) Ama içimden bi ses tuttu diyor :)
2 senedir istiyoruz 1 sene hiç olmadı geçen aylarda 1 dış gebelik , 1 de boş gebelik geçirdim olursa 2. çocuğum olacak oğlum 12 yaşında benim yaşım 33 hayırlısı artık inşallah bu sefer sorunsuz sağlıklı bir hamilelik yaşarım

Amin inşallah Rabbim gönlüne göre verir :)

o her ay bende de oluyo canım aynı düşünce aynı hayal kırıklıkları ama ne diyoruz her ay bizim için yeni bir umut inşallaaahhh

O kadar salagim ki..peceteye azicik pembemsi kahvemsi leke geliyor..belli adet baslayacak ama YA YERLESMESYE diye apppptal appptal umutlaniyroum...honkurerek haykirarak aglamak istiyorum
o her ay bende de oluyo canım aynı düşünce aynı hayal kırıklıkları ama ne diyoruz her ay bizim için yeni bir umutinşallaaahhh

Adet günüme son 7gun tek belirtiler bel ve sag kasığımda ağrı umarım minik kuzum bana tutunmuştur rabbim benimle birlikte bütün isteyenlere hayırlısıyla tez vakitde versin. Artik 18ay oldu, bu ayda olnazsa doktor tedavi basliycam dedi inşAllah hayirlisiyla hamileyimdir tedaviye gerek kalmaz. Simdiden cok yoruldum. Herkesin evlafi, evlat sevgisi bana batar oldu, kiskanclik krizlerine giriyorum kendi kendime. Kurban olduğum Allah kucaklarımızı boş bırakmasın AMİN AMİN AMİN

Hamilelik düşüncelerimi rafa kaldırdım tabi bu ay hamile kalmamşsam bundan sonra da düşünmem korunacm...

kızlar benim adetim bir gün geçti, sol kasığımda batmalar var ara ara, göğüs hassasiyeti var ama vajinada da kuruluk var, test yapmaya korkuyorum ya, genelde vajinada akıntı fazla olurmuş ama benimki kuru

canım o kıskançlık duygusu değil aslında tam bendede oluyo ama bastırmaya çalışıyorum allahın gücüne gider yoksa allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar benim adetim bir gün geçti, sol kasığımda batmalar var ara ara, göğüs hassasiyeti var ama vajinada da kuruluk var, test yapmaya korkuyorum ya, genelde vajinada akıntı fazla olurmuş ama benimki kuru
test yapma canım test için bekle aklından cıkarmaya çalış varsa zaten çıkar bi 5 6 gün sonra ama yoksa şimdi yaptıgın tets umutlarını kıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…