Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

insallah vardir kusum :)
bende silik cizgi ile ogrendim hatta baya silikti ama emindim 5 dk da cikmisti.
yarin yap netlesir
tamam canım inşallah.testleri pozitif idrar testleri örneği topiği varya oraya attım rica etsem bi bakar mısın?yalnız yaklaştırarak bakman lazım görebilmek için.heyecanlıyım yaa ama çok umutlanmak da istemiyorum

koy birtanem bakarim bende bak benim ilk testimin resimini koyayim sana :)

canim 1.test 5 gun kala
2.test 4 gun kala
3.ve 4. test 3 gun kala ve kanda 60,78 di degerim :)

Eklentiler

• 2015-04-09 23.41.14-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 240
  • 20141130_084144.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 281
  • 2014-12-01 09.26.24.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 302
  • 2015-04-19 23.07.38.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 242
canım bunlar sabah yaptığım.sonra dayanamadım 3 saat sonra bidaha yaptım o da şöyle yine var silik ama zor gözüküyo
kusura bakma canım çok büyük resimler beceremedim fazla foto atmayı.

cok net gozukmuyor canim baktim ama yarin sabah tekrarla olur mu kuzum bu arada sen goruyorsan vardir

Canım ben 4 güle yapmıştım böyle belli belirsiz hatta negatif sayılırdı bide ikizz düşün yanii. Sonra dayamadım kanda baktırdım birde öğrendim kiii kuzucuklarımm yerleşmiş bile :) tabi biri ilk hafta saklanmış kendini göstermedi bir daha ki hafta süpriiizzz yaptı :))

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.sen çizgi görüyor musun? yoksa ben uyduruyor muyum?

Ben göremedim ama bende 4 gün kala yaptığımda fotosunu çekmiştim benimkide görünmüyordu. sadece çıplak gözle dikkatli baktığımda görebilmiştim. Rabbim gönlüne göre versin canımm

kızlar benim adetim bir gün geçti, sol kasığımda batmalar var ara ara, göğüs hassasiyeti var ama vajinada da kuruluk var, test yapmaya korkuyorum ya, genelde vajinada akıntı fazla olurmuş ama benimki kuru
canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…