selam tatlim insallah gelmez regl :)selam bugün kimse yok bat a 5 gün kaldı ne olacak bakalım
slm ben de test yaptım aslında silik çizgiler gördüm bata 5 var ama bilmiyorumselam tatlim insallah gelmez regl :)
ben 5 gun kala cok silik cizgi ile ogrenmistim.
senden de guzel haberler alirim insallah
slm ben de test yaptım aslında silik çizgiler gördüm bata 5 var ama bilmiyoruminşallah vardır
tamam canım inşallah.testleri pozitif idrar testleri örneği topiği varya oraya attım rica etsem bi bakar mısın?yalnız yaklaştırarak bakman lazım görebilmek için.heyecanlıyım yaa ama çok umutlanmak da istemiyoruminsallah vardir kusum :)
bende silik cizgi ile ogrendim hatta baya silikti ama emindim 5 dk da cikmisti.
yarin yap netlesir
tamam canım inşallah.testleri pozitif idrar testleri örneği topiği varya oraya attım rica etsem bi bakar mısın?yalnız yaklaştırarak bakman lazım görebilmek için.heyecanlıyım yaa ama çok umutlanmak da istemiyorum
bu arada tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallah canımkoy birtanem bakarim bende bak benim ilk testimin resimini koyayim sana :)
canim 1.test 5 gun kala
2.test 4 gun kala
3.ve 4. test 3 gun kala ve kanda 60,78 di degerim :)
bu arada tebrik ederim sağ salim kucağına al inşallah canım
canım bunlar sabah yaptığım.sonra dayanamadım 3 saat sonra bidaha yaptım o da şöyle yine var silik ama zor gözüküyo kusura bakma canım çok büyük resimler beceremedim fazla foto atmayı.
çok sağol canım inşallahcok net gozukmuyor canim baktim ama yarin sabah tekrarla olur mu kuzum bu arada sen goruyorsan vardir
çok sağol canım inşallah
Allah razı olsun canım çok sağol.inşallah regl olmam da güzel haber veririm.yine de hayırlısı olsun tabirica ederim birtanem benim erken dollenme oldu.
erken yumurtladim yumurtlama testi ile biliorum yani.
hakkonda neyse hayirlisi o olsun birtanem dualarim
seninle
Allah razı olsun canım çok sağol.inşallah regl olmam da güzel haber veririm.yine de hayırlısı olsun tabi
yapıcam inşallah koyulaşırinsallah birtanem yarin test yaparsan belki koyulasir cizgin :)
canım bunlar sabah yaptığım.sonra dayanamadım 3 saat sonra bidaha yaptım o da şöyle yine var silik ama zor gözüküyo kusura bakma canım çok büyük resimler beceremedim fazla foto atmayı.
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah.sen çizgi görüyor musun? yoksa ben uyduruyor muyum?Canım ben 4 güle yapmıştım böyle belli belirsiz hatta negatif sayılırdı bide ikizz düşün yanii. Sonra dayamadım kanda baktırdım birde öğrendim kiii kuzucuklarımm yerleşmiş bile :) tabi biri ilk hafta saklanmış kendini göstermedi bir daha ki hafta süpriiizzz yaptı :))
sağol canım hepimizin inşallahBen göremedim ama bende 4 gün kala yaptığımda fotosunu çekmiştim benimkide görünmüyordu. sadece çıplak gözle dikkatli baktığımda görebilmiştim. Rabbim gönlüne göre versin canımm
canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.kızlar benim adetim bir gün geçti, sol kasığımda batmalar var ara ara, göğüs hassasiyeti var ama vajinada da kuruluk var, test yapmaya korkuyorum ya, genelde vajinada akıntı fazla olurmuş ama benimki kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?