canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.
Anneler merhaba :) uzun zamandir yokum kizimin doğum günüyle meşkuldüm :) bugün eşimle doktora gittik bebeğim 7 haftalik tahmini doğum yapacağım tarih aralik 10 veya 12 , kesesinide gördük kalp atişlarini da duyduk çok şükür :)
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. aynı şeyi ben de kafaya takmaya başlamıştım. çamur renginde akıntı geldi. 2 gündür kupkuru. adetime 2 gün var bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. aynı şeyi ben de kafaya takmaya başlamıştım. çamur renginde akıntı geldi. 2 gündür kupkuru. adetime 2 gün var bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
aaa inşaallah ya sevindirdi yorumun beni :) ben hala adet olmadım bugün 4.günüm ama bekliyorum hafta sonuna kadar ozaman test yapıcam ama korkuyorum tabi sürekli tek çizgi görmekten :))
imsallah pozitifi gorursun birtanem
Hadi hayırlısı ınşallah.merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. aynı şeyi ben de kafaya takmaya başlamıştım. çamur renginde akıntı geldi. 2 gündür kupkuru. adetime 2 gün var bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.
çok sağol inşaallah canım ya cumartesi günü yapıcam nasipse test sonucunu buraya yazarım :))
hamileyimmm diye yazarsin insallah bebegim hadi bakalim :)
Herkese selam benimde 1 gun gecti ama psikolojikte olabilir insallah olmam bekliyorum heycanla
selam sekerim insallah olmazsin
Gunaydin kizlar Nasilsiniz?Umarim bugun herkez guzel haberler alir mutlu bir gun gecirir.
Istanbul baya yagisli kahvaltimi yaptiktan sonra cam kenarinda cayimi yudumlamak istiyorum.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?