Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. aynı şeyi ben de kafaya takmaya başlamıştım. çamur renginde akıntı geldi. 2 gündür kupkuru. adetime 2 gün var bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun.

selam bende bugün test alıp yarın sabah yapacağım ben yine herzamanki hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama bu ay değişik bir belirti var sağ kasıkta yanma hissi var sanorda birisi kiprit gezdiriyor bu ay çok acayibim yani her şeyin hayırlısı olsun

Anneler merhaba :) uzun zamandir yokum kizimin doğum günüyle meşkuldüm :) bugün eşimle doktora gittik bebeğim 7 haftalik tahmini doğum yapacağım tarih aralik 10 veya 12 , kesesinide gördük kalp atişlarini da duyduk çok şükür :)

Eklentiler

• IMG_20150507_123649.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 86

harika bir haber bu masallah canim :)

Benimde olmuştu yerleşme kanaması demişti doktor. kahverengi akıntı.

canım bende de aynı durum var normalde akintim sürekli olurdu ama beklenen adet tarihine bir hafta kala kupkuruyum . 9 gün geçti ışte ve hamile yim ama hala kuru. Bence sorun değildir.

aaa inşaallah ya sevindirdi yorumun beni :) ben hala adet olmadım bugün 4.günüm ama bekliyorum hafta sonuna kadar ozaman test yapıcam ama korkuyorum tabi sürekli tek çizgi görmekten :))

bende yasadim yerlesme kanamasini :) ben tam bat gununde yasamistim ama 5 gun kala ogrendigim icin biliordm hamile oldugumu hemen acile gitmistik esimle

İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Umarım hamilesindir.="mutsuzperi, post: 40864027, member: 379322"]Amin canim su smileyi bende kullanmak istiyorum artik yaa[/QUOTE]
İnşa
TE="mutsuzperi, post: 40864027, member: 379322"]Amin canim su smileyi bende kullanmak istiyorum artik yaa[/QUOTE]
İnşa

Gunaydin kizlar Nasilsiniz?Umarim bugun herkez guzel haberler alir mutlu bir gun gecirir.
Istanbul baya yagisli kahvaltimi yaptiktan sonra cam kenarinda cayimi yudumlamak istiyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…