Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

amin canım :) komşu falan yok mu, gerçi şimdiki komşular eskisi gibi değil, koca apartman kimse kimseye gidip gelmiyor benim oturduğum yerde

canim ya yeni tasindik 4 ay olucak ve emin ol kafa dengi kimse yok hepsi 50 yas ustu.
ve kapalilar ben acigim ve 20 yasindayim.
ilk tasindan inanirmisin kafam acik diye bir tuhaf baktilar bana kimse birbirine gidip gelmior eskisi gibi degil ortalikta bozuk allah korursun kime guvenebilirsin ki

çok iticilermiş gerçekten,boşver canım onlardan komşu olacağına hiç olmasın,tek başına çay daha güzel gider, bu arada kuzenim geldi aklıma o da 20 yaşında, en sevimli yaş :)

çok iticilermiş gerçekten,boşver canım onlardan komşu olacağına hiç olmasın,tek başına çay daha güzel gider, bu arada kuzenim geldi aklıma o da 20 yaşında, en sevimli yaş :)

18 imde evlendim 19umda hamile oldugumu ogrendim yaklasik 2.5 ay sonra kizimk kucagima alicam.
evet guzel yaslardi hepsi esimle beraber mutlu gecirdim.
tek basinada guzel oluyor tvnin sesi acik cift muhabbet kusum var civil civil.
disarda agaclar arasinda kuslar hepsinin sesi ayri bir guzel sagnak yagis o onun muhtesem kokusu :)
evim bahceli yagmur yagdikca toprak kokusu bambaska kokuyor valla yasadigini anliyor insan.
dogumdan sonra ariycam bu zamanlari sanirim :)

maşaallah ya Allahım bozmasın canım :) bu arada benimde muhabbet kuşum ben de ona bir arkadaş alıcam nasipse, isim düşündünüz mü kıza :)

maşaallah ya Allahım bozmasın canım :) bu arada benimde muhabbet kuşum ben de ona bir arkadaş alıcam nasipse, isim düşündünüz mü kıza :)

dusunduk Eylul olacak canim hamile kalmadan once kiz oluraa eylul dedik .
sen evlimisin cocuk var mi?
al ya benim erkek muhabbet kusum 4 yasinda ona es aldik eside cok tripli cikti yanastirmiyor kuzumu yanina :)

dusunduk Eylul olacak canim hamile kalmadan once kiz oluraa eylul dedik .
sen evlimisin cocuk var mi?
al ya benim erkek muhabbet kusum 4 yasinda ona es aldik eside cok tripli cikti yanastirmiyor kuzumu yanina :)

evliyim canım, 9 ay oldu ama eşim yaklaşık 5 aydır yanımda, çocuk olayıda adetim gecikeli 5 gün oldu bakalım yarın test yapıcam inş bir şeyler vardır :)) ayy bende dişi alıcam o da benim kuşumu yanaştırmassa kızarım o kuşa ya kaynanalık yapıcam heralde :))) bu arada isim çok güzel :)

insallah birtanem dua edicem bize arkadas lazim teyzesi :)
bende yapicamda kiyamiyorum kiz :)
sanirim senin adinda elif benim adimda elif :)

insallah birtanem dua edicem bize arkadas lazim teyzesi :)
bende yapicamda kiyamiyorum kiz :)
sanirim senin adinda elif benim adimda elif :)

aynen canım benim ismimnde elif tanıştığıma memnun oldum :) ayy çok sağol dua için canım ya, tek çizgi görmekten testi psikolojim bozuldu 4 aydır, inş 5.ayda olmuştur :))

aynen canım benim ismimnde elif tanıştığıma memnun oldum :) ayy çok sağol dua için canım ya, tek çizgi görmekten testi psikolojim bozuldu 4 aydır, inş 5.ayda olmuştur :))

insallah kuzum bende cok memnun oldum tanistigima.
dualarim isteyen herkeze her hareketinde sukur edip rabbim olmayanlara nasip et bu duyguyu diyorum :)
insallah sende ve senin gibi isteyen herkez tadar bu duyguyu.
ben 1 sene korunmadim 12.ayda hamile kaldim hicbir sorun yokken insallah senin melegin hemen gelir benimki gibi cok bekletmez

ayy inşallah canım valla gerçekten Rabbim isteyen herkese versin inşaallah,demekki 12.ayda hayırlıymış Allahım o yüzden ozaman nasip etmiş canım :) bu arada yarın testi yapınca yazarım buraya ama gerçi kan testi daha önemli :)

olsun sen evde ilk idrarınla dene birtanem ben 5 gün kala çok silik çizgi ile ögrendim sonra her sabah git gide koyulaştı benim kız erken gelmiş :)
zaten ultrason degerlerinden 1 hafta önce geliyor yavrum.
inşallah pozitifi görürsün tatlım herşey nasip kismet ve vakti saati var onu bekliyor vakti doluncada bir bakmıssın gelmiş minigin

haklısın canım ya inşallah :) bu arada kan testini hastanede mi yoksa sağlık ocağında mı yapılıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…