Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

haklısın canım ya inşallah :) bu arada kan testini hastanede mi yoksa sağlık ocağında mı yapılıyor canım
hastanede yapılıyor sağlık ocagındada yapılıyor onun için aile hekimine gidip diyorsun şukadar geçikti die.
ben 1 kere gittim bana 10 gün geçsin ögle gel dedi dedim 10 gün bekleyemem gittim hastaneden vermiştim ilk evlendigim zamanlarda sonra hep hastaneye gittim.
Ama bence bir idrarda dene derim

aynen canım idrarda denicem ilk işim :) eğer çifti görürsem pazartesi günü aile hekimine giderim bana da senin dedğini derse bende hastaneye giderim :))

Gunaydin kizlar Nasilsiniz?Umarim bugun herkez guzel haberler alir mutlu bir gun gecirir.
Istanbul baya yagisli kahvaltimi yaptiktan sonra cam kenarinda cayimi yudumlamak istiyorum.. :)

Merhaba günaydın canım ben anca uyanabildim bütün gece döndüm durdum uyuyamadım .
Bugün ikinci günü adet gecikmemin kendi kendime belirti uydurmak istemiyorum ama bikaç gündür aşırı ayak üşümesi var birde kabızlık sanki bikaç gün daha bekliycem olmazsam test yapıcam yine negatif görürsem çok üzülcem çünkü .

Canım benim insanda belirtiler Farklı olabiliyor ama sen genede kaptırma kendini :)
Dilegim inşallah vardır bebiş.
Bende eskiden hep bu saatlerde kalkardım simdi kızım acıkınca uyandırıyor tekmeliyor mecburen kalkp yemek yiyorum :)

canım dayanamadım bugün öğleden sonrası için izin aldım zaten iş yoktu :))) test aldım gebelik testi ve anında çok belirgin çift çizgi çıktı hala inanamıyorum ya :)))))))))))
aaaa çok mutlu oldum bebegim
çok güzel bir haber bu

ayyy sağol canım ya çok tuhafım Allah isteyen herkese nasip etsin inş :)) bu arada kan testi vermeye gitsem hemen verirler mi sonucu acaba çok heyecanlandım ya,ama aile hekimine gitmicem :)
valla özel hastanede 2 saatte almıştım sonucu ben :)
Hamişsin birtanem hayırlı olsun kıyamam ya nasıl mutlu oldum anlatamam

Yaa ne güzel saglıkla kucagına al inşallah sen ne zaman nasıl öğrendin canim belirtiler neydi

ayyyy canım çok sağol yaaa,şimdi randevu aldım özelden 15:50ye randevu verdi,muayanesiz olmuyormuş sanırım tahlil :)

Demekki hastaneden hastaneye fark var :)
Hayırlı olsun canım hadi bakalım yazarsın buraya kuzum merakta bırakma beni

muayne olucan ilk sonra kan testi isteyebilir :)

canım gittim geldim, 5 haftalık dedi bana şaşırdım o kadar beklemiyordum şaşırdım kafamda karıştı :)) dedğin gibi kan aldılar ama pazartesi günü ara beni dedi onu da anlatırım dedi doktor tatlı bir kadındı, ultrasonda baktı ufacık bir şey :) Allahım isteyen herkese versin inş :))

Hayırlı olsun canım ,5 haftalık demek en son adet tarıhınden itibaren 5 haftalık sayılıyor bebek aslında döllenmeden sonra 2 veya 3 haftalık olması lazim ama öyle deniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…