hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkesin başınacanım gittim geldim, 5 haftalık dedi bana şaşırdım o kadar beklemiyordum şaşırdım kafamda karıştı :)) dedğin gibi kan aldılar ama pazartesi günü ara beni dedi onu da anlatırım dedi doktor tatlı bir kadındı, ultrasonda baktı ufacık bir şey :) Allahım isteyen herkese versin inş :))
canım gittim geldim, 5 haftalık dedi bana şaşırdım o kadar beklemiyordum şaşırdım kafamda karıştı :)) dedğin gibi kan aldılar ama pazartesi günü ara beni dedi onu da anlatırım dedi doktor tatlı bir kadındı, ultrasonda baktı ufacık bir şey :) Allahım isteyen herkese versin inş :))
Benim de 9 gün kaldı 16 Ay oldu bana hiç hicine gelmeeeeeaynen 9 gun kaldi banada gelmeeeee
hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkesin başına
Hayırlı olsun canım ,5 haftalık demek en son adet tarıhınden itibaren 5 haftalık sayılıyor bebek aslında döllenmeden sonra 2 veya 3 haftalık olması lazim ama öyle deniyormuş
masallah canim hayirli olsun kesesidr var demkki baya once hamis kaldin beta hcg yuksektir simdi.
:)
Kizlar herkese selam adetim 2 gun gecikti bugunde olmadim yavas yavas umutlanmaya basliyorum ama ya yine husran olursa
değer kanda belli olur dimi canım :) doktor keseyi gördü dedğin gibi hatta bu önemli dediydi :)
Merhaba günaydın canım ben anca uyanabildim bütün gece döndüm durdum uyuyamadım .
Bugün ikinci günü adet gecikmemin kendi kendime belirti uydurmak istemiyorum ama bikaç gündür aşırı ayak üşümesi var birde kabızlık sanki bikaç gün daha bekliycem olmazsam test yapıcam yine negatif görürsem çok üzülcem çünkü .
Ayyy hadi insallah yaa bekLiyorum 2 gun dahabende öyle düşünüyordum canım. bugün 5. günümdü baktım, bir gün daha bekle inş hamilesindir :)
belli olmazmi birtanem benim 60.75 ti kese yoktu dusun.
senin baya yuksek cikar degerin :)
Canim ne kadarlikti da 6o cikti degerin. Benimki de seninkine yakin da:)
2 haftalik demisti doktor cok ufakti. 5 gun kala idi benimki :)
4,5 haftalliken kesemizi gordum ben
Erkenden gormussun ne kadar hos:)
Bizde gorsekte rahatlasak:)
Yalniz ben adetime bir gun kala 54,o6 idi.
Kafam karisik, dusuk mu
o dollenmeyle alakali bisi birtanem.
artar degerin 2 gun sonra baktir hic korkma.
ben birde yerlesme kanamasi yasamistim ölmustum korkudan kendimizi nasil acile attik bilemedik
Yani bakalim artik bikac gun daha gecerse test yapicam negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden yapmadim bugun insallah hamileyimdirBen kac kere test yaptim ikinciyi gormek hic nasip olmamisti canim taaki bir iki gun oncesine kadar:)
Ben senin yerinde olsam simdiye coktaan yapmistim. İki gun geçti diyorsun bi de. Yap kafan rahatlasin
Ayrıca bende geceleri uyumakta sıkıntı çekiyorum. Dedigin gibi kabizlik oluyordu bazen de ishal. Karisik yani:) üşüyordum ve gazim vardi. Bugunde ates basıyor:)
Gönlüne gore versin allah
Yani bakalim artik bikac gun daha gecerse test yapicam negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden yapmadim bugun insallah hamileyimdir
insallah canim her ay psikolojik belirti yasamaktan gina geldi sen hamile misin canimBekledikce de insan umutlaniyor.
İnsallah belirtilerin hamilelik belirtisidir
İnsallah hamilesindir canim
belli olmazmi birtanem benim 60.75 ti kese yoktu dusun.
senin baya yuksek cikar degerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?