Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bekleyen herkesin başına

masallah canim hayirli olsun kesesidr var demkki baya once hamis kaldin beta hcg yuksektir simdi.
:)

Kizlar herkese selam adetim 2 gun gecikti bugunde olmadim yavas yavas umutlanmaya basliyorum ama ya yine husran olursa

Ben kac kere test yaptim ikinciyi gormek hic nasip olmamisti canim taaki bir iki gun oncesine kadar:)
Ben senin yerinde olsam simdiye coktaan yapmistim. İki gun geçti diyorsun bi de. Yap kafan rahatlasin
Ayrıca bende geceleri uyumakta sıkıntı çekiyorum. Dedigin gibi kabizlik oluyordu bazen de ishal. Karisik yani:) üşüyordum ve gazim vardi. Bugunde ates basıyor:)
Gönlüne gore versin allah

Erkenden gormussun ne kadar hos:)
Bizde gorsekte rahatlasak:)
Yalniz ben adetime bir gun kala 54,o6 idi.
Kafam karisik, dusuk mu

o dollenmeyle alakali bisi birtanem.
artar degerin 2 gun sonra baktir hic korkma.
ben birde yerlesme kanamasi yasamistim ölmustum korkudan kendimizi nasil acile attik bilemedik

o dollenmeyle alakali bisi birtanem.
artar degerin 2 gun sonra baktir hic korkma.
ben birde yerlesme kanamasi yasamistim ölmustum korkudan kendimizi nasil acile attik bilemedik

Erken ogrenmenin dezavantaj ida bu.
Allahim sevincimizi yarida birakmasin.
Dusecek kadar az bi deger degil mi.
Cok can sikici bi mevzu canım yaa
Gunler cabuk gecse de insallah ben de senin su hallerine gelebilsem:)

Yani bakalim artik bikac gun daha gecerse test yapicam negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden yapmadim bugun insallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…