Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

insallah canim her ay psikolojik belirti yasamaktan gina geldi sen hamile misin canim

Ben de senin gibiydim canim. İnsan isteyince hemen olacak zannediyo olmayinca da düşün dur.
Yipratiyoruz kendimizi.

Galiba hamileyim kendimi buna inandirmakta zorluk cekiyorum:)
Testler su an pozitif cok şükür. Beklemedeyiz canim

Ayyyy ne harika masallah nasi ogrendin ne zaman ogrendin

Erken ogrenmenin dezavantaj ida bu.
Allahim sevincimizi yarida birakmasin.
Dusecek kadar az bi deger degil mi.
Cok can sikici bi mevzu canım yaa
Gunler cabuk gecse de insallah ben de senin su hallerine gelebilsem:)

gelirsin kzum gelirsin hic strea yapma.
ben 60.75 ten iki gun sonra 244.07 yi gordum doktor artiyor saglikli dedi sonra 1 hafta kadar sonra kese gorundu.

Adetime 3 gun kaldi. Kasigimda agri var bacaklarima vuruyor bir de vajinal akinti var ama gogus agrisi pek yok. Sizce axet oncesi mi yoksa hamilemiyimdir?

Öyle değişik bir his ki çoook uzun zaman oldu bu yola çıkalı ama ilk defa var olduğundan eminim sanki. Aptalca bir his belki, ilk kez ya yoksa bile diyemiyorum. Halbuki adetime 8 gün var daha. Şimdi idrar testi yapsam çıkacak sanıyorum bide kendi kendime adetim geçsin daha net çıksın 2.cizgi diyorum. Bu ayın başlangıcından beri hep mutlu geçti bir huzurlu bi deli doluyum. Ya ben artik normal değilim 17.aya giriyoruz artık... ya da bu kez hissediyorum :)
Üstelik uzun zamandır kafaya takmamayı da öğrendim. Olursa olur olmazsa demekki rabbimden daha izin çıkmadı kafasına çoktan ulaştık. Ama ilk kez bu kadar olumlu hissediyorum.
kızlar uzun oldu içimi dökmek istedim. Kusura bakmayın

hayırlısı olsun canım inşaallah vardırda bizde seviniriz

Kizlar yarin belki giremeyebilirim oyuzden simdiden anne aday adaylarinin,
anne adaylarimizin ve annelerimizin Anneler gunu Kutlu olsun..
hepinizi cok seviyorum

Selam hamiş olma hayaliyle yananlar toplulugu Kızlar 3 gün gecti batım az önce test yaptım yine negatif çıktı teste bakmaktan şaşı oldum silik yakalarım diye bide siz el atın bi bakalım bişe gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…