- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
:) bizimki hala oturusuma karisir ogle olucak baba oluyorlar onlarinda ayri bir heyecan var cicim
Yaaaa gercekten mi bitek ben gormuyorumallahim insallah vardir o kadar cok istiyorum ki isteyen herkese versin allahimcanım ikinci çizgi var :)))
Selam hamiş olma hayaliyle yananlar topluluguKızlar 3 gün gecti batım az önce test yaptım yine negatif çıktı teste bakmaktan şaşı oldum silik yakalarım diye bide siz el atın bi bakalım bişe gören var mı
Yaaaa gercekten mi bitek ben gormuyorumallahim insallah vardir o kadar cok istiyorum ki isteyen herkese versin allahim
haklısın canım ama ekstra ilgi güzel oluyor ya gerçekten :))
ben tadini cikartiyorum valla uzatiyorum bacaklarimi ohh mis :)
her aksam elinde sut bardagi bak unutuyorsun her seferinde diyor kendi iciriyor.
birde elinde bir suru meyve felan guzel oluyor
ayy Allahım bozmasın ya :)) isteyen herkese tez zamanda nasip etsin canım ya Rabbim :)
Selam hamiş olma hayaliyle yananlar topluluguKızlar 3 gün gecti batım az önce test yaptım yine negatif çıktı teste bakmaktan şaşı oldum silik yakalarım diye bide siz el atın bi bakalım bişe gören var mı
Bencede var gibi tebrik ederimYaaaa gercekten mi bitek ben gormuyorumallahim insallah vardir o kadar cok istiyorum ki isteyen herkese versin allahim
Canım benimde 3 gün var adetime benim bütün belirtilerim kayboldu akinti harici heralde bu ay da yokAdetime 3 gun kaldi. Kasigimda agri var bacaklarima vuruyor bir de vajinal akinti var ama gogus agrisi pek yok. Sizce axet oncesi mi yoksa hamilemiyimdir?
Tatlım 2.cizgi var orda nasıl görmedin :) silik ama var
Ben de gordummm
B
Bencede var gibi tebrik ederim
Ama bu belirtiler de sanki adet oldum oluyorum gibi. gerci ates olcuyorum hala yuksek ama .Canım benimde 3 gün var adetime benim bütün belirtilerim kayboldu akinti harici heralde bu ay da yok
amin birtanem allah razi olsun sofra hazirliyorum şöyle sik gerci ozel bir gun degil bugun ama kafam eski evi restoranta cevirdim
Kizlar cok tesekkur ederim umut verdiniz insallah vardir ptesiye kadar olmazsam kan testi yapicam bakalim hayirlisi
geç gördüm canım ya valla süper düşünmüşsün nasıl geçti acaba yemek :))
guzeldi esim anneler gunu hediyesi almis bana Tost makinesi :)
tost makinemiz yoktu evde iyi oldu valla guzel bir aksamdi :)
ama bu gun esim nobetci yanimda degil yanlizim
gene isteksiz kahvalti ettim o olunca evimin nesesi artiyor boyle cok sessiz.
seni çok iyi anlıyorum canım tek kahvaltı etmek güzel olmuyor,bizde iki gündür denk geliyoruz kahvaltıya insan özlüyor beraber kahvaltıyı canım, ama bu arada hediyesi güzelmiş :))
Erkenden gormussun ne kadar hos:)
Bizde gorsekte rahatlasak:)
Yalniz ben adetime bir gun kala 54,o6 idi.
Kafam karisik, dusuk mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?