Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ay demeeee:)))
İki çocuğu birden cikartirsin. İsin zor ama keyifli canim. Allah kucagina almayi da nasip etsin

Cok tesekkur ederim bu arada

Bende duyunca çok şaşırmıştım ilk hafta baktığında tek demişti gayet iyi görünüyor 5 haftalık dedi.
İkinci hafta gittik kontrole burda saklanan bir minik daha var ikizin olacak dedi öyle kalakalmıştım ama çok sevindim.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Ailede ikiz var miydi canim. Surpriz yapmis size:)

Bu arada canim ben doktora gitmedim henüz. Senin ilk değerine ne kadarlik dediler. Ne kadar sonra gittin tekrar doktora canim

ilk zamanlar aşırı uyudum bende :) ve mide bulantısı istifrah öldüm öldüm dirildim inş sende olmaz benm 16. haftaya kadar kustum 3-4 kilo vermiştim.

bende yok çok şükür canım ya hatta doktor da sordu bulantı var mı diye, bende yok dedim, ilerleyen zamanlarda olabilir dedi :)) ama canım ya benim sol kasıkta 4 gündür acıyordu bugünde ara ara batmalar var, bu arada şuan yok dimi canım sende kusmalar 3-4 kilo baya bir vermişsin rejime gerek kalmmamış :)

misli ile geri aldim ama
yok kusum bendede olmustu kanama olmadigi surece sorun yok mumkun oldugunca uzat bacaklarini dinlen olur mu?
agir is felan yapma.
insallah olmaz bulantin da guzel gecer

Selam canlar ben hala adet olmadım 5 gün gecikti 2.gün test yapmıstım negatifti napsam kan testi yapsammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…