Hayır gayet yüksek benimde bir gün kala 54,5 çıkmıştı ve benimkii ikizzz :))
Ay demeeee:)))
İki çocuğu birden cikartirsin. İsin zor ama keyifli canim. Allah kucagina almayi da nasip etsin
Cok tesekkur ederim bu arada
Bende duyunca çok şaşırmıştım ilk hafta baktığında tek demişti gayet iyi görünüyor 5 haftalık dedi.
İkinci hafta gittik kontrole burda saklanan bir minik daha var ikizin olacak dedi öyle kalakalmıştım ama çok sevindim.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Anne olmak isteyen, anne olan, anne adayı olan herkesin Anneler gününü kutlarım.
Rabbim anne olmak isteyen herkese anneliği hayırlısı ile nasip etsin.
biz esimle sadece pazar sabahlari yapabiliyordu bu sabah yok malesef.
bos bos oturuyorum kalkip kendime oyalancak bisiler bulmam lazim
ilk zamanlar aşırı uyudum bende :) ve mide bulantısı istifrah öldüm öldüm dirildim inş sende olmaz benm 16. haftaya kadar kustum 3-4 kilo vermiştim.ben uyuyabilirim canım oyalanmak için :)
ilk zamanlar aşırı uyudum bende :) ve mide bulantısı istifrah öldüm öldüm dirildim inş sende olmaz benm 16. haftaya kadar kustum 3-4 kilo vermiştim.
bende yok çok şükür canım ya hatta doktor da sordu bulantı var mı diye, bende yok dedim, ilerleyen zamanlarda olabilir dedi :)) ama canım ya benim sol kasıkta 4 gündür acıyordu bugünde ara ara batmalar var, bu arada şuan yok dimi canım sende kusmalar 3-4 kilo baya bir vermişsin rejime gerek kalmmamış :)
misli ile geri aldim ama
yok kusum bendede olmustu kanama olmadigi surece sorun yok mumkun oldugunca uzat bacaklarini dinlen olur mu?
agir is felan yapma.
insallah olmaz bulantin da guzel gecer
Selam canlar ben hala adet olmadım 5 gün gecikti 2.gün test yapmıstım negatifti napsam kan testi yapsammı
Valla artık yarın ilk iş olmazsam yaptırıcam inşallah mutlu haberi veririmkan testi yaptır canım bence
Valla artık yarın ilk iş olmazsam yaptırıcam inşallah mutlu haberi veririm
Evet canim silik ama kan testi yaptirmadigim icin yanilma payi varinsallah canim senin test silik cikmamismiydi yahu?
Evet canim silik ama kan testi yaptirmadigim icin yanilma payi var
Canim adet oldun mu?Canım benimde 3 gün var adetime benim bütün belirtilerim kayboldu akinti harici heralde bu ay da yok
Evet canim silik ama kan testi yaptirmadigim icin yanilma payi var
misli ile geri aldim ama
yok kusum bendede olmustu kanama olmadigi surece sorun yok mumkun oldugunca uzat bacaklarini dinlen olur mu?
agir is felan yapma.
insallah olmaz bulantin da guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?