nasıl gidiyor canım :)
guzel gidiyor birtanem senin nasil gidiyor taze anniş
iş olmasa gayet güzel canım :)
canim benim allah yardimcin olsun zor ya ben calismadim hep evdeydim sadece staj ve gunluk calistim bir kac kere.
cok yorma kendini
mecbur canım ya ama nasip olurda çocuk olursa ücretsiz izne ayrılıcam :) bu arada doktoru aradım kan değerlerin iyi sadece kansızlık var dedi ilaç yazmış ama beta değeri varya ismini unuttum gebelikle ilgili onu sordum, bana keseyi gördük o yüzden ona bakmaya gerek yok dedi anlamadım ya
keseden sonra onemsemiyorlar canim onu endise etme.
kesenin gozukmesi 1500lerde felan zaten senin gozukmus coktan
kansizlik icin ilaclarini kullan ama ihmal etme bende dogum cantasi icin bisiler bakiniyorum bu hafta onu halletmem lazim
aa tamam canım :)) hallettiğin zaman haber ver canım :))
veririmde bakalim nasil halledicez lohusa takimlari asiri pahali
selam bu ay da hüsran
Kizlar bu hafta sonu bodruma ucuyoruz1 hafta tatil yapicaz esim kizim ben
esimle yapamadigim su guzel tatili yapicaz insallah hazirlik yapiyorum yavas yavas pazar sabahi ucucaz cunku erkenden.
cok heyecanliyim ilk kez tatile cikiyoruz
darisi sizlerin basina biraz erken yapicaz ama gelince islerimiz olucak 1 hafta kacalim dedik
iyi tatiller canım inşaallah çok güzel geçer tatiliniz :)
Hasta oldum 6 gun sora
Hasta oldum 6 gun sora
Yok canim yaa resmen adet kanamasi neyse kismet bu aya bakicaz artik siz ne durumdasinizacaba adet kanaması gibi mi canım, bi bak bakalım belki az gelir
Evet tatlim ne yazik ki oldum ve hic gecikmezdi boyle neden oldu acabahadi ya bende hamislik haberini bekliyordum desene sende predictor magduru oldun
Ohhh super iyi eglenceler cani m stres atarsinizKizlar bu hafta sonu bodruma ucuyoruz1 hafta tatil yapicaz esim kizim ben
esimle yapamadigim su guzel tatili yapicaz insallah hazirlik yapiyorum yavas yavas pazar sabahi ucucaz cunku erkenden.
cok heyecanliyim ilk kez tatile cikiyoruz
darisi sizlerin basina biraz erken yapicaz ama gelince islerimiz olucak 1 hafta kacalim dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?