Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

14 Mayıs regl günüm geçtiğimiz salı pembe kahve leke geldi bakalım bende beklemedeyim. Yorgunluk var bende de ama bahara yoruyorum. Göğüslerimin uçları çok acıyor dokununca o kadar. Test yapıp yapmamakta tereddutteyim

canim benim allah yardimcin olsun zor ya ben calismadim hep evdeydim sadece staj ve gunluk calistim bir kac kere.
cok yorma kendini

mecbur canım ya ama nasip olurda çocuk olursa ücretsiz izne ayrılıcam :) bu arada doktoru aradım kan değerlerin iyi sadece kansızlık var dedi ilaç yazmış ama beta değeri varya ismini unuttum gebelikle ilgili onu sordum, bana keseyi gördük o yüzden ona bakmaya gerek yok dedi anlamadım ya

keseden sonra onemsemiyorlar canim onu endise etme.
kesenin gozukmesi 1500lerde felan zaten senin gozukmus coktan
kansizlik icin ilaclarini kullan ama ihmal etme bende dogum cantasi icin bisiler bakiniyorum bu hafta onu halletmem lazim

keseden sonra onemsemiyorlar canim onu endise etme.
kesenin gozukmesi 1500lerde felan zaten senin gozukmus coktan
kansizlik icin ilaclarini kullan ama ihmal etme bende dogum cantasi icin bisiler bakiniyorum bu hafta onu halletmem lazim

aa tamam canım :)) hallettiğin zaman haber ver canım :))

Kizlar bu hafta sonu bodruma ucuyoruz 1 hafta tatil yapicaz esim kizim ben
esimle yapamadigim su guzel tatili yapicaz insallah hazirlik yapiyorum yavas yavas pazar sabahi ucucaz cunku erkenden.
cok heyecanliyim ilk kez tatile cikiyoruz
darisi sizlerin basina biraz erken yapicaz ama gelince islerimiz olucak 1 hafta kacalim dedik

iyi tatiller canım inşaallah çok güzel geçer tatiliniz :)

Ohhh super iyi eglenceler cani m stres atarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…