Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Evet tatlim ne yazik ki oldum ve hic gecikmezdi boyle neden oldu acaba

gec yumurtladin sanirim ondan gecikmis olabilir bir dahaki aya yuksek morellerle baslarsin takibe insallah bir dahaki ay tutar
Ohhh super iyi eglenceler cani m stres atarsiniz

aynen ogle birtanem dogum oncesi stresimizi atalim pozitif enerjilerle donelim dogum panigi basladi bende esimde fark etmis :)

Bu ayda olmadi

Hemen hamile kalanlari kiskanmaya basladim. 2,5 aydir deniyoruz. Bu kadar zor olcagini tahmim etmemistim. Istemeyen hamile kalir, istegen ugrasir...

hayirlisi olsun herkes icin

Bu ayda olmadi

Hemen hamile kalanlari kiskanmaya basladim. 2,5 aydir deniyoruz. Bu kadar zor olcagini tahmim etmemistim. Istemeyen hamile kalir, istegen ugrasir...

hayirlisi olsun herkes icin
ah canim benim ben kizima 12.ayimda hicbir sorun yokken kavustum vakti saati var bekle biraz sabret

kolay değil ama sabredicez. ovulasyon testlerinden aldım, bu ay öyle deniyelim. belki daha başarılı oluruz

kolay demedim ki birtanem hicbisi kolay degil bende yasadim o stresleri.
12.ay artik arkadasimin tavsiyesi uzerine ovulasyon test aldim denedim ve cok sukur ilk denemede tuttu.
vesile oldu bana insallah sende ve isteyen herkez hamile kalir

Var mı yok mu emin olamadım 3 gün geçti adetim.
@leylmira hala deliriyorum evin içinde
Canım bak sakin ol yarın bidaha yap ama bana sorarsan iki cızgı var biri daha silikk olmasa hıc cıkmıyor emin ol bunaaa :))
Bekleyemem yarını diyorsan hemen bir kan ver :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…