- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Yok canim yaa resmen adet kanamasi neyse kismet bu aya bakicaz artik siz ne durumdasiniz
Evet tatlim ne yazik ki oldum ve hic gecikmezdi boyle neden oldu acaba
Ohhh super iyi eglenceler cani m stres atarsiniz
Kizlar hepinizin Kandili mubarek olsun hayirlara vesile olur insallah
İnşallah dua edin olmayanlar için de bu mübarek günde, şimdiden Allah razı olsun :)
çooooooooooooooooooook sağolun :)hep dualarimizdasiniz tanidik tanimadik...
rabbime her gun sukur ederken olmayanlarada ver yarabbim diyorum :)
allab hepimizinden razi olsun canim benim
ah canim benim ben kizima 12.ayimda hicbir sorun yokken kavustum vakti saati var bekle biraz sabretBu ayda olmadi
Hemen hamile kalanlari kiskanmaya basladim. 2,5 aydir deniyoruz. Bu kadar zor olcagini tahmim etmemistim. Istemeyen hamile kalir, istegen ugrasir...
hayirlisi olsun herkes icin
kolay değil ama sabredicez. ovulasyon testlerinden aldım, bu ay öyle deniyelim. belki daha başarılı oluruzah canim benim ben kizima 12.ayimda hicbir sorun yokken kavustum vakti saati var bekle biraz sabret
kolay değil ama sabredicez. ovulasyon testlerinden aldım, bu ay öyle deniyelim. belki daha başarılı oluruz
Kaldı 1 ama negatif cıkıyor testlerimmmm
ve yine adet olurumbu ayda husran
Canımmm aminn inşallah Allah hic birimizin kucagını bos bırakmasınbelli olmaz belki regl gecikince cikar gulum gec yumurtlama diye bisi var
hakkinda neyse hayirlisi olsun kuzuminsallah pozitifi yakalarsin
Canım bak sakin ol yarın bidaha yap ama bana sorarsan iki cızgı var biri daha silikk olmasa hıc cıkmıyor emin ol bunaaa :))
Bata 1 kala kanda çıkmamıştı şimdi tekrar yaptırmaya korkuyorumCanım bak sakin ol yarın bidaha yap ama bana sorarsan iki cızgı var biri daha silikk olmasa hıc cıkmıyor emin ol bunaaa :))
Bekleyemem yarını diyorsan hemen bir kan ver :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?