Canım baska testin yokmu bida tekrarla madem kendin ben bir haftada 4 test yaptım :))Bata 1 kala kanda çıkmamıştı şimdi tekrar yaptırmaya korkuyorum
Öyle yapıcam ama 3 gün gecikince de kafam allak bullak olducanim ya test bozuk sanki neden net defil cizgiler yarin sabah tekrar dan yap ama baska marka olsun
Sabah başka bir testle yapıcam canımCanım baska testin yokmu bida tekrarla madem kendin ben bir haftada 4 test yaptım :))
3 gün once 3 gün sonrası normal canımmÖyle yapıcam ama 3 gün gecikince de kafam allak bullak oldu
Öyle yapıcam ama 3 gün gecikince de kafam allak bullak oldu
En iyisi o endiselenme gebelik varsa bebiş etkilenmesin :))Sabah başka bir testle yapıcam canım
Bekle bekle deliriyor insan canım. Eşimde benim gibi,ne yapacağımızı bilemedik3 gün once 3 gün sonrası normal canımm
O ilk anda şimdi daha belirgin c çizgisi canım. Insallah vardır öyle çok istiyorum kicanimin ici c bile asiri silik bu nasil bir test.
olsun geciksin belki bebis var dur bakalim hele tabi istiyorsan :)
O ilk anda şimdi daha belirgin c çizgisi canım. Insallah vardır öyle çok istiyorum ki
bata son 7 gün yaa kızlar ben bu ay yumurtlama akıntımı göremedim kaçırmış olamam çünkü hep kontrol ettim ama olmadı acaba gebelik oluştuda ondanmı gelmedi sizce ne dersiniz kafam karıştı
kasıklarımda batmalar var canım birde gögüslerimde değişiklik var bu kadarbende akintiyi hissetmemistim ama agrisini hissetmisim.
oda incir ve ceviz den sanirim :)
yumurta akı gibi seffaf uzayan bi akıntın varsa canım yumurtan oluşmuş ve çatlıyor demektir buda gebelik için en uygun günler oluyorSelam kizlar benimde adetime 13 gun var adetim bitti hemen o gun ve ertesi gunu iliski oldu KAC gundur surekli yumurta akina benzer akintim var ve bugun Sabah hafif midem bulaniyordu... Sizce hamilelik icin cok erken degilmi? Yada iliskiden KAC gun sonra hamilelik belirtisi baslar?
4 5 gun surekli oldu normalde olmazdi bukadar fazlayumurta akı gibi seffaf uzayan bi akıntın varsa canım yumurtan oluşmuş ve çatlıyor demektir buda gebelik için en uygun günler oluyor
kadınlar için hamile kalma günü bir ayda sadece 5-6 günle sınırlıymış canım bir yerde okumuştum oda muhtemelen yumurtlama haftasına denk geliyor düzenli 28 günde adet oluyorsan ilk adet gününden sayarsan 14.gün yumurtlarsın seninde bata 13 gün varsa tam o günlerdesin bence değerlendir4 5 gun surekli oldu normalde olmazdi bukadar fazla
Ben adetten hemen sonra kalmak istiyordum oglum olsun istiyorum kismet isi biliyorum amakadınlar için hamile kalma günü bir ayda sadece 5-6 günle sınırlıymış canım bir yerde okumuştum oda muhtemelen yumurtlama haftasına denk geliyor düzenli 28 günde adet oluyorsan ilk adet gününden sayarsan 14.gün yumurtlarsın seninde bata 13 gün varsa tam o günlerdesin bence değerlendir
Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün versin canım benimde 4 yaşında bi kızım var bende bi oğlum olmasını istiyorum hakkımızda hayırlı ne ise Rabbim onu nasip eylesinBen adetten hemen sonra kalmak istiyordum oglum olsun istiyorum kismet isi biliyorum ama
Amin canim rabim nasip Eder insallah ikimizedeRabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün versin canım benimde 4 yaşında bi kızım var bende bi oğlum olmasını istiyorum hakkımızda hayırlı ne ise Rabbim onu nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?