Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

O ilk anda şimdi daha belirgin c çizgisi canım. Insallah vardır öyle çok istiyorum ki

insallah canim benim yarin sabah hem varsada bir tik daha koyulasir ben cizgimi her gun takip etmistim yaklasik 15 adet test kullanmistim :)
ben 5 gun kala baslamistim ozaman cok silikti gun gun artti :)

bata son 7 gün yaa kızlar ben bu ay yumurtlama akıntımı göremedim kaçırmış olamam çünkü hep kontrol ettim ama olmadı acaba gebelik oluştuda ondanmı gelmedi sizce ne dersiniz kafam karıştı

bata son 7 gün yaa kızlar ben bu ay yumurtlama akıntımı göremedim kaçırmış olamam çünkü hep kontrol ettim ama olmadı acaba gebelik oluştuda ondanmı gelmedi sizce ne dersiniz kafam karıştı

bende akintiyi hissetmemistim ama agrisini hissetmisim.
oda incir ve ceviz den sanirim :)

Selam kizlar benimde adetime 13 gun var adetim bitti hemen o gun ve ertesi gunu iliski oldu KAC gundur surekli yumurta akina benzer akintim var ve bugun Sabah hafif midem bulaniyordu... Sizce hamilelik icin cok erken degilmi? Yada iliskiden KAC gun sonra hamilelik belirtisi baslar?

yumurta akı gibi seffaf uzayan bi akıntın varsa canım yumurtan oluşmuş ve çatlıyor demektir buda gebelik için en uygun günler oluyor

4 5 gun surekli oldu normalde olmazdi bukadar fazla
kadınlar için hamile kalma günü bir ayda sadece 5-6 günle sınırlıymış canım bir yerde okumuştum oda muhtemelen yumurtlama haftasına denk geliyor düzenli 28 günde adet oluyorsan ilk adet gününden sayarsan 14.gün yumurtlarsın seninde bata 13 gün varsa tam o günlerdesin bence değerlendir

Ben adetten hemen sonra kalmak istiyordum oglum olsun istiyorum kismet isi biliyorum ama

Ben adetten hemen sonra kalmak istiyordum oglum olsun istiyorum kismet isi biliyorum ama
Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün versin canım benimde 4 yaşında bi kızım var bende bi oğlum olmasını istiyorum hakkımızda hayırlı ne ise Rabbim onu nasip eylesin

Kızlar merhaba bat 23 , yaklaşık 10 gündür ara ara belim ağrıyor , alt karnım Şiş sırf ümitlenmeyelim diye eşime bende sanırım bel Fıtığı var dedim kendimi geçtim o beklemesin çünkü çok istiyor , ve bende her at Ümit'le bekledim ama artık her şeyi bıraktım Allah nasip ederse olur , artık test almıyorum ve battan 3 gün geçmedikçe test bile yapmicam , burada yazıları okuyorum inanın desteğinizi çok hissediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , Rabbim bizede sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder inş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…