- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Amin insallah hamilesindir canimKızlar merhaba bat 23 , yaklaşık 10 gündür ara ara belim ağrıyor , alt karnım Şiş sırf ümitlenmeyelim diye eşime bende sanırım bel Fıtığı var dedim kendimi geçtim o beklemesin çünkü çok istiyor , ve bende her at Ümit'le bekledim ama artık her şeyi bıraktım Allah nasip ederse olur , artık test almıyorum ve battan 3 gün geçmedikçe test bile yapmicam , burada yazıları okuyorum inanın desteğinizi çok hissediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , Rabbim bizede sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder inş .
Âmin canım hayırlısıyla inş ,Allah isteyen herkese nasip etsinAmin insallah hamilesindir canim
Bazen bu yazdığın bile yeterli oluyor moral toplamaya gerçektenÂmin canım hayırlısıyla inş ,Allah isteyen herkese nasip etsin
Kızlar merhaba bat 23 , yaklaşık 10 gündür ara ara belim ağrıyor , alt karnım Şiş sırf ümitlenmeyelim diye eşime bende sanırım bel Fıtığı var dedim kendimi geçtim o beklemesin çünkü çok istiyor , ve bende her at Ümit'le bekledim ama artık her şeyi bıraktım Allah nasip ederse olur , artık test almıyorum ve battan 3 gün geçmedikçe test bile yapmicam , burada yazıları okuyorum inanın desteğinizi çok hissediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , Rabbim bizede sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder inş .
Canımsın inşallah Allah tüm bekleyenlere o günü yaşatmayı nasip etsin , çok teşekkür ediyorum çok öpüyorumbelirtilere cok kafani takma canim oluruna birak birtanem insallah en kisa zaman da seninde guzel haberlerini aliriz sabirla beklemekten baska bisi gelmez elinden.
rabbim hepimizden razi olsun allah herkezin gonlune gore versin insallah :)
Canımsın inşallah Allah tüm bekleyenlere o günü yaşatmayı nasip etsin , çok teşekkür ediyorum çok öpüyorum
Teşekkür ederim canım yazıcam sana gene :)insallah canim rica ederim birtanem dertlesmek istediginde burdayim herzaman..
bende cok opuyorum allaha emanet ol
Teşekkür ederim canım yazıcam sana gene :)
Kurban olurum Allah'ım ağzından duysun inşallah o günleri nasip etsin 4. Kattan bile bağırırım :) senin bar mı BebişOlur birtanem insallah hamileyim diye haykirirsin topigimizee
Kurban olurum Allah'ım ağzından duysun inşallah o günleri nasip etsin 4. Kattan bile bağırırım :) senin bar mı Bebiş
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bir avazda sağla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım:) insallah birtanem var kizim olacak insallah yarin 30 haftalik olucaz az kaldi doguma :)
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bir avazda sağla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
Canım İnşaşlah her şey gönlüme göre yaşatsın Allah , bende hep genç anne olmak istedim ama Allah böyle nasip etti 28 imdeyim evleneli 10 ay oldu , öğretmenim ve varya inanırmısın çocuklar Allah'ın yarattığı en güzel mucize ve o kadar çok seviyorum ki kendi öğrencilerimi ve onlara böyle duygu hissederken kendi Evladım olsa sevgisini düşünemiyorum nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım dualarımı kabul eder inş . Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın canımamin birtanem insallah rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu :)
her zaman sukur ediyorum ve her sukur ettigimde sizleride unutmuyorum
bende 12.ayimda kavustum kizima bir sorun yokken..
genc anne olucam tam istedigim gibi :)
biraz korku ve heyecan var ama bakalim suan normal gibi gozukuyor dondu cunku kizim ayaklar gogus altimda kafa kasigimda :)
insallah ogle devam eder de normal yaparim
Gönlüne göre demek istedim ilk cümlem canımCanım İnşaşlah her şey gönlüme göre yaşatsın Allah , bende hep genç anne olmak istedim ama Allah böyle nasip etti 28 imdeyim evleneli 10 ay oldu , öğretmenim ve varya inanırmısın çocuklar Allah'ın yarattığı en güzel mucize ve o kadar çok seviyorum ki kendi öğrencilerimi ve onlara böyle duygu hissederken kendi Evladım olsa sevgisini düşünemiyorum nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım dualarımı kabul eder inş . Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın canım
Canım İnşaşlah her şey gönlüme göre yaşatsın Allah , bende hep genç anne olmak istedim ama Allah böyle nasip etti 28 imdeyim evleneli 10 ay oldu , öğretmenim ve varya inanırmısın çocuklar Allah'ın yarattığı en güzel mucize ve o kadar çok seviyorum ki kendi öğrencilerimi ve onlara böyle duygu hissederken kendi Evladım olsa sevgisini düşünemiyorum nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım dualarımı kabul eder inş . Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın canım
takvimi ovülasyon takibi için yapmıştım silmeye kıyamadım
Gönlüne göre demek istedim ilk cümlem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?