Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin insallah hamilesindir canim

kızlar benim bat 25 ine bel ağrısı gögüs karında sisme kasık ağrısı ateş basması bunlar normal regl belirtileri diye düşünüyorum bende her ay bekliyorum bekliyorum ama sonuc negatif size tavsiyem regl gününden önce test yapmayın hayal kırıklığı kötü oluyo

belirtilere cok kafani takma canim oluruna birak birtanem insallah en kisa zaman da seninde guzel haberlerini aliriz sabirla beklemekten baska bisi gelmez elinden.
rabbim hepimizden razi olsun allah herkezin gonlune gore versin insallah :)

belirtilere cok kafani takma canim oluruna birak birtanem insallah en kisa zaman da seninde guzel haberlerini aliriz sabirla beklemekten baska bisi gelmez elinden.
rabbim hepimizden razi olsun allah herkezin gonlune gore versin insallah :)
Canımsın inşallah Allah tüm bekleyenlere o günü yaşatmayı nasip etsin , çok teşekkür ediyorum çok öpüyorum

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın bir avazda sağla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

amin birtanem insallah rabbim herkeze yasatsin bu duyguyu :)
her zaman sukur ediyorum ve her sukur ettigimde sizleride unutmuyorum
bende 12.ayimda kavustum kizima bir sorun yokken..
genc anne olucam tam istedigim gibi :)
biraz korku ve heyecan var ama bakalim suan normal gibi gozukuyor dondu cunku kizim ayaklar gogus altimda kafa kasigimda :)
insallah ogle devam eder de normal yaparim

Canım İnşaşlah her şey gönlüme göre yaşatsın Allah , bende hep genç anne olmak istedim ama Allah böyle nasip etti 28 imdeyim evleneli 10 ay oldu , öğretmenim ve varya inanırmısın çocuklar Allah'ın yarattığı en güzel mucize ve o kadar çok seviyorum ki kendi öğrencilerimi ve onlara böyle duygu hissederken kendi Evladım olsa sevgisini düşünemiyorum nasıl bir duygu OLDUĞUNU Allah'ım dualarımı kabul eder inş . Allah senin evlatlarını da sana bağışlasın canım

Gönlüne göre demek istedim ilk cümlem canım

amin canim allah razi olsun insallah en kisa zamanda kalirsin stres yapma ben 11.ay bouunca kendimi kastim ki sonra olursa olur olmazsa ne yapalim dedim cok sukur geldi minigim.
incir ve ceviz yedim yumurtlama gunu siddetli kasik agrim oldu ve yumurtlama testi kullaniyordum o gun poizitif vermisti denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…