Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Onu hiç bilmiyorum yumurtlama testi nasıl Yapılıyor ne zaman

Canim bu hafta ici benimde yum gunlerimdi ikigun degerlendirdim sali ve persembe bugunde ne olur ne olmaz yiine degerlendirecegim belki sonradaan yumurta gelisir diye 23 mayis evlilik yil dönümüm inşallah guzel haberler aliriz benim bat 28 mayis hayırlısı olsun hakkımızda :):):)

amiinnn

Allah'ım inş canım bize o duyguyu yaşatsın , ama içimde bir his var ki yaşicaz Allah'ın izniyle

Canım inan varya faydalı olan ne varsa ne öpreniyorsam onu uygulamaya çalışıyorum ki stres artık tavan durumda
bende öyleydim içmediğim ot yapmadığım kür kalmadı ama ne kadar peşine düşersen o kadar olmuyo cevremde cocuk istemeyenler hamile kalıyo bende tık yok artık karar verdim geleceği varsa gelir bebiş beni daha gelmeden çok yordu

Canim doktora gittinmi hic inşallah sorun yoktur nezamandir bekliyorsun

HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Canlarim yedibin tane okuyun sizde inşallah miniklerimiz gelecek. hayirlisiyla

gitmez olurmuyum gittim bir sene olmak üzere işte beklemedeyim hala hiçbir sorun yok çok şükür herseyim yolunda bekliyoruz öyle....
Canim cok sukurki sorunun yokmus bende yumurta tembelligi var doktor olur diye umut ediyorum dedi ve 11 aydir bekliyorum başka doktora gittim oda olmaz demiyorum dedi iyne tedavisi onerdi tamam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor olursa olsun diyor doktor hormon ilaclari oldugu icin tedaviyi uygulamadi hayirlisi allahtan allahim hayirli kilsin miniklerimizi ve inşallah biran evvel gelsin

eşin neden bu kadar düşüncesizlik yapıyo sen her türlü seye katlanıyosun seninki can değil mi

kızlar merhaba her ay 1 hafta evvelden başlayan adet belirtilerim bu ay kayboldu. 18 mayıs adet tarihim ama kahverengi akıntım yok meme hassasiyetim yok stresim yok şişkinlik yok aşırı agrılarım yok.. hiç böyle rahat olmamıstım. sadece günde bir kaç kez kasık agrım oluyor oda cok az yani. bu durumda hamile olma olasılıgım varmı ki yaaa... anlamadım gitti...

eşin neden bu kadar düşüncesizlik yapıyo sen her türlü seye katlanıyosun seninki can değil mi
Canim sanki biraz yumsadi bana nadil oluyo diye sordu yum gunlerim gecsin diye bekledim tekrar konusacagim inşallah ikna edecegim uygun ani bekliyorum allahim inşallah kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…