Onu hiç bilmiyorum yumurtlama testi nasıl Yapılıyor ne zamanamin canim allah razi olsun insallah en kisa zamanda kalirsin stres yapma ben 11.ay bouunca kendimi kastim ki sonra olursa olur olmazsa ne yapalim dedim cok sukur geldi minigim.
incir ve ceviz yedim yumurtlama gunu siddetli kasik agrim oldu ve yumurtlama testi kullaniyordum o gun poizitif vermisti denemeni tavsiye ederim
Onu hiç bilmiyorum yumurtlama testi nasıl Yapılıyor ne zaman
Tamam canım onu da bi deneyeyim olmazsagebelik testi gibi canim lh olcuyor mu yumurtlama oldugunda pozitif oluyor bak google yaz daha detayli anlatir sana
canım yapma bence çünkü testi yapınca daha çok strese giriyo insan ha tuttu ha tutacak diye bi kaç ay kafanı boşaltıp herşeyi oluruna bırakTamam canım onu da bi deneyeyim olmazsa
Canim bu hafta ici benimde yum gunlerimdi ikigun degerlendirdim sali ve persembe bugunde ne olur ne olmaz yiine degerlendirecegim belki sonradaan yumurta gelisir diye 23 mayis evlilik yil dönümüm inşallah guzel haberler aliriz benim bat 28 mayis hayırlısı olsun hakkımızda :):):)Kızlar merhaba bat 23 , yaklaşık 10 gündür ara ara belim ağrıyor , alt karnım Şiş sırf ümitlenmeyelim diye eşime bende sanırım bel Fıtığı var dedim kendimi geçtim o beklemesin çünkü çok istiyor , ve bende her at Ümit'le bekledim ama artık her şeyi bıraktım Allah nasip ederse olur , artık test almıyorum ve battan 3 gün geçmedikçe test bile yapmicam , burada yazıları okuyorum inanın desteğinizi çok hissediyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim , Rabbim bizede sağlıklı bir evlat sahibi olmayı nasip eder inş .
amiinnnCanim bu hafta ici benimde yum gunlerimdi ikigun degerlendirdim sali ve persembe bugunde ne olur ne olmaz yiine degerlendirecegim belki sonradaan yumurta gelisir diye 23 mayis evlilik yil dönümüm inşallah guzel haberler aliriz benim bat 28 mayis hayırlısı olsun hakkımızda :):):)
Canım inan varya faydalı olan ne varsa ne öpreniyorsam onu uygulamaya çalışıyorum ki stres artık tavan durumdacanım yapma bence çünkü testi yapınca daha çok strese giriyo insan ha tuttu ha tutacak diye bi kaç ay kafanı boşaltıp herşeyi oluruna bırak
Allah'ım inş canım bize o duyguyu yaşatsın , ama içimde bir his var ki yaşicaz Allah'ın izniyleCanim bu hafta ici benimde yum gunlerimdi ikigun degerlendirdim sali ve persembe bugunde ne olur ne olmaz yiine degerlendirecegim belki sonradaan yumurta gelisir diye 23 mayis evlilik yil dönümüm inşallah guzel haberler aliriz benim bat 28 mayis hayırlısı olsun hakkımızda :):):)
bende öyleydim içmediğim ot yapmadığım kür kalmadı ama ne kadar peşine düşersen o kadar olmuyo cevremde cocuk istemeyenler hamile kalıyo bende tık yok artık karar verdim geleceği varsa gelir bebiş beni daha gelmeden çok yorduCanım inan varya faydalı olan ne varsa ne öpreniyorsam onu uygulamaya çalışıyorum ki stres artık tavan durumda
İnşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisiyls gelsin miniklerimizAllah'ım inş canım bize o duyguyu yaşatsın , ama içimde bir his var ki yaşicaz Allah'ın izniyle
Canim doktora gittinmi hic inşallah sorun yoktur nezamandir bekliyorsunbende öyleydim içmediğim ot yapmadığım kür kalmadı ama ne kadar peşine düşersen o kadar olmuyo cevremde cocuk istemeyenler hamile kalıyo bende tık yok artık karar verdim geleceği varsa gelir bebiş beni daha gelmeden çok yordu
gitmez olurmuyum gittim bir sene olmak üzere işte beklemedeyim hala hiçbir sorun yok çok şükür herseyim yolunda bekliyoruz öyle....Canim doktora gittinmi hic inşallah sorun yoktur nezamandir bekliyorsun
Canim cok sukurki sorunun yokmus bende yumurta tembelligi var doktor olur diye umut ediyorum dedi ve 11 aydir bekliyorum başka doktora gittim oda olmaz demiyorum dedi iyne tedavisi onerdi tamam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor olursa olsun diyor doktor hormon ilaclari oldugu icin tedaviyi uygulamadi hayirlisi allahtan allahim hayirli kilsin miniklerimizi ve inşallah biran evvel gelsingitmez olurmuyum gittim bir sene olmak üzere işte beklemedeyim hala hiçbir sorun yok çok şükür herseyim yolunda bekliyoruz öyle....
eşin neden bu kadar düşüncesizlik yapıyo sen her türlü seye katlanıyosun seninki can değil miCanim cok sukurki sorunun yokmus bende yumurta tembelligi var doktor olur diye umut ediyorum dedi ve 11 aydir bekliyorum başka doktora gittim oda olmaz demiyorum dedi iyne tedavisi onerdi tamam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor olursa olsun diyor doktor hormon ilaclari oldugu icin tedaviyi uygulamadi hayirlisi allahtan allahim hayirli kilsin miniklerimizi ve inşallah biran evvel gelsin
Canim sanki biraz yumsadi bana nadil oluyo diye sordu yum gunlerim gecsin diye bekledim tekrar konusacagim inşallah ikna edecegim uygun ani bekliyorum allahim inşallah kabul edereşin neden bu kadar düşüncesizlik yapıyo sen her türlü seye katlanıyosun seninki can değil mi
inşallah canım yaa üzüldüm senin için inşallah eşini ikna için uğrasmadan rabbim verir bebişCanim sanki biraz yumsadi bana nadil oluyo diye sordu yum gunlerim gecsin diye bekledim tekrar konusacagim inşallah ikna edecegim uygun ani bekliyorum allahim inşallah kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?